3 ani garanție 14 zile de retur

Grădină de interior: Cum să creezi un paradis verde

Pentru mulți iubitori de grădină, acesta este un mare vis: o grădină de interior. Dacă nu vreți să vă pierdeți hobby-ul preferat nici măcar în lunile de iarnă, puteți să vă transformați cei patru pereți într-o grădină paradisiacă cu ajutorul accesoriilor potrivite. Iubitorii de alimente proaspete vor găsi, de asemenea, ușor de cultivat salată și cozonac. în toate anotimpurile.

Klarstein vă sprijină cu kituri practice, accesorii adecvate și o varietate de semințe de plante, astfel încât și dumneavoastră să vă puteți îndeplini visul de grădinărit în interior.

Grădina de interior: economică, eficientă și durabilă

Grădinarii pasionați și prietenii alimentelor proaspete au auzit cu siguranță deja de grădinăritul de interior. Aceasta permite cultivarea flexibilă a plantelor și creșterea unei game largi de plante pe tot parcursul anului. Produsele Click and Grow de la Klarstein vor crea o grădină inteligentă eficientă și frumoasă din punct de vedere vizual în cel mai scurt timp, oferindu-vă salată proaspătă, legume gustoase și ierburi aromate.

Cultivarea durabilă funcționează complet fără inginerie genetică și pesticide. Dacă aveți doar o suprafață mică, puteți construi și în sus: sistemul automat de iluminare asigură o creștere optimă a plantelor.

Designul elegant al bolurilor pentru plante se potrivește în aproape orice mediu de viață și completează aproape orice stil de interior cu individualitatea sa. În acest fel, creați un mediu mai verde și stabiliți accente durabile.

Hidroponia și creșterea hidroponică: care este diferența dintre ele?

Dacă vă gândiți la o grădină de cameră, probabil că ați întâlnit deja termenul de hidroponie. Este o formă de cultivare a plantelor care nu are nevoie de substraturi organice, și anume. j. sol normal pentru plante.

Plantele de aici nu prind rădăcini în sol, ci cresc într-un substrat anorganic. Acest substrat aduce soluția nutritivă, care conține toți nutrienții importanți pentru plante, la rădăcini.

Un subansamblu al acestui mod de cultivare a plantelor este așa-numita hidroponică: această formă de cultivare renunță complet la substratul prin care soluția nutritivă ajunge la rădăcini. În schimb, plantele se înrădăcinează direct în soluție. Rădăcinile atârnă liber și sunt fie parțial, fie complet scufundate într-o soluție bogată în nutrienți.

Grădină inteligentă: Tragerea solului a fost ieri

Grădinăritul de interior poate renunța complet la solul tipic. Plantele hidroponice vă oferă chiar și beneficii versatile și facilitează cultivarea între patru pereți. Prin urmare, plantele cultivate fără sol sunt foarte rar sau aproape niciodată atacate de dăunători ai rădăcinilor.

În același timp, întreținerea este redusă la minimum: buruienile nu au nicio șansă de a se răspândi, iar hidroponica pierde mult mai puțină apă prin condensare. În combinație cu ghivecele mari ale lui Klarstein, plantele nu trebuie udate decât foarte rar. Soluția nutritivă promovează, de asemenea, o creștere rapidă și viguroasă a plantelor.

În plus, vă puteți folosi spațiul mult mai eficient și chiar puteți construi în sus cu seturile de paturi Klarstein. Plantele hidroponice pot fi cultivate pe o suprafață mică și vă permit să vă bucurați de ierburi și legume proaspete pe tot parcursul anului.

Click and Grow: Construiește, așteaptă, bucură-te

Cu seturile Klarstein, grădinăritul de interior devine o joacă de copil: nici măcar nu aveți nevoie de un deget verde deosebit. Pur și simplu asamblați accesoriile, turnați semințele de plante și așteptați. Un sistem de plantare adaptat în mod ideal la nevoile plantelor vă va oferi hrană proaspătă într-un timp scurt. Frumusețea: după recoltă este înainte de seceriș. Dacă v-ați folosit toată salata și alte plante, puteți pur și simplu să cultivați altele noi.

Deci puteți decide oricând ce vă place: La Klarstein, veți găsi o varietate de semințe și kituri de semințe care vă promit o varietate de plăceri. Vă veți crea propriul paradis verde, pe care îl puteți modifica în orice moment, în funcție de nevoile dumneavoastră.

În sus