3 ani garanție 14 zile de retur

Mixere de masă

Mixerele de masă, împreună cu procesoarele de alimente se numără printre cele mai utilizate instrumente ale oricărui bucătar sau bucătar adevărat. Acest aparat de bucătărie popular are utilizări versatile pentru amestecarea unei varietăți de ingrediente, de la fructe, legume până la amestecarea alimentelor deja pregătite, cum ar fi supele.

Aici veți găsi o gamă largă de mixere de masă, iar alegerea blenderului potrivit poate fi uneori dificilă. În primul rând, trebuie să răspundeți la cea mai importantă întrebare: La ce veți folosi cel mai des blenderul de masă? Toți parametrii de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un blender de masă se bazează pe acest lucru.

Intrarea de putere a mixerului de masă

Puterea unui mixer de masă este exprimată în wați, o valoare care determină câtă energie electrică are nevoie aparatul pentru a funcționa. Limita inferioară recomandată pentru mixerele de masă este de 300 W, dar dacă doriți să mixați ingrediente sau mâncăruri mai dure, vă recomandăm un model mai puternic. În caz contrar, este posibil ca mixerele cu o putere mai mică să nu poată zdrobi gheața de pe ice maker sau alte ingrediente dure. Pentru acest tip de ingrediente, este recomandat să se ajungă la un blender de masă cu o putere de peste 900 W.

Numărul de rotații pe minut

Numărul de rotații arată viteza cu care se învârt lamele în blender și de câte ori se învârt într-un minut. Această valoare vă spune cât de repede sunt procesate alimentele în blender. Unele dintre mixerele de calitate superioară au chiar și o funcție încorporată prin care puteți controla viteza.

Pentru mixerele de masă, limita inferioară ar trebui să fie de 11 000 rpm. La această viteză ar trebui să puteți amesteca fructe - proaspete sau de pe uscător de fructe, legume și alte ingrediente mai moi. Dacă doriți să lucrați cu ingrediente mai dure, ar trebui să vă gândiți la mixere de masă mai puternice, care sunt capabile să producă până la peste 20 000 de rotații pe minut.

Volumul vasului

Un alt factor important în alegerea blenderului de masă potrivit este volumul recipientului. Aveți grijă aici, mai ales dacă gătiți pentru mai multe persoane, ca bolul de amestecare să nu fie prea mic. În general, mixerele de masă sunt concepute pentru a procesa cantități mari de fructe, legume, smoothie-uri sau alte ingrediente, dar dacă în mod normal gătiți pentru un număr mare de persoane, analizați cu atenție dimensiunea recipientului blenderului.

Dimensiuni ale mixerelor de masă

Atunci când alegeți blenderul de masă potrivit, este important, de asemenea, să analizați dimensiunile reale ale modelelor specifice. Deoarece mixerele de masă sunt relativ mari electrocasnice, trebuie să ne gândim și la locul în care le vom folosi în bucătărie și unde le vom putea depozita ulterior. În cazul în care aveți puțin spațiu de depozitare acasă, vă recomandăm să alegeți un blender de masă mai mic.

Avantajele mixerelor de masă pentru fructe, legume și smoothie-uri

  • Principalul avantaj al mixerelor de masă este multifuncționalitatea acestora. Acest ajutor de bucătărie poate amesteca, mixa sau zdrobi aproape orice ingredient, datorită performanței sale puternice și compatibilității cu mai multe accesorii.
  • Un alt avantaj este capacitatea mare a recipientului de ingrediente, care este, de asemenea, potrivit pentru familiile de dimensiuni medii cu mai mulți membri ai gospodăriei.
  • Și nu în ultimul rând, unul dintre avantajele mixerelor de masă este prețul lor. Chiar dacă mixerele de masă în sine sunt mai scumpe decât alte tipuri, multifuncționalitatea lor compensează.

Dezavantajele mixerelor de masă

  • Unul dintre dezavantajele mixerelor de masă este greutatea mai mare a acestora în comparație cu alte tipuri de mixere. Diferența de greutate se datorează în principal faptului că mixerele de masă sunt mult mai mari și, prin urmare, mai grele. Totuși, pe de altă parte, sunt mai puternice și puteți amesteca o cantitate mai mare de ingrediente într-un singur lot.
  • Printre dezavantaje se numără și un nivel de zgomot mai ridicat, care este cauzat de puterea mare din timpul zdrobirii și amestecării.

Mixerele de masă sunt ajutorul ideal pentru a găti și coace mâncăruri gustoase. Depinde în întregime de dumneavoastră ce model alegeți. Oferim atât mixere mai mici, cât și mai mari, într-o varietate de modele pentru a satisface cerințele clienților noștri.

În sus