3 ani garanție 14 zile de retur

Frigidere pentru băuturi

Frigidere pentru băuturi

Dacă sunteți în căutarea unui frigider pentru băuturi care să vă păstreze băuturile reci și proaspete, atunci ați ajuns la locul potrivit. Gama noastră de frigidere pentru băuturi din sticlă este concepută pentru a vă păstra băuturile la temperatura perfectă, indiferent dacă doriți să păstrați bere, vin sau alte băuturi.

Cu o varietate de dimensiuni și stiluri din care puteți alege, suntem siguri că avem răcitorul de băuturi perfect pentru nevoile dvs. Astfel de frigidere sunt folosite cel mai adesea de restaurante, baruri, magazine sau alte unități de catering, dar își vor găsi un loc permanent și în familie, ca electrocasnice.

Avantajele frigiderelor pentru băuturi

  • Compactitate - În comparație cu frigiderele clasice aceste frigidere pentru băuturi sunt mai mici și puteți găsi cu ușurință spațiu pentru ele chiar și în condiții mai înguste.

  • Uși transparente - Toate frigiderele noastre pentru băuturi au uși din sticlă, astfel încât veți ști întotdeauna ce se află înăuntru fără a fi nevoie să le deschideți.

  • Temperatură optimă și răcire rapidă - Răcitoarele de băuturi sunt soluția ideală pentru baruri și restaurante pentru răcirea rapidă a băuturilor și a berii. Temperatura internă a acestui tip de frigider asigură răcirea rapidă a băuturilor, menținând temperatura optimă și gustările cu cel mai bun gust.

Pot fi depozitate alimente în frigiderele pentru băuturi?

Fie că sunteți în căutarea unui frigider pentru băuturi pentru un bar acasă sau pentru uz comercial, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont pentru a vă păstra alimentele proaspete.

  • Dacă folosiți frigiderul pentru depozitarea alimentelor, asigurați-vă că modul de economisire a energiei este dezactivat pentru a menține temperatura sub 5 grade Celsius.
  • Cu toate acestea, nu vă recomandăm să păstrați alimentele într-un frigider pentru băuturi pentru perioade lungi de timp, ci mai degrabă vă recomandăm congelator pentru a vă păstra alimentele sănătoase și proaspete pe termen lung.

Se pot depozita și vinuri în ea?

Un frigider pentru băuturi este similar cu un frigider pentru vinuri, dar există câteva diferențe importante care trebuie luate în considerare. În primul rând, un frigider pentru băuturi are nevoie de o temperatură mai ridicată decât un frigider pentru vinuri. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să trebuiască să alegeți între o sticlă de vin prea rece și o cutie de bere prea caldă. În al doilea rând, în funcție de modul în care ați setat termostatul, este posibil să fie nevoie să depozitați separat vinurile și alte băuturi.

Vinul va avea nevoie de o temperatură mai ridicată decât alte băuturi. În cele din urmă, asigurați-vă că ați verificat capacitatea frigiderului de băuturi înainte de a-l cumpăra. În caz contrar, s-ar putea să vă alegeți cu un spațiu prea mare sau insuficient pentru nevoile dumneavoastră.

Cum să alegi un frigider?

Dimensiuni

Primul pas crucial în alegerea unui frigider pentru băuturi este să stabiliți unde va fi amplasat frigiderul, apoi trebuie să măsurați dimensiunile spațiului și să vă uitați la documentația fiecărui frigider pentru băuturi, astfel încât să nu vă alegeți cu un frigider care nu se potrivește în spațiul pe care l-ați specificat. De asemenea, vă recomandăm să lăsați cel puțin 1 - 2 centimetri de rezervă în caz de urgență.

Capacitate internă

O capacitate internă suficientă depinde de nevoile dumneavoastră specifice. Dacă aveți de gând să folosiți frigiderul de sticlă pentru băuturi doar pentru dumneavoastră și câțiva prieteni, un model cu o capacitate de aproximativ 50 de litri va fi suficient. Dacă doriți să folosiți mini-barul în scopuri comerciale, ar trebui să vă orientați către un model mai mare, cu o capacitate de cel puțin 130 de litri. Țineți cont de destinația frigiderului și, în consecință, căutați unul care să aibă volumul intern necesar.

Zgomot

La fel ca frigidere combinate, de exemplu, frigiderele pentru băuturi sunt în permanență pornite și emit un anumit sunet specific. Prin urmare, atunci când alegeți un frigider, ar trebui să vă uitați și la emisiile de sunete în aer pe care le emite fiecare aparat electric. Dacă doriți ca frigiderul să fie amplasat într-un loc aglomerat, vă recomandăm să căutați unele care au un nivel de zgomot de aproximativ 25 până la 45 dB. Această valoare este potrivită chiar dacă veți sta în apropierea frigiderului în mod regulat sau pentru perioade lungi de timp.

În cazul în care nu vă interesează frigiderele pentru băuturi sau niciun design nu se potrivește apartamentului, casei sau afacerii dvs. puteți verifica și gama noastră de mini-frigidere și credem că, cu multiple opțiuni, veți găsi un model care să vă placă.

În sus