Hiddensee scaun plaja XL 2 locuri 118 cm , pin si răchită gri

3.240,00 Lei Cu TVA
 • 118 cm
 • Scaun de plajă
 • 40 kg
Codul produsului: 10030997
Hiddensee scaun plaja XL 2 locuri 118 cm , pin si răchită gri
3.240,00 Lei Cu TVA
Deasemenea disponibil în mai multe variante
 • Cumpărați acest produs cu urme ușoare de uzură
  Produs, care a fost testat de către client sau scurt timp folosit. Produsul prezintă urme ușoare de uzură, cum ar fi zgârieturi, sau cutia exterioară deteriorată. Produsul a fost testat și este complet funcțional. Garanția produsului este de 3 ani.
  2.754,00 Lei 2.939,00 Lei
 • Cumpărați produs resigilat
  Acest produs este un produs resigilat sau un produs cu urme ușoare de uzură. Funcționalitatea completă a produsului a fost verificată. Garanția produsului este de 3 ani.
  2.916,00 Lei
 • Pregătit pentru livrare Pregătit pentru livrare
 • Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare
 • Livrare expres
 • 14 zile de retur
 • Transport gratuit peste 249 Lei Livrare gratuită la plata cu cardul sau prin transfer bancar

Cele mai mari beneficii

 • scaun de plaja  pentru a vă relaxa în grădină, pe terasă sau în cafenea pe plajă

 • Două locuri în design curbat Baltic

 • footrests extensibil cu umplutură

Descrierea produsului

Vara, soare, plaja mare. Scaunul de plajă Blumfeldt Hiddensee aduce acasă senzația de plajă. Fie că în il veti folosi in grădină, pe terasă sau la plaja: plăcere pură și relaxare,  și starea de spirit de vacanță este garantată. Doar asezati-va confortabil si  răsfățați-vă cu o zi la mare - în fiecare zi. Niciodată nu a fost mai relaxant, frumos și confortabil, feriti de vânt, vreme și ochii indiscreti, protejati în propriul  scaun de plajă.

118 cm lățime corpul XL al scaunului spațios de plaja Hiddensee Blumfeldt este fabricat din lemn de pin si rezistent la intemperii, acoperit cu  rattan PE în stil baltic. O folie de acoperire invizibilă face acoperisul impermeabil, astfel încât scaunul să rămână pe plajă, chiar și în vreme rea , iar în aer liber poate servi ca un refugiu confortabil.Indiferent dacă preferați să stati  asezat sau culcat,aveti  cinci trepte pentru acoperis. Pentru confort aveti la dispozitie  perna de 4 cm,  și două perne pentru gât. 

Relaxare fizică si chiar și o băutură, cum ar fi cola, cafea  sau vin, sau o gustare, cu scaunul de plaja este posibil: Doua mese mici pot fi aduse  și va ofera spatiul perfect pentru cani, farfurii sau pahare. Scaunul de plaja este completarea perfectă pentru cafenele sau baruri, care doresc să găzduiască clienții lor într-o atmosferă reală de plajă in stil și fler marin.

Astfel de relaxare , veti găsi întotdeauna locul perfect în soare, cu scaunul de plaja Hiddensee care are două mânere laterale care se pot deplasa cu ușurință. Chiar mai mult confort dau cele patru buzunare de depozitare în cazul în care doriti sa cititi   sau sa va depozitati ochelarii de soare într-un loc la  îndemâna. Pentru curățenie- toate capacele se pot îndepărta cu ușurință pentru spălare  datorită Velcro. Un scaun colorat suplimentar acoperă setul.

Modele disponibile:  Gri ,  Roșu / alb   (articolul 10010030995), albastru / alb cu dungi (element 10030996)

Pentru a asambla scaunul  de plajă, vă recomandăm să luați o a doua persoană pentru a va ajuta și va rugam sa tineti cont ca asamblarea dureaza   aproximativ 2 ore.

Caracteristici

 • corp rezistent la intemperii realizat din lemn de pin și de răchită maro
 • pernă suplimentară pentru scaun groasa, cu o grosime de 4 cm
 • acoperis rezistent la intemperii prin acoperire cu protecție de ploaie
 • huse lavabile de la 200 g / m² polietilenă
 • Scaun acoperit cu scai
 • extensibil  pentru umbra
 • două mese pliante pentru introducerea de băuturi sau gustări
 • doua buzunare de depozitare  pentru reviste, ochelari de soare etc.
 • manere laterale pentru deplasare ușoară
 • Culoarea : gri
 • Culoare lemn: alb
 • Culoare Rattan: negru
Codul produsului: 10030997

Dimensiuni și detalii tehnice

 • dimensiuni scaun: aproximativ 118 x 160 x 100 cm (WHD)
 • dimensiuni cu acoperișul înclinat înainte  cca 118 x 145 x 148 cm (WxHxD)
 • pliat: aproximativ 23 x 13 cm (LXW)
 • dimensiune perne: 35 x 9 x 17 cm (WxHxD)
 • greutate : aproximativ 40 kg

Ce a fost trimis

 • 1 x scaun plaja (kit de montare în două cutii)
 • 1 x slipcovers set (2 spatar perna, perna scaunului 1, pad pentru picioare  2, 1 x scut soare)
 • 2 x perne pentru gât
 • Manual in limba germană ilustrat (alte limbi în ghidul on-line: engleză, franceză, spaniolă, italiană)

Termeni și condiții

Pregătit pentru livrare

Termen de livrare: 10 - 12 zile lucrătoare

Recenziile clienților
8 ratinguri

Nu există nici o recenzie la acest produs.

