3 ani garanție 14 zile de retur

Panouri radiante de perete şi tavan


Economie de spațiu și confort: încălzirea cu infraroșu pe perete sau tavan

Încălzitoarele cu infraroșu oferă clienților o alternativă atractivă la radiatoarele convenționale. Acestea sunt recomandate în special pentru încăperi precum băile: principalul lor avantaj este că utilizatorii simt o căldură plăcută la scurt timp după ce le pornesc. Razele infraroșii asigură o atmosferă perfectă în încăpere fără întârziere - nimeni nu trebuie să aștepte ca încălzitorul să încălzească întreaga încăpere. Alte avantaje sunt costul redus și ușurința de instalare. Aici, în magazin, cei interesați vor găsi o gamă largă de modele care se caracterizează printr-un raport optim preț-performanță.

Căldură instantanee: iată cum funcționează încălzirea cu infraroșu

Principiul încălzitoarelor cu infraroșu controlate electric diferă semnificativ de cel al convectoarelor convenționale. Radiatoarele convenționale încălzesc aerul din încăpere, în timp ce un radiator cu infraroșu montat pe perete sau pe tavan generează căldură direct în zona de acțiune. În cazul radiatoarelor cu convectoare, este nevoie de un timp rezonabil de lung pentru ca utilizatorii să rămână într-o cameră suficient de caldă. Aerul cald se ridică mai întâi spre tavan - este nevoie de mult timp pentru ca temperatura din întreaga încăpere să ajungă la un nivel adecvat. Dimpotrivă, razele infraroșii încălzesc direct corpurile și obiectele asupra cărora cad. Atunci când rezidenții pornesc un radiator montat pe perete sau pe tavan și stau în fața lui, observă imediat razele de încălzire. În plus, aceste încălzitoare încălzesc instantaneu toți pereții, podelele și mobilierul din spațiul respectiv. Acest lucru se dovedește a fi deosebit de avantajos în baie: încălzirea greoaie înainte de a merge la baie dimineața sau preîncălzirea consumatoare de energie în timpul nopții sunt de domeniul trecutului cu încălzitoarele cu infraroșu!

Avantajele multiple ale încălzirii cu infraroșu pe tavan sau pe perete

Dacă rezidenții își instalează încălzirea cu infraroșu pe pereți sau pe tavane, ei beneficiază de multe beneficii suplimentare. Spre deosebire de radiatoarele cu convectoare, radiatoarele cu infraroșu sunt silențioase, de exemplu. Această caracteristică crește, de asemenea, factorul de bunăstare într-o baie sau într-o altă cameră. În plus, tehnologia cu infraroșu nu creează praf și nu usucă aerul din încăpere. Acest lucru reduce efortul de curățare și îmbunătățește calitatea aerului. Beneficiile încălzirii cu infraroșu sunt apreciate în special de persoanele care suferă de alergii. Aceste încălzitoare inovatoare sunt convingătoare și din punct de vedere al eficienței energetice. Acestea generează instantaneu căldura necesară - economisind astfel o preîncălzire costisitoare.

Încălzitoare de perete și de tavan ideale pentru încăperi mici

În multe case, băile, toaletele pentru oaspeți și bucătăriile sunt mici. Instalarea unui sistem de încălzire convențional ar face ca spațiul să fie și mai mic. Un încălzitor cu infraroșu care poate fi montat pe perete sau pe tavan este o alternativă binevenită. Toate modelele din acest magazin sunt plate și, prin urmare, economisesc spațiu. Nu ocupă aproape deloc spațiu - rezidenții îl pot folosi în mod util! Dacă vă decideți să instalați un sistem de încălzire cu infraroșu pe tavan, puteți utiliza chiar toți pereții existenți pentru a plasa mobilier și altele asemenea, fără restricții.

Achiziționarea încălzirii cu infraroșu: instalare ușoară și costuri de investiție reduse

Un încălzitor de perete sau de tavan cu infraroșu se remarcă, de asemenea, în comparația financiară. În primul rând, încălzitoarele cu infraroșu sunt mai ieftine decât radiatoarele convenționale. În al doilea rând, se elimină costul uriaș al meșteșugarilor. Radiatoarele de încălzire centrală necesită lucrări de amploare, cum ar fi montarea de țevi, în timp ce un sistem de încălzire cu infraroșu pe tavan sau pe perete are nevoie doar de o conexiune la rețeaua electrică. În cazul în care există o priză disponibilă în apropierea locației dorite, laicii o pot instala singuri cu ușurință. La acestea se adaugă avantajele de cost ale funcționării unui încălzitor cu infraroșu pe tavan sau pe perete. În magazinul specializat Klarstein veți găsi încălzitoarele cu infraroșu potrivite pentru fiecare nevoie! Acestea includ încălzitoare în multe formate și modele speciale, cum ar fi încălzitorul de tavan cu infraroșu cu lumină.

În sus