3 ani garanție 14 zile de retur

Panouri radiante cu infrarosu


Încălzire modernă cu infraroșu cu imagine: design și funcționalitate combinate armonios și expresiv

Încălzitoarele moderne cu infraroșu cu imagine dovedesc că dispozitivele generatoare de căldură și designul de bun gust al casei nu se exclud reciproc. Designul lor elegant le face un accesoriu potrivit pentru o varietate de spații de locuit, adăugând în același timp o căldură liniștitoare. Următoarele aspecte ilustrează caracteristicile unui încălzitor cu infraroșu cu imagine și motivele pentru care merită să cumpărați un încălzitor cu infraroșu cu imagine de înaltă calitate.

În ce scopuri de încălzire poate fi instalată încălzirea cu infraroșu cu imagine?

Încălzitorul de tablouri pune în valoare interiorul, oriunde ar trebui să se pună accentul pe o stare de bine în mediul înconjurător. Acest lucru se poate aplica atât mediului rezidențial privat, cât și sectorului de afaceri. Un tablou cu încălzire în infraroșu este, prin urmare, un element estetic de locuit pentru camera de zi, dormitor, dar și pentru camera de oaspeți. Designul interior este, de asemenea, o parte esențială a complexelor de birouri, a cabinetelor de consultanță fiscală și a firmelor de avocatură, precum și a cabinetelor medicale, a unităților de tratament, a clinicilor și a instituțiilor publice. Imaginea încălzită cu infraroșu conferă camerei un aspect încrezător și atrage atenția oaspeților, clienților și pacienților. În special în afaceri, încălzirea imaginii poate avea un impact decisiv asupra concurenței. Pentru că: prima impresie spune multe despre calitatea și fiabilitatea unei companii.

Cumpărați încălzire cu infraroșu cu imagine și experimentați designul casei la un nou nivel

Deși componenta vizuală a radiatoarelor cu infraroșu de design este în prim-plan, acesta este un sistem de încălzire care se dovedește a fi extrem de eficient. Acesta poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte încălzitoare. Acest sistem elegant arată deosebit de elegant în baie, în combinație cu un radiator de prosoape. Încălzitorul cu infraroșu cu imagine este disponibil în format portret și peisaj. Diferitele modele vă invită la o călătorie vizuală de plăcere prin cei patru pereți. Un contrast foarte atrăgător este ruptura de stil între interioarele vechi și cele noi prin instalarea unui încălzitor de tablouri cu infraroșu în format peisaj sub ferestrele înalte din clădirea veche. Este o modalitate excelentă de a crea o punte între diferite anotimpuri - o adevărată captare a atenției cu un factor "wow".

Cumpărați un încălzitor cu infraroșu cu imagine în format portret, peisaj și pătrat la Klarstein

Oferim o gamă largă de încălzitoare de imagine cu infraroșu, disponibile într-o varietate de puteri. Încălzitoarele cu infraroșu sunt echipate cu protecție împotriva supraîncălzirii și încălzesc instantaneu încăperea fără a fi nevoie de reîncălzire. Încălzitoarele cu infraroșu funcționează prin simpla conectare la o priză. Avantajul este că apa nu se poate scurge din încălzitor, așa cum se întâmplă în cazul sistemelor de încălzire a apei. Instalarea încălzirii este complet lipsită de complicații și, cu puțină dexteritate manuală, o puteți face singur.

Există mai multe aspecte care trebuie luate în considerare atunci când se selectează puterea de încălzire potrivită. Pe de o parte, performanța depinde de dimensiunea camerei. Izolația joacă, de asemenea, un rol important aici. În plus, trebuie să vă gândiți dacă încălzitorul cu infraroșu ar trebui să încălzească încăperea de unul singur sau să fie instalat ca supliment la alte sisteme de încălzire. De asemenea, modelele pe care le avem la dispoziție au diferite intervale de eficiență.

Klarstein reprezintă calitatea premium și contribuie cu designul său de încălzitoare cu infraroșu pentru a da atmosferei de locuit o notă foarte specială.

În sus