Opinii ale clienților din alte țări
Verificată revizuită 29/04/2022

Es fehlte allerdings: Smart Schonbezügesatz und unsichtbare Regenbespannung.... war nicht vorhanden. Holzverarbeitung: teilweise gerissenes Holz Bauanleitung war ok.

Totuși, lipsea: set de huse de protecție inteligente și husă de ploaie invizibilă... nu erau disponibile. Prelucrarea lemnului: lemn parțial crăpat Instrucțiunile de construcție au fost ok.

Verificată revizuită 30/12/2021

Alles Okay.Danke

Totul în regulă. Mulțumesc

Verificată revizuită 06/12/2020

Super leichter Aufbau.

Constructie super usoara.

Verificată revizuită 07/08/2020

der Strandkorb steht auf einem neu errichteten Poolbereich,sieht gut aus -ein schönes Stück

Scaunul de plajă este pe o zonă de piscină nou construită, arată bine - o piesă frumoasă

Verificată revizuită 14/06/2020

Sehr schöner Strandkorb!

Foarte frumos scaun de plaja!

Verificată revizuită 16/08/2019

Ich möchte nicht unfair sein, aber wir empfingen den Preis schon als sehr hoch, für diese Qualität... Zum positiven: - lässt sich gut zusammen bauen (am Besten zu zweit) - Lieferung war super schnell und ohne Komplikationen - sieht optisch gut aus - steht relativ stabil, trotz leichtem Gewicht - die Innentaschen sind sehr praktisch - die Beschenkte hat sich sehr gefreut Was uns nicht gefallen hat: - die Beschichtung des einen „Tischchens“ hatte sich schon abgelöst (schleift mein Mann ab und lackiert es neu) - die Fussstützen sind sehr einfach und billig gemacht - die gesamte Materialqualität ist ziemlich einfach Aber: wir haben natürlich keinen Vergleich zu anderen Strandkörben! Vllt. sind Strandkörbe in dieser Preisklasse alle etwas „einfacher“. Unser subjektives Empfinden war einfach „Für diesen Preis hätte man mehr erwartet“

Nu vreau să fiu nedrept, dar am găsit prețul foarte mare pentru această calitate... Pe partea pozitivă: - ușor de asamblat (de preferință cu două persoane) - livrarea a fost super rapidă și fără complicații - arată bine - stă relativ stabil, în ciuda faptului că este ușor - buzunarele interioare sunt foarte practice - destinatarul a fost foarte mulțumit Ce nu ne-a plăcut: - stratul de pe una dintre „mese” se desprinsese deja (soțul meu o șlefuiește și îl revopsește) - Suporturile pentru picioare sunt foarte simple și ieftine - calitatea generală a materialului este destul de simplă.Dar: bineînțeles că nu avem nicio comparație cu alte șezlonguri de plajă! Pot fi. Scaunele de plajă din această gamă de preț sunt toate puțin „mai simple”. Sentimentul nostru subiectiv a fost pur și simplu „Ne-am fi așteptat la mai mult pentru acest preț”

Verificată revizuită 28/07/2019

Der Strandkorb ist optisch ein Hingucker und auch mit 2 Personen in 1.5 bis 2 Stunden gut aufzubauen. Beim Aufbau viel mir schon auf, dass Made in China auf einem Etikett stand und die Qualität nicht die allerbeste ist. Jetzt nach 10 Tagen sind die ersten 2 Sperrholzteilchen ausgebrochen und das eine Scharnier zum verstellen rutscht regelmäßig raus. Meine Euphorie über den neuen Hingucker auf Balkonien ist ein wenig gedämpft. Ich behalte den Strandkorb weil ich die Kleinigkeiten nachbessern kann und weil ich nicht noch einmal 2 Stunden in den Aufbau investieren möchte. Vom Preis her ist der Strandkorb eben auch kein Luxusteil.

Scaunul de plajă atrage ochiul vizual și poate fi instalat cu ușurință cu 2 persoane în 1,5 până la 2 ore. Când l-am instalat, am observat că pe o etichetă scria Made in China și că calitatea nu era cea mai bună. Acum, după 10 zile, primele 2 bucăți de placaj s-au rupt și singura balama pentru reglare alunecă în mod regulat. Euforia mea cu privire la noul eye-catcher de pe balcoane este puțin mut. Țin scaunul de plajă pentru că pot îmbunătăți lucrurile mărunte și pentru că nu vreau să investesc încă 2 ore în amenajarea lui. Ca pret, scaunul de plaja nu este un articol de lux.

Verificată revizuită 16/05/2018

Der Strandkorb sieht sehr schön aus, original wie die am Meer. Die Montage ist relativ einfach, braucht aber Zeit und eine zweite Person. Das Montagezubehör liegt bei, man benötigt nur noch einen Schraubendreher. Der Strandkorb ist schön bequem und lässt sich in 5 Stufen verstellen, man kann sogar darin liegen. Für Getränke gibt es zwei kleine Tische zum Ausklappen. Leichte Regenschauer und Wind hält er gut ab, und ist ein schöner Hingucker im Garten.

Scaunul de plaja arata foarte frumos, original ca cele de la mare. Asamblarea este relativ ușoară, dar necesită timp și o a doua persoană. Accesoriile de montare sunt incluse, tot ce aveți nevoie este o șurubelniță. Scaunul de plaja este foarte confortabil si poate fi reglat pe 5 nivele, chiar te poti culca in el. Există două mese mici care pot fi pliate pentru băuturi. Ferește averse de ploaie ușoară și vântul bine și atrage ochiul frumos în grădină.