3 ani garanție 14 zile de retur

Mașini de spălat și uscatoare rufe

Mașini de spălat rufe și uscătoare

Locuirea într-un apartament mic poate fi uneori un dezavantaj, mai ales atunci când doriți să vă mobilați casa și să o echipați cu aparate electrice de bază. Aparate electrocasnice tradiționale pot ocupa mult spațiu în casă, iar în apartamentele mici sau în dormitoare nu vă puteți permite acest lucru.

Poate că doriți să cumpărați o mașină de spălat pentru baie, dar nu aveți unde să o amplasați din punct de vedere al amenajării, pentru că ar putea să vă încurce. Cu toate acestea, în acest caz, este posibil ca acest lucru să nu fie o problemă. Producătorii se gândesc și la casele mici, motiv pentru care oferim și mașini de spălat mici, compacte, portabile și potrivite pentru camping sau dormitoare.

Cu toate acestea, dacă ați cumpărat deja o mini mașină de spălat, dar vă deranjează faptul că uscătorul de rufe ocupă mult spațiu în apartamentul dumneavoastră, consultați uscătoarele noastre. Uscătoarele de rufe mici sau mini sunt de mare ajutor în acest caz. Pentru a afla mai multe despre mașinile de spălat și uscătoare mici, citiți mai departe.

Mașina de spălat mini este potrivită pentru camping și pentru un apartament mic

Mașina de spălat mini este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție mai compactă și mai accesibilă. Aceste mașini de spălat compacte sunt ideale pentru apartamente mici, garsoniere, dormitoare și, în plus, pentru rulote și rulote.

Mini mașină de spălat cu uscător? Este mai degrabă o raritate aici. Marea majoritate a mașinilor de spălat mici nu au uscător de rufe cu tambur.

Trebuie reamintit faptul că aceste mașini de spălat mici se umplu numai prin partea superioară. O mini mașină de spălat cu centrifugă se poate învârti în același tambur cu rufele, dar poate avea și un tambur separat pentru centrifugare.

Avantajele mașinilor de spălat mici

 • dimensiuni mici
 • preț mai mic
 • sunt ușoare
 • sunt ușor de transportat

Dezavantajele mașinilor de spălat mici

 • eficiență mai slabă a spălării
 • nu pot încăpea multe haine
 • puține funcții
 • sunt mai puțin durabile și mai fragile

Cum funcționează mașinile de spălat mici?

Mașinile de spălat mici nu au programele disponibile pe mașinile de spălat convenționale mari. Controlul este foarte simplu Unele tipuri de mașini de spălat mici oferă opțiunea de spălare intensivă sau delicată.

Cu toate acestea, celelalte tipuri sunt echipate doar cu un temporizator pentru spălare, care variază între 0-15 minute, iar pentru centrifugare 0-15 minute.

Mașinile de spălat mici nu au un afișaj sau un semnal acustic care să vă avertizeze când spălarea este completă.

Uscătoare de rufe - mini/mici

Un mini uscător este o soluție excelentă pentru cei care au nevoie să își usuce hainele rapid și eficient, dar nu dispun de spațiul necesar pentru un uscător de dimensiuni normale. Mini uscătoarele sunt ideale pentru apartamente mici, garsoniere, deoarece pot fi plasate pe blatul de lucru sau în dulap. Uscătoarele mici utilizează mai puțină energie decât uscătoarele mari convenționale, astfel încât sunt, de asemenea, mai ecologice.

Care sunt capacitățile mini uscătoarelor de rufe cu tambur?

În ceea ce privește capacitatea de încărcare, cele mai mici uscătoare de rufe cu tambur au doar 2,5 kg. Pentru comparație, acest lucru înseamnă că poate găzdui aproximativ 12 tricouri / 2 perechi de blugi + 2 tricouri / sau 6 prosoape mari.

Avantajele mini uscătoarelor cu tambur

 • Economisiți energie
 • potrivit pentru apartamente mici, cabane, rulote
 • sunt ușor de transportat
 • sunt mai ieftine decât uscătoarele convenționale cu tambur

Dezavantajele mini uscătoarelor cu tambur

 • au o capacitate mică în comparație cu uscătoarele cu tambur convenționale
 • pot fi mai puțin eficiente decât uscătoarele mari
 • sunt mai zgomotoase

Poate un uscător mic să se ocupe de toate tipurile și materialele de haine?

Dacă hainele au un simbol pe etichetă care permite uscarea în tambur, un mini uscător cu tambur le va usca și el. În comparație cu un uscător de rufe cu tambur convențional, materialul pe care îl poate usca un mini uscător nu este diferit. Puteți pune în el bumbac, material sintetic, lenjerie delicată și altele.

Care sunt opțiunile de umplere pentru mini uscătoare?

Această cifră este importantă și datorită locației sale. Doriți să plasați mini uscătorul deasupra mașinii de spălat, lângă ea sau în altă parte? Luați în considerare alegerea unui mini uscător și în funcție de spațiu.

 • Uscătorul cu încărcare superioară - este alegerea ideală dacă se numără printre aparatele electrocasnice. În cazul în care spațiul în care este amplasat uscătorul nu vă permite să deschideți ușa, apelați la această opțiune.
 • Uscător cu încărcare frontală - este cel mai frecvent tip de uscător. Potrivită dacă o așezați pe mașina de spălat dacă o aveți plasată într-un dulap.

În sus