3 ani garanție 14 zile de retur

Aparate de bere

Berăriile de casă

Fabricarea berii la domiciliu este un hobby distractiv și satisfăcător. Cu kitul potrivit de fabricare a berii la domiciliu, vă puteți face cu ușurință propria bere delicioasă chiar în propria bucătărie.

Fabricarea berii cu o fabrică de bere artizanală este o artă și, cu puțină practică, vă puteți perfecționa propriile rețete și puteți crea beri unice, perfecte pentru orice ocazie.

Fabricile de bere de casă reprezintă modalitatea perfectă de a începe acest hobby fascinant. Tot ce ai nevoie sunt câteva ingrediente simple și un echipament de bază și poți începe să prepari bere ca un profesionist.

  • Alegeți o berărie de casă și dispozitiv de servire, prin intermediul căruia puteți prepara și apoi servi bere artizanală prietenilor chiar la domiciliu.
  • Ulterior, depozitarea berii deja preparate este, de asemenea, importantă. În general, berea nu ar trebui să fie în contact direct cu razele luminoase, deoarece razele ultraviolete au un efect negativ asupra substanțelor de hamei din bere și pot modifica în mod neplăcut gustul berii.
  • Din acest motiv, cel mai bine este să depozitați berile preparate într-un frigider sau dacă doriți să vă îmbuteliați berea, puteți folosi și vinotecile de casă care nu ocupă mult spațiu.

Cum să alegi corect un cazan de preparat bere?

Aparatele de gătit de casă se numără printre preferatele electrocasnice, mai ales în rândul bărbaților, dar își găsesc un loc și în inima femeilor. Deși poate părea dificil să alegeți cazanul de bere de casă potrivită, nu este așa. Atunci când facem o selecție inițială, trebuie să ne uităm la câțiva parametri de bază, cum ar fi:

  • Dimensiuni - Cât de mare este dispozitivul.
  • Volum - Cât de multă materie primă poate intra în echipament și câtă bere puteți produce.
  • Material - Din ce material este fabricat echipamentul și dacă acest material este potrivit pentru fabricarea și fermentarea berii.
  • Funcții încorporate - Ce funcții are aparatul de preparare a berii - Controlul manual sau automat al procesului de macerare, temperatura, timpul și setările de putere sau altele care vă sunt necesare.
  • Locul în care amplasați berăria de casă - Dimensiunile berăriei de casă trebuie să fie compatibile cu spațiul dumneavoastră, astfel încât să puteți opera dispozitivul fără probleme.
  • Prețul - Raportul preț-calitate trebuie, de asemenea, luat în considerare.

Dimensiunile fabricii de bere

Cel mai important factor în alegerea unei berării de casă este dimensiune. Trebuie să vă asigurați că este ușor de manevrat și că are suficient spațiu pentru cantitatea de bere pe care doriți să o preparați.

Un alt factor care trebuie luat în considerare este tipul de container. Cele două tipuri cele mai comune sunt cazanul de malț și cazanul de fermentare. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Cazanul de malț este utilizat pentru fabricarea malțului, în timp ce fermentatorul este utilizat pentru fermentarea și depozitarea berii. Unele fabrici de bere artizanale au ambele recipiente, pentru fabricarea berii și pentru depozitarea ulterioară a berii deja fermentate.

După ce ați decis mărimea și tipul de cazan de bere de casă, este timpul să alegeți o locație. Asigurați-vă că se află într-o locație adecvată, că există suficient spațiu pentru toate echipamentele și că le puteți manipula și manevra.

Cazan de bere de casă din oțel inoxidabil

Toate aparatele noastre de preparare a berii pentru acasă sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Avantajul oțelului inoxidabil este că vasele pentru fabricarea, fermentarea sau depozitarea berii sunt ușor de spălat. Berea preparată și depozitată în damigeană rămâne de cea mai bună calitate, fără niciun gust rezidual, datorită construcției din oțel inoxidabil.

Avantajele fabricii de bere acasă în comparație cu alte moduri de fabricare a berii

Un mare avantaj al unui cazan este posibilitatea de a prepara bere direct în cazanul de malț fără utilizarea plitei. Este suficient să conectați cazanul de malț la priză și porniți-l. Șa cazanul de casă puteți seta și menține temperatura exactă și timpul de preparare. Acesta este un avantaj decisiv față de prepararea berii într-o oală obișnuită pe aragaz

Prepararea berii este mai ușoară cu cazan de bere și este puțin probabil ca berea să eșueze. Un alt mare avantaj al utilizării unei fabrici de bere artizanale este că aveți control total asupra a ceea ce intră în berea dumneavoastră. Producția comercială de bere adaugă adesea mulți conservanți și substanțe chimice în bere. O bere bine preparată poate fi apoi trasă în timp ce se face un grătar în grădină, iar o bere bine răcită este băutura perfectă pentru a însoți carnea de pe grătar de grădină.

În sus