Dozatoare bere

Dozator de bere, Passau, butoaie universale de 6 l, pompa de aer comprimat, 3 - 12 °C, 65 W
Passau dozator, butoaie universale de 6 l, pompa de aer comprimat Dozator de bere fără CO² Argintiu
1.071,00 Lei 1.480,00 Lei
-27%
Dozator de bere, Skal, răcire bere, butoi de 5 l, CO2, oțel inoxidabil, negru
Skal dozator Dozator de bere cu CO² Negru / Aur antic Metalic
719,00 Lei 1.085,00 Lei
-33%
Dozator de bere, Beerkules, butoaie de 5l, compresor, 120W, negru
Beerkules dozator de bere Dozator de bere cu CO² Negru 120 watt
1.175,00 Lei 1.959,00 Lei
-40%
Dozator de bere, Skal, răcire bere, butoi de 5 l, CO2, oțel inoxidabil
Skal dozator Negru / Argintiu metalizat Dozator de bere cu CO²
739,00 Lei 1.085,00 Lei
-31%
Dozator de bere, bara de protecție, tip S, pentru frigiderele Big Spender Single și Big Spender Double
Bară tip S
269,00 Lei 395,00 Lei
-31%
Dozator de bere, Passau, butoaie universale de 6 l, pompa de aer comprimat, 3 - 12 °C, 65 W
Passau dozator, butoaie universale de 6 l, pompa de aer comprimat Dozator de bere fără CO² Aur
989,00 Lei 1.530,00 Lei
-35%
Dozator de bere, bara de protecție, tip A, pentru frigiderele Big Spender Single și Big Spender Double
Cuplă butoaie pentru răcitoarele de vin Big Spender Single și Big Spender Double
309,00 Lei
Dozator de bere, Tap2Go, aparat de dozare mobil 2 în 1 cu răcitor de băuturi, 5 l/13 l, negru
Tap2Go dispozitiv mobil de distribuire Dozator de bere fără CO² Negru
720,00 Lei 799,00 Lei
-9%

Aparat de dozare bere

Aparatul de dozare este un dispozitiv grozav, nu numai pentru iubitorii de bere, ci și pentru băutorii ocazionali de bere. Robinetele noastre de bere sunt concepute pentru uz casnic, de exemplu pentru a bea bere din cazanul de casă la o petrecere sau la alte ocazii. De asemenea, se va aplica și în cadrul evenimentelor comerciale, cum ar fi deschiderea unui stand, bar sau restaurant.

Principalul avantaj al unui robinet de bere este că poate menține la rece cantități mari de bere timp de câteva ore și nu va trebui să scoateți mereu bere îmbuteliată din minibar.

Cum se alege un dozator de bere

Chiar dacă în prezent există un număr mare de robinete de bere, alegerea modelului potrivit nu trebuie să vă ia toată ziua. Țineți cont de câteva puncte de bază pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit. După ce ți-ai ales preferatul, tot ce ai nevoie este un grătar de grădină bun și grătarul cu prietenii poate începe!

Performanța de răcire este esențială

Dacă doriți să vă asigurați că oaspeții dvs. au întotdeauna o bere rece, este important să vă gândiți la performanța de răcire a modelului. Capacitatea de răcire ne arată câți litri de bere poate răci dispozitivul până la temperatura ideală de 10 - 15 °C pe oră. Din acest motiv, înainte de a cumpăra, este necesar să ne gândim cât de mare este volumul de bere pe care dorim să îl atingem într-un anumit interval de timp, deoarece o bere caldă este un semn foarte rău pentru o gazdă bună.

  • Pentru grătare sau pentru întâlniri de familie mai mici, un robinet care poate răci aproximativ 20 de litri de bere pe oră va fi suficient.
  • Pentru evenimente mai mari sau evenimente comerciale mai mici, unde trebuie să fie mai multă bere la robinet, trebuie să vă așteptați la 50 de litri de bere pe oră.
  • Ultima categorie include robinete de bere care pot răci până la aproximativ 100 de litri pe oră. Aceste tipuri de facilități sunt utilizate în principal pentru evenimente mai mari.

Un alt aspect important legat de performanța de răcire este posibilitatea de control al temperaturii. Deși există un standard în care berea ar trebui să fie servită pentru un gust perfect, uneori este necesară schimbarea temperaturii berii în sine. Prin urmare, este necesar să se analizeze mai atent dacă echipamentul de filetare în cauză are capacitatea de a manipula temperatura în timpul filetării.

Răcire uscată sau cu apă

Răcirea uscată este cea mai potrivită opțiune pentru utilizarea la domiciliu a echipamentelor de dozare. Acestea nu conțin apă, iar răcirea berii funcționează pe principiul schimbului de energie de la circuitul închis de răcire la blocul termic. Avantajul răcirii uscate este întreținerea și manipularea ușoară în timpul transportului.

Răcirea cu apă este un tip de sistem de răcire care utilizează apa pentru a disipa căldura. Răcirea cu apă este utilizată în echipamentele profesionale de preparare a berii datorită rezistenței termice ridicate și poate menține berea rece mai mult timp decât răcirea uscată. Berea este răcită printr-o baie de apă în care se formează gheață - aceasta răcește apoi băutura. Avantajul este răcirea mai îndelungată a berii, dar, pe de altă parte, acest tip de răcire necesită mai multă întreținere.

Metodă de dozare a berii

Presurizarea compresorului este utilizată în majoritatea echipamentelor de dozare casnice. Acesta este cel mai simplu mod de a trage berea prin intermediul unui compresor, care este situat direct în dispozitiv. Compresorul funcționează independent și nu este necesară nicio altă manipulare sau reglare.

Compresorul se pornește singur atunci când începeți să bateți berea. Avantajul este că este ușor de operat și nu este necesară o întreținere intensă. Pe de altă parte, compresorul eliberează oxigen în bere, ceea ce face ca berea să se înrăutățească (oxidare), ceea ce duce la pierderea aromei unice a berii. Prin urmare, vă recomandăm să consumați berea în mod ideal în aceeași zi, pentru ca aceasta să-și păstreze adevărata savoare.

Cea de-a doua modalitate de a trage berea la robinet este prin bombe de gaz. Acest tip de presurizare a berii este utilizat în principal în cazul aparatelor de dozare mai profesionale, deoarece nu eliberează oxigen în bere - prin urmare, berea nu își schimbă gustul. Dezavantajul constă în manipularea mai dificilă a bombelor cu gaz și în necesitatea de a cumpăra gaz pentru presurizare.

Ce dimensiuni de butoaie pot fi conectate la aparatul de robinetărie

Există mai multe tipuri de butoaie în funcție de volumul de bere și este necesar ca butoiul respectiv să poată fi lovit pe dispozitivul de dozare. Vă recomandăm să verificați această cifră pentru a nu ajunge să cumpărați tipul greșit de butoi pentru a ajunge la robinet.

Dacă urmați acești pași simpli, alegerea dispozitivului potrivit de dozare a berii va fi ușoară. Nu veți mai rata berea rece de calitate la nici o petrecere cu grătar ca lumea! Vă recomandăm să verificați și gama noastră de grătare cu cărbuni și cuptoare de pizza!

În sus