3 ani garanție 14 zile de retur

Filtre de apa


frecvente Cumpărați filtre de apă și sisteme de filtrare a apei de la Klarstein

Atunci când căutați un filtru de apă, puteți alege între produse cu o gamă largă de metode de filtrare. Unele sisteme combină mai multe procese pentru a îmbunătăți puritatea apei. În plus, seturile complexe de robinete impresionează adesea prin ușurința instalării și manevrarea lor prietenoasă. Atâta timp cât alegeți sistemul de filtrare a apei potrivit pentru nevoile individuale ale casei dvs., contați pe faptul că produsele versatile Klarstein rareori lasă ceva la voia întâmplării.

Alegeți dintr-o gamă largă de filtre de apă cu posibile combinații în sistem

Aici veți găsi diferite tipuri și feluri de filtre de apă care tratează apa potabilă sau apa de la robinet folosind diferite procese. Printre acestea se numără în special filtrele de sedimente și filtrele de carbon, cunoscute și sub denumirea de filtre cu carbon activ. În plus, în multe cazuri, se dorește osmoza inversă pentru filtrele de apă cu procese speciale de filtrare. Dacă optați pentru un sistem universal de filtrare a apei, puteți utiliza adesea mai multe tipuri de filtre în combinație.

O altă trăsătură caracteristică a filtrelor de apă este randamentul apei, care poate fi obținut teoretic într-o zi. Între timp, rata de filtrare vă arată câtă apă a rămas după procesul de filtrare. Multe kituri includ, de asemenea, un robinet potrivit, care poate fi comandat ca accesoriu separat, precum și filtre de înlocuire. Modelele fără rezervor se conectează direct la conductele de apă și de canalizare din casă.

Îmbunătățiți puritatea apei cu un sistem de filtrare a apei de uz casnic

În cazul în care un filtru de sedimente este utilizat pentru prima dată într-un sistem de filtrare a apei la domiciliu, este deosebit de ușor să se elimine impuritățile grosiere. Sistemele moderne folosesc un filtru cu carbon activ pentru a elimina mulți poluanți, astfel încât multe minerale rămân în apă cu această metodă de filtrare. Cu toate acestea, în cazul osmozei inverse, filtrul de apă poate elimina și calcarul și nitrații. Amestecul de diferite tipuri de filtre într-un singur sistem vă oferă posibilitatea de a elimina o gamă largă de particule în suspensie, microbi și alte impurități din lichide. Filtrele de apă combinate pentru apa de la robinet conduc adesea la o creștere semnificativă a purității apei.

Racordurile de apă potrivite din kit pot fi, de obicei, conectate cu ușurință la celelalte componente ale sistemului de filtrare a apei. Modelele extrem de ușor de utilizat vă informează cu privire la calitatea apei și la durata de viață preconizată a filtrului prin intermediul unui afișaj cu LED pe robinet. Veți găsi, de asemenea, sisteme de filtrare a apei care pot fi înlocuite în câteva secunde datorită unui mecanism simplu, după ce ați comandat un filtru de schimb.

Comandați filtrele de apă potrivite pentru nevoile individuale ale gospodăriei dvs

Atunci când căutați un sistem cu procesele de filtrare a apei potrivite pentru casa dumneavoastră, nevoile dumneavoastră individuale sunt cruciale. Dacă folosiți un filtru de apă pentru apă potabilă, o combinație de filtre cu sedimente și filtre cu cărbune activ este adesea suficientă. Cei care au nevoie de cât mai puțin calcar în apă și doresc o puritate peste medie folosesc adesea varianta de produs cu osmoză inversă. Sistemele de filtrare a apei cu mai multe tipuri de filtre înseamnă că sunteți pregătit pentru o varietate de situații.

Modelele cu conectare directă la conducta de apă, fără rezervor, economisesc un spațiu important în dulapul îngust al chiuvetei. Atunci când cumpărați un filtru de apă cu robinet într-un set, capacitatea de încărcare și rezistența la coroziune sunt criterii importante de decizie. Robinetele fabricate din materiale de înaltă calitate previn re-poluarea apei filtrate.

Întrebări frecvente

Când este necesară înlocuirea unui nou filtru pentru sistemul de filtrare a apei?

Dacă ar trebui să cumpărați un filtru de apă de înlocuire pentru sistemele de filtrare după ce a expirat durata maximă de viață specificată de producător depinde de frecvența de utilizare. Modelele speciale vă avertizează cu privire la starea actuală a filtrului cu ajutorul unui sistem de avertizare integrat.

Cum funcționează osmoza inversă cu un filtru de apă?

În cazul osmozei inverse, un filtru de apă poate separa moleculele individuale unele de altele cu ajutorul unei membrane. Atunci când modelul de filtru se bazează pe principiul fizic al osmozei inverse și permite doar trecerea moleculelor de apă, puteți obține niveluri excepționale de puritate.

De ce sunt avantajoase seturile complete cu filtru de apă și robinet?

Dacă comandați un filtru de apă pentru robinet cu un sistem complet, robinetul și celelalte componente sunt perfect adaptate. Astfel se evită problemele legate de piese individuale nepotrivite și se asigură că toate componentele îndeplinesc cerințele pentru o puritate a apei peste medie.
În sus