3 ani garanție 14 zile de retur

Caserole

Cutii pentru prânz

Cutiile de prânz sunt un accesoriu excelent în bucătărie. Cutia de prânz este un recipient portabil în care vă puteți transporta cu ușurință mâncarea. Servitorul de alimente poate fi fabricat din metal, plastic, sticlă sau alte materiale. Cutiile de prânz sunt adesea izolate pentru a menține conținutul cald sau rece. Acestea sunt purtate de obicei de copii atunci când merg la școală sau în excursii. Unele cutii de prânz au compartimente care pot conține o varietate de alimente.

Împachetarea cutiilor de prânz poate fi o modalitate bună de a economisi bani și de a mânca mai sănătos. Aduceți-vă propria mâncare în cutia de prânz pentru a mânca poate fi, de asemenea, mai ecologic decât să cumpărați prânzul de la restaurant sau din altă parte. Dacă vă gândiți să cumpărați o cutie de prânz, nu veți regreta. Consultați gama noastră de cutii de prânz de calitate și citiți mai multe despre cutiile de prânz în acest articol.

Ce tipuri de cutii de prânz puteți găsi aici?

În gama noastră largă de cutii de prânz puteți găsi mai multe tipuri de cutii în care vă puteți transporta mâncarea de acasă în alt loc sau invers. În plus, s-ar putea să vă intereseze și designul minimalist al cutiilor de prânz. Sortimentul nostru îi va încânta și pe cei mici, care pot fi încântați de designul vesel.

 • Set pentru micul dejun - seturile noastre pentru micul dejun nu vă vor încânta doar prin funcția lor, ci și prin designul lor. Veți găsi seturi pentru micul dejun pentru adulți, dar și seturi pentru micul dejun cu motive pentru copii, în variante de culori frumoase. Setul pentru micul dejun poate conține 4-6 compartimente pentru alimente. De asemenea, veți aprecia o sticlă care să însoțească setul pentru micul dejun, pe care o puteți folosi în alte scopuri, cum ar fi sportul.

 • Borcane pentru gustări pentru copii și adulți - Gama noastră de cutii de prânz oferă, de asemenea, borcane separate pentru gustări, pentru a tăia fructe sau alte gustări mai ușoare. Borcanul pentru gustări este o cutie de prânz potrivită pentru alimente lichide mai dense. Vă va încânta prin designul și coloritul său. De asemenea, oferim o cutie de prânz mai mică - cutia de prânz Schmatzfatz easy lunch box

 • Lunchbox - cutie de prânz pentru copii - lunchbox este o cutie de prânz grozavă în care puteți împacheta prânzul copilului dumneavoastră. Are un design frumos și colorat și modele frumoase din care chiar și cel mai pretențios copil va alege cu siguranță. S-ar putea să vă intereseze și dimensiunea cutiei de prânz, pentru că puteți împărți această cutie de prânz în 2, 4 sau chiar până la 6 compartimente. Acest lucru îi va mulțumi cu siguranță pe iubitorii unei diete variate.

Care sunt caracteristicile de care vă puteți bucura cu cutia noastră de prânz?

 • Compartimente individuale sigilate separat în cutia de prânz. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă puneți în cutia de prânz, de exemplu, ardei, brânză, cârnați și fructe, alimentele individuale nu vor simți mirosurile reciproce. Capacul se închide bine și, datorită inserțiilor de separare, puteți depozita separat alimentele din cutia de prânz.

 • Poate fi spălat în mașina de spălatvase Deoarece recipientele suplimentare sunt, de asemenea, detașabile, cutia de prânz este foarte ușor de curățat.

 • Clapete cu închidere sigură - care fac ca lunchbox-ul să fie foarte ușor de închis și perfect sigilat. Nu trebuie să vă faceți griji că mâncarea se va vărsa din cutia de prânz în geantă.

 • Cutia de prânz este potrivită pentru lichide groase cum ar fi brânza de vaci, terciul sau iaurtul. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru lichide subțiri, apă, lapte sau suc și altele.

Din ce materiale poate fi confecționată cutia de prânz?

 • Cutie de prânz din plastic - are o greutate redusă, poate fi încălzită în cuptorul cu microunde și poate fi spălată în mașina de spălat vase. Cutiile noastre de prânz nu conțin BPA, ceea ce înseamnă că nu are niciun efect nociv asupra sănătății noastre.

 • Cutia de prânz din oțel inoxidabil - deși este una dintre cutiile de prânz mai grele în comparație cu cele din plastic, veți fi mulțumit de rezistența și durabilitatea sa bună. Cu toate acestea, nu este posibil să o puneți în cuptorul cu microunde.

Cum să alegeți o cutie de prânz?

 • Dimensiunea cutiei de prânz - alegeți dimensiunea cutiei de prânz în funcție de obiceiurile dvs. alimentare, precum și de numărul de porții.

 • Curățarea unei cutii de prânz - Dacă aveți o mașină de spălat vase, asigurați-vă că alegeți o cutie de prânz care poate fi spălată în acest aparat de uz casnicfără probleme sau deteriorări.

 • Numărul de compartimente din cutia de prânz - alegeți o cutie de prânz care are suficiente compartimente. Dacă aveți obiceiul de a mânca mai mult de o garnitură la masa principală, alegeți o cutie de prânz cu mai multe compartimente. Cele mai populare cutii de prânz sunt cele cu cel puțin 2 sau 4 compartimente, dar puteți găsi și cutii de prânz cu 6 compartimente

 • Design - alegeți designul care vă place. Există multe combinații de culori pentru cutiile de prânz, așa că sigur o vei găsi pe cea potrivită pentru tine. Și copiii se vor bucura de cutiile de prânz colorate, cu un motiv jucăuș.

Care sunt avantajele de a cumpăra la Klarstein. sk?

 • O mulțime de cutii de prânz de design într-un singur loc.
 • Transport gratuit în toată Slovacia dacă plătiți în avans cu cardul.
 • Pentru produsele care sunt marcate ca livrare expresă, garantăm că vor fi livrate în termen de două zile lucrătoare.
 • Garanție extinsă pentru produsele noastre - garantată timp de 3 ani.

Întrebări frecvente

Pentru ce este cutia de prânz?

O cutie de prânz este un recipient folosit pentru a transporta alimente, de obicei la serviciu sau la școală. În mod normal, acesta este fabricat din metal sau plastic, este destul de etanș, ușor și conține compartimente pentru mai multe alimente.

Poate fi spălat în mașina de spălat vase?

Cutiile noastre de prânz pot fi spălate cu ușurință în mașina de spălat vase. Acest lucru este valabil pentru cutiile de prânz din plastic fără BPA, dar și pentru cutiile de prânz din oțel inoxidabil.

Este sigur să folosiți cutii de prânz din plastic?

Adevărul este că materialele plastice sunt periculoase. Cutiile de prânz din plastic eliberează substanțe chimice toxice, cum ar fi BPA, în alimentele pe care le conțin. Cu toate acestea, dacă aveți o cutie de prânz din plastic, dar această cutie de prânz nu conține BPA, nu trebuie să vă faceți griji că ar putea avea efecte negative asupra sănătății dumneavoastră.

În sus