3 ani garanție 14 zile de retur

Cuptoare


Cuptoare și mini cuptoare cu caracteristici moderne la Klarstein

Într-o bucătărie modernă, folosiți un cuptor, un mini cuptor sau un cuptor încorporat cu multe funcții. Pe lângă încălzirea de sus și de jos sau aerul cald, puteți face grătar sau găti o pizza gustoasă în cuptor. Cuptoarele individuale pot fi integrate într-un dulap înalt. Placa de gătit este instalată separat în blatul de lucru.

Kit pentru cuptor simplu sau încorporat

Sunt disponibile cuptoare separate, care pot fi combinate cu plita la alegere. Această opțiune este recomandată în cazul în care aveți deja o plită. Alternativ, puteți opta pentru un set de copt. Kiturile includ fie o plită, fie o combinație de plită și hotă.

Dacă doriți să vă echipați complet bucătăria cu aparate noi, acest set este o alegere accesibilă. Obțineți echipamente de înaltă calitate și economisiți bani în comparație cu achiziționarea individuală. Kiturile pot fi integrate în mod flexibil în orice bucătărie încorporată.

Este important de știut:

Spre deosebire de cuptoarele electrice convenționale, cuptoarele încorporabile au propriul panou de control. Același lucru este valabil și pentru plita de gătit. În acest fel, vă puteți proiecta bucătăria în mod individual, în funcție de gusturile și nevoile dumneavoastră.

Cumpărați un cuptor și integrați-l într-o unitate înaltă

Pentru a instala cuptorul, aveți nevoie de un dulap înalt care să fie pregătit să găzduiască aparatul. Avantajul este că cuptorul încorporat poate fi montat la nivelul ochilor. Nu mai trebuie să vă aplecați pentru a scoate conținutul. Același lucru este valabil și pentru verificarea progresului prin geamul mare.

Cuptoarele încorporabile de la Klarstein se bazează pe modelul american în ceea ce privește designul lor și modul în care sunt integrate în bucătărie. Acestea sunt considerate a fi următoarea evoluție a cuptorului clasic încorporabil, în care suprafața de gătit și cuptorul au un singur panou de control. Designul bucătăriei pare mai dinamic și mai modern datorită cuptorului și a plitei încorporate separate.

Este important de știut:

Cuptoarele încorporabile au dimensiuni standardizate. Acest lucru înseamnă că îl puteți monta în orice dulap înalt, indiferent de modelul de bucătărie. Cu toate acestea, asigurați-vă că unitatea înaltă este pregătită să integreze cuptorul încorporat. Dispunerea ușilor deasupra și dedesubtul unității trebuie să fie uniformă. Aceste dulapuri înalte pot fi comandate pentru aproape toate programele de bucătărie.

Caracteristici ale cuptorului încorporat

Cuptoarele încorporabile impresionează nu numai prin designul lor elegant, ci și prin caracteristicile lor foarte bune. Afișajul din centrul panoului de comandă indică temperatura setată și programul corespunzător. După deconectare, puteți scădea permanent timpul.

Camera de gătit a multor modele are o capacitate de 70 de litri. Aceasta este suficientă pentru coacerea sau prăjirea pe mai multe niveluri. Cu un nivel separat pentru coacerea pizzei, vă puteți asigura că baza de pizza se coace crocantă, iar garniturile rămân suculente. Cuptoarele încorporabile sunt versatile și ușor de utilizat.

Avantajele cumpărării unui mini cuptor de la Klarstein

Îți place aspectul secolului trecut, când aparatele de bucătărie erau o adevărată piesă de rezistență? Unele cuptoare încorporabile și mini cuptoare de la Klarstein sunt proiectate într-un stil retro. Culorile interesante, cum ar fi negru sau crem, și butoanele de control nostalgice amintesc de vremurile trecute. Asortați designul aparatelor electrice cu mobilierul de bucătărie sau puneți accente interesante.

De asemenea, sunt oferite mini-tururi populare. Cuptorul mini oferă o alternativă de economisire a spațiului pentru gospodăriile mici. Cuptorul mini cu convecție este la înălțimea oricărei provocări, fie că este vorba de o prăjitură sau de o pizza. Există, de asemenea, o instalație pentru prepararea de frigărui la grătar sau pui la grătar. Prin urmare, un cuptor mic sau un mini cuptor este o alternativă mai mult decât potrivită la un cuptor mai mare.

Set de coacere pentru noul echipament de bucătărie

V-ați renovat bucătăria și doriți să cumpărați aparate electrice noi, cum ar fi un cuptor sau un cuptor încorporabil? Atunci un aragaz electric în combinație cu o hotă este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Setul de aragaz încorporabil este disponibil în diferite versiuni. Adaptați caracteristicile și designul aragazului încorporabil și a hotei de bucătărie la bucătăria dumneavoastră.

Se recomandă utilizarea unei hote de bucătărie în fiecare bucătărie. Absoarbe grăsimea și mirosurile. În acest fel, puteți preveni fumul gras care ajunge pe mobila de bucătărie atunci când gătiți. Modelele sunt echipate cu un filtru și pot funcționa fără extracție externă.

Doriți să cumpărați un cuptor pentru coacere și puneți accentul pe un design elegant și pe o funcționalitate ridicată? Klarstein oferă o gamă largă de modele de cuptoare, cum ar fi mini cuptoare, cuptoare cu plite ceramice și cuptoare încorporabile, care pot fi achiziționate și ca set. Consultați ofertele de pe site-ul Klarstein.

În sus