3 ani garanție 14 zile de retur

Cutii alimentare


Storage 2.0 - containere de depozitare pentru bucătărie și masa de luat masa

Pentru o lungă perioadă de timp, conservele de depozitare au fost considerate accesorii practice, dar neatractive pentru bucătărie. Cu toate acestea, au renunțat de mult timp la această imagine. În versiunile modernizate, borcanele pentru alimente proaspete și pentru pâine, precum și recipientele de depozitare și borcanele pentru condimente se prezintă ca niște tovarăși utili de zi cu zi, cu stil și farmec, ale căror beneficii merg mult mai departe de simpla depozitare.

Cutii de depozitare pentru bucătărie: materiale sofisticate cu bonus de atractivitate

Numai alegerea materialelor a adus o renaștere interesantă a recipientelor de depozitare. Fostul plastic versatil a făcut loc unor materiale ecologice, precum sticla și bambusul, care fac aceste ajutoare practice mult mai atractive. Datorită manoperei de înaltă calitate și a formelor atractive, noile cutii de depozitare trec direct din bucătărie la masă. Acest lucru vă permite să evitați decantarea sau aranjarea alimentelor și să le serviți direct din frigider.

Acesta este un avantaj nu numai pentru mezeluri sau brânzeturi reci, ci și pentru o salată servită într-un bol de sticlă cu capac sau un recipient pentru păstrarea muesli sau fulgi de ovăz peste noapte. Toate aceste ingrediente pentru o cină sau un mic dejun gustos pot fi aduse la masă împreună cu conserve sau recipiente pentru depozitarea alimentelor proaspete, fără a compromite aspectul estetic.

Cutii de depozitare: ușor de întreținut, multifuncționale și neutre din punct de vedere aromatic

Cu toate acestea, recipientele de depozitare din sticlă și bambus nu impresionează doar prin aspectul lor mai bun, ci și prin multe alte avantaje. În primul rând, este un aspect de igienă. Spre deosebire de recipientele din plastic utilizate anterior, recipientele de depozitare sunt rezistente la căldură, astfel încât pot fi ușor de curățat atunci când sunt fierbinți și pot fi păstrate curate. Unele dintre modelele prezentate sunt chiar rezistente la flacără, astfel încât le puteți folosi ca ustensile de gătit sau de prăjit pentru a pregăti tocănițe, fripturi sau caserole. Acest lucru sporește capacitatea de utilizare și utilitatea containerelor de depozitare.

Bambusul folosit la fabricarea capacelor impresionează, de asemenea, prin numeroasele sale beneficii. Materialul regenerabil are proprietăți antibacteriene naturale care protejează conținutul recipientelor alimentare sau al borcanelor de condimente împotriva bacteriilor. În plus, bambusul este extrem de stabil din punct de vedere dimensional și durabil, deoarece se micșorează și se umflă puțin. Acest lucru îl face să fie "capacul" ideal pentru recipientele de depozitare utilizate în bucătărie. Deoarece umiditatea este mai ridicată aici, recipientele de depozitare au nevoie de capace deosebit de etanșe, care să poată respira.

Cumpărați containere de depozitare: optimizate pentru cerințe speciale

Nu în ultimul rând, recipientele din sticlă vă ajută în bucătărie. Datorită faptului că conținutul lor este vizibil, aveți întotdeauna ingredientele și condimentele la vedere. În acest fel, nu numai că puteți vedea ce trebuie să luați, dar și când nu mai aveți ceva. Cu toate acestea, o astfel de "previziune" este recomandată doar într-o măsură limitată, deoarece unele alimente sunt foarte sensibile la lumină și pot suferi din cauza unei prezentări deschise.

Cu toate acestea, avem și containere de depozitare adecvate pentru acest lucru. Acestea sunt realizate conform unor modele dovedite și combină secole de cunoștințe cu un design inovator. Ceapa, cartofii și usturoiul în ghiveci împiedică germinarea culturilor depozitate și transformarea lor în necomestibile. Tigaia de pâine din ceramică sau metal împiedică uscarea pâinii și o păstrează mai proaspătă pentru mai mult timp.

În sus