3 ani garanție 14 zile de retur

Minibaruri

Mini frigidere și mini baruri

Un mini frigider sau un mini bar este un ajutor excelent pentru a stoca și răci o varietate de băuturi în sticle de tinichea, sticlă sau plastic. În trecut, astfel de frigidere mici făceau parte din camerele hotelurilor scumpe, în special în America, dar astăzi sunt o practică obișnuită. Chiar și astfel de mini barurile au devenit populare aparate de uz casnic.

Cel mai adesea puteți găsi acest tip de frigidere mici în diverse baruri, restaurante sau centre sportive. Acestea sunt cel mai adesea folosite pentru a stoca o varietate de băuturi dulci, beri sau băuturi energizante. Cu toate acestea, un astfel de minibar își va găsi utilitatea și în casă, de exemplu pe terasă, la piscină sau undeva în curte, astfel încât să nu trebuiască să mergeți la frigiderul, care se află în interiorul casei, pentru a vă lua băutura.

Unele mini-frigidere au chiar și un congelator. Alternative la astfel de minibaruri pot fi, de exemplu, și vinoteci sau frigidere pentru băuturi mai mari.

Principalele avantaje ale mini-frigiderelor și mini-barurilor

 • Dimensiuni compacte - majoritatea mini barurilor sau frigiderelor nu depășesc 90 de litri în volum.
 • Consum mai mic de energie electrică decât frigiderele convenționale pentru băuturi.
 • Preț relativ scăzut - mini frigiderele pentru băuturi nu sunt o afacere scumpă. Aici veți găsi cel mai ieftin de la 119 €.
 • Design elegant - Mini barurile nu servesc doar ca loc de răcire a berii sau a băuturii, ci pot adăuga și o notă de finisare la designul general al spațiului în care le depozitați.
 • Uși transparente - Unele tipuri de mini-frigidere au uși din sticlă, prin care puteți vedea rapid ce băuturi sau beri se află în interior.

Cum alegeți un minibar?

Există mai multe criterii de luat în considerare înainte de a alege un mini-frigider sau un mini-bar de băuturi:

 • Sunteți în căutarea unui minibar încorporat sau independent?
 • Ce volum de mini-frigider se va potrivi nevoilor dumneavoastră?
 • Ce dimensiune de minibar se va potrivi în spațiul dumneavoastră?
 • Ce tip de ușă se va potrivi cu locația minibarului dumneavoastră?

Minibaruri încorporate sau independente

Prima întrebare la care trebuie să răspunzi înainte de a alege un minibar se referă la tipul de minibar: vrei un aparat încorporat sau unul independent?

 • Mini barurile încorporabile au avantajul că nu ocupă mult spațiu, deoarece fac parte din spațiul în care îl depozităm. Dezavantajul acestor moduri de realizare este că sunt mai dificile în cazul în care se defectează. În acest caz, va trebui să dezasamblați și celelalte lucruri din apropiere pentru a putea scoate minifrigiderul din acel loc.

 • Pe de altă parte, mini barurile independente ocupă mai mult spațiu, dar le puteți manevra cu ușurință fără prea multe complicații și, de asemenea, le puteți muta în orice moment într-o altă locație.

Volumul frigiderului pentru băuturi

Apoi, volumul mini frigiderului este important. Aici trebuie să luați în considerare cât de des și pentru câte persoane va servi mini frigiderul dvs. În cazul în care acesta va fi amplasat, de exemplu, pe terasa casei și va fi destinat doar unei utilizări ocazionale, un mini-frigider cu o capacitate de 20 - 30 de litri este suficient. Pentru un număr mai mare de persoane, de exemplu, pentru o întâlnire cu prietenii la o bere de la berăria proprie este de preferat să achiziționați un frigider cu o capacitate de cel puțin 50 de litri.

Dimensiuni

Dacă intenționați să cumpărați un frigider de bar, asigurați-vă că verificați dimensiunile din lista de parametri. Măsurați spațiul în care doriți să îl amplasați și adăugați cel puțin 2 centimetri la dimensiunile spațiului vizat, pentru a nu vă trezi cu frigiderul înghesuit prea tare cu alte accesorii. Acest lucru asigură pur și simplu că totul se potrivește perfect și este confortabil de utilizat.

Tipul de ușă

Ultimul element de pe listă este designul ușii. Puteți alege între două opțiuni, și anume dacă ușa va fi transparentă (sticlă) sau opacă. Aici trebuie să vă gândiți la ce doriți să folosiți minifrigiderul. Dacă doriți să o folosiți în scopuri comerciale, vă recomandăm să alegeți o ușă de sticlă, astfel încât clienții dvs. să știe întotdeauna ce se află înăuntru. Pentru uz casnic, nu ezitați să alegeți opțiunea pe care o preferați.

În sus