3 ani garanție 14 zile de retur

Radiatoare pe ulei


Căldură rapidă peste tot cu un radiator de ulei economic

Un radiator cu ulei este o sursă de căldură mobilă pentru camerele reci. Acest lucru îl face soluția ideală pentru subsoluri, garaje sau clădiri nefinisate. Un radiator cu ulei este un încălzitor electric cu un consum de energie extrem de redus. Acest lucru este asigurat de mediul său de încălzire și de sistemul modern de control.

Cum funcționează un radiator de ulei

Radiatoarele sunt elemente de încălzire cu mediu lichid. Radiatoarele cu apă sunt deosebit de bine cunoscute. Radiatoarele cu ulei au avantajul față de cele cu apă că nu pot rugini din interior. Există o tijă de încălzire în radiator. Aceasta încălzește mediul de încălzire. Po dosiahnutí požadovanej teploty sa radiátor vypne. Cu toate acestea, uleiul este încă foarte cald și radiază căldură pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru face ca un radiator cu ulei să fie mult mai economic din punct de vedere al consumului de energie electrică decât un radiator.

Pentru mai multe informații despre funcționarea radiatoarelor cu ulei, a convectoarelor și a radiatoarelor cu infraroșu, consultați ghidul Klarstein privind radiatoarele electrice.

Regulament pentru radiatoarele cu ulei

Chiar și dispozitivele ieftine din ziua de azi au funcții extinse pentru un control convenabil al încălzirii. Aceasta include, de exemplu:

  • LED displeje
  • Zeitschaltuhren
  • Termostat
  • Suflantă

Na displeji sa zobrazuje aktuálna a požadovaná teplota. Astfel, utilizatorul are întotdeauna o imagine de ansamblu precisă a evoluției căldurii. Temporizatoarele integrate pornesc încălzirea radiatorului cu ulei la momentul dorit. Acest lucru este foarte practic atunci când doriți să pregătiți pivnița pentru o petrecere, de exemplu.

Radiatorul de ulei cu termostat își reglează constant căldura. În cazul în care camera devine prea rece, comutatorul termostatului pornește radiatorul și menține o temperatură constantă. Radiatorul de ulei asistat de ventilator distribuie căldura extrem de rapid.

Răcitor de ulei pentru funcționare continuă?

Un radiator cu ulei, la fel ca orice încălzitor electric mobil, este potrivit pentru funcționare continuă numai în anumite condiții. Costurile sale energetice sunt relativ scăzute în cazul unui încălzitor electric. Cu toate acestea, ele nu pot fi comparate cu un sistem de încălzire cu gaz, petrol sau peleți instalat permanent. Răcitorul umplut cu ulei este, prin urmare, deosebit de util pentru utilizare ocazională. Într-o cameră bine izolată, radiatorul are cea mai mare eficiență și eficacitate.

Convector sau radiator cu ulei?

Convector este un încălzitor electric cu un capac și un design special. Acestea sunt radiatoare cu panouri mari, care pot funcționa așa-numitele. fluxul de convecție. Acest lucru încălzește aerul și îl face să crească. Aerul cald curge de-a lungul tavanului până când se răcește din nou în partea opusă a camerei și coboară pe podea. De acolo se întoarce în convector, unde se încălzește și se ridică din nou. În acest fel, aerul din cameră devine din ce în ce mai cald. Convectorul funcționează relativ lent și are un consum mare de energie. Este deosebit de potrivit pentru încăperi închise mai mari, cu o bună izolare. Cu toate acestea, nu are viteza și mobilitatea unui răcitor de ulei. Aceste unități produc mai mult o căldură punctuală pentru o utilizare rapidă.

Olejový radiátor v malom

Un radiator mic este soluția ideală pentru o nevoie mică corespunzătoare. Deoarece radiatoarele cu ulei sunt deosebit de sigure împotriva căldurii acumulate, acestea sunt potrivite pentru încălzirea radiantă punctuală:

  • Paturi în camere neîncălzite
  • Locuri de muncă manuale
  • Îngrijirea animalelor mici în cuști
  • pentru încălzirea picioarelor în picioare (recepționeri, barmani)

Radiatorul cu ulei este silențios, inodor și complet sigur. Acest lucru îl face ideal pentru utilizare temporară, de exemplu la târguri comerciale, petreceri sau ca unitate de rezervă.

Cumpărați răcitor de ulei

Klarstein oferă o gamă largă de radiatoare cu ulei pe care le puteți cumpăra online. Metodele de plată pentru achiziționarea de radiatoare de ulei includ Visa, Paypal sau plata în avans. Radiatoarele cu ulei sunt livrate prin DPD și ajung la client în câteva zile.

În sus