3 ani garanție 14 zile de retur

Incalzitoare de terasa

 • Întrebări frecvente

 • Încălzire flexibilă cu radiatoare și radiatoare cu infraroșu: încălzire de precizie - mobilă și precisă

  Soluțiile mobile de încălzire sunt din ce în ce mai căutate în toate domeniile de activitate. Printre principalii jucători se numără în special segmentul activităților în aer liber și sectorul de wellness. Încălzitorul radiant sau cu infraroșu promite o căldură liniștitoare și poate fi comandat de la KLARSTEIN într-o varietate de opțiuni. Următoarea prezentare generală explică ce este de fapt important atunci când cumpărați un radiator cu infraroșu sau un panou cu infraroșu.

  Din aceste motive, merită să cumpărați un încălzitor radiant

  Încălzitorul radiant trimite energia generată foarte precis către locul care trebuie încălzit. Aerul ambiant nu se încălzește în același mod, ceea ce intensifică foarte mult experiența de încălzire. Acest lucru înseamnă că spațiile exterioare pot fi încălzite foarte bine, ceea ce poate fi un real beneficiu în cazul temperaturilor scăzute, chiar și în orele de seară ale verii. În cazul utilizării în interior, încălzirea radiantă cu infraroșu este, de asemenea, o soluție potrivită pentru a menține uscată structura clădirii. În acest fel, mucegaiul poate fi prevenit în mod eficient.

  Încălzitorul radiant este rapid și ușor de instalat și, prin urmare, este, de asemenea, potrivit ca soluție rapidă în cazul indisponibilității temporare a altor surse de căldură. Instalarea poate fi făcută de oricine, fără a contracta o companie specializată. Încălzitorul radiant este instalat într-un timp scurt. În funcție de modelul selectat, este posibil și controlul prin intermediul aplicației. Acest lucru necesită o conexiune Wi-Fi la un alt dispozitiv. Acest lucru înseamnă că spoturile au ajuns și în era casei inteligente.

  Welche Infrarot Heizstrahler Typen gibt es?

  În funcție de aplicație, soluțiile de încălzire compacte sunt disponibile ca emițătoare cu unde scurte, medii și lungi. Unitățile cu unde scurte, care sunt utilizate în încăperi care necesită o putere de încălzire mare, au cea mai mare intensitate. Acest lucru este valabil, de exemplu, pentru băi și saune. Un radiator cu infraroșu pentru baie este, prin urmare, o soluție excelentă pentru a ajunge rapid la temperatură, chiar și pe termen scurt.

  Alte domenii de aplicare pentru aceste radiatoare sunt mesele de schimb pentru copii și încăperile cu caracter terapeutic. Radiatoarele cu infraroșu cu unde lungi sunt predestinate pentru spațiile interioare și sunt deosebit de economice dacă trebuie să încălzească încăperi pentru perioade lungi de timp. Cumpărarea unui încălzitor cu infraroșu cu unde medii este o opțiune care este concepută atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior.

  Panou cu infraroșu pentru baie și multe alte aplicații

  Motivele pentru a cumpăra un încălzitor radiant cu infraroșu sunt foarte complexe. Pe lângă diversele utilizări, acestea sunt ideale ca sursă de căldură suplimentară între radiatoare. Prin urmare, acestea pot fi utilizate în special în clădirile noi. Acestea au de obicei o izolație excelentă, astfel încât este nevoie de mai puțină căldură decât în cazul clădirilor vechi. În plus, în grădiniță poate fi utilizat și un panou controlat de o lumină infraroșie și adaptat la nevoile copilului.

  Deoarece încălzitorul radiant sau cu infraroșu este foarte compact și prezintă o soluție de încălzire într-un format mic, acesta își poate găsi o nouă locuință și într-o casă mică. Modelele KLARSTEIN sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru camping. Încălzitoarele noastre cu infraroșu se caracterizează prin calitate și design. Este disponibilă o selecție de primă clasă, de la un panou mobil la un radiator clasic și până la un suport de prosoape montat pe perete.

  Întrebări frecvente despre emițătoarele cu infraroșu și încălzitoarele cu panouri

  Cum funcționează încălzitoarele cu infraroșu și panourile cu infraroșu?

  Panourile de încălzire cu infraroșu utilizează radiații infraroșii pentru a încălzi persoanele și obiectele din apropierea lor. Spre deosebire de încălzitoarele convenționale, care încălzesc aerul și îl distribuie în întreaga încăpere, încălzitoarele radiante cu infraroșu și panourile încălzesc direct obiectele. Acest tip de încălzire este incredibil de eficient și poate economisi energie, deoarece nu este nevoie să încălziți întreaga încăpere. În plus, utilizarea panourilor de încălzire cu infraroșu este o alegere bună pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece acestea nu suflă praf și funcționează în liniște. Căldura de la obiectele din încăpere este radiată înapoi în aer, creând o temperatură constantă și confortabilă.

  Care sunt avantajele unui încălzitor cu panouri radiante cu infraroșu?

  Încălzitoarele radiante cu infraroșu au mai multe avantaje față de sistemele de încălzire convenționale. În primul rând, acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic, astfel încât puteți economisi bani la facturile de încălzire. În al doilea rând, acestea sunt silențioase și nu fac zgomot, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în dormitoare, birouri și alte zone liniștite. În al treilea rând, acestea se încălzesc rapid și oferă căldură instantanee.

  Sunt emițătoarele de infraroșu și panourile cu infraroșu eficiente din punct de vedere energetic?

  Încălzitoarele cu infraroșu și panourile cu infraroșu sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, deoarece emit radiații infraroșii care încălzesc direct oamenii și obiectele, spre deosebire de încălzitoarele convenționale care încălzesc aerul. Acest lucru duce la mai puține pierderi de căldură și la o utilizare mai eficientă a energiei. În plus, aceste încălzitoare sunt adesea echipate cu termostate și temporizatoare încorporate pentru a ajuta la reglarea consumului de energie și la reducerea costurilor. În general, încălzitoarele cu infraroșu și încălzitoarele cu panouri cu infraroșu sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să se încălzească și să se simtă confortabil, economisind în același timp costurile cu energia.

  Cum să curățați și să întrețineți încălzirea cu infraroșu și încălzirea cu panouri?

  Curățarea și întreținerea radiatoarelor cu infraroșu și a panourilor de încălzire sunt esențiale pentru longevitatea și eficiența acestora. Najprv vypnite ohrev a nechajte ho úplne vychladnúť. Potom povrch ohrievača utrite mäkkou handričkou. Pentru petele dificile, folosiți o soluție de săpun blând și o cârpă moale. Nepoužívajte abrazívne čistiace prostriedky alebo drhnúce kefy, ktoré by mohli poškodiť povrch ohrievača. Curățarea și întreținerea regulată vă vor menține încălzitorul cu panouri cu infraroșu în condiții de eficiență și siguranță.
  În sus