3 ani garanție 14 zile de retur

Aveți nevoie de factură pe firmă?


În cazul în care aveți nevoie de o factură pe persoană juridică, adică pe firmă, puteți completa datele firmei în formularul de comandă.

Adăugați bunurile în cosul de cumpărături și creați un cont nou bifând rubrica Client nou. Dacă sunteți conectat ca și persoană fizică, nu veți putea vedea această opțiune. În acest caz deconectați-vă de la contul personal și creați un cont nou cu datele firmei (este necesar să creați un cont nou la fiecare achiziție pe persoană juridică).

Mai departe, completați datele solicitate în formular și bifați (sub căsuța cu nr. de telefon) căsuța Doresc să completez datele companiei.

Dacă sunteți firmă NEPLĂTITOARE de TVA, completați CUI/CIF-ul, nr. reg. comerțului, bifați căsuța cu acceptarea temenilor și condițiilor generale și protecția datelor cu caracter personal. Dacă adresa de livrare nu este diferită față de cea de facturare, continuați la următorul pas unde puteți alege modalitatea de plată și finalizați comanda. Dacă adresa de livrare este diferită față de cea de facturare, bifați căsuța Adresa de livrare este diferită față de adresa de facturare și completați datele livrării. Bifați căsuța cu acceptarea temenilor și condițiilor generale și protecția datelor cu caracter personal, mergeți la următorul pas unde puteți alege modalitatea de plată și finalizați comanda

Dacă sunteți firmă PLĂTITOARE de TVA, bifați căsuța Firmă plătitoare de TVA . Achiziția dvs. este intracomunitară facturată de firma din Germania. Verificați datele firmei, corectați-le dacă este necesar. Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu politica companiei, nu se pot face modificări sau ajustări după emiterea facturii. Înțelegem că acest lucru vă poate provoca neplăceri. Vă rugăm să acceptați scuzele noastre sincere.

De asemenea dorim să Vă înștiințăm că în cazul firmelor plătitoare de TVA nu este posibil să livrăm bunurile la altă adresă decât cea a sediului (cea care apare înregistrată în Comisia Europeană - VIES).

Dacă aveți nevoie de asistența noastră, nu ezitați să ne contactați pe numărul de telefon afișat pe pagina noastră.

În sus