3 ani garanție 14 zile de retur

Grătare


Grătarele în aer liber, plăcerea perfectă în aer liber

Există ceva mai bun vara decât să gătești cârnați gustoși sau fripturi suculente la grătar în grădină sau pe terasă? Cu greu! Aroma ispititoare a cărnii, peștelui sau legumelor proaspăt preparate la grătar, plus băuturi răcoroase și câteva garnituri gustoase: asta este tot ce avem nevoie pentru a ne menține fericiți în sezonul cald. Cu toate acestea, grătarele de iarnă devin, de asemenea, din ce în ce mai populare. Înfășurați în jachete confortabile și cu vin fiert fierbinte, ne bucurăm de căldura focului și de mirosul irezistibil al grătarului. Dar, indiferent dacă sunteți mai degrabă un iubitor de soare sau de iarnă, fără un grătar foarte bun în aer liber, distracția nu va fi nici pe jumătate la fel de plăcută. Uneori, carnea nu este gătită uniform, alteori nu există spațiu pentru a depozita cleștele de grătar și altele asemenea, iar alteori întreaga structură este pur și simplu prea instabilă. De aceea, vă recomandăm să cumpărați un grătar de foarte bună calitate încă de la început. Îl veți găsi - precum și accesoriile pentru grătar - la noi, desigur. Singura întrebare este: cărbune, electric sau gaz? Vă susținem în decizia dumneavoastră!

Grătar cu cărbuni: clasic cu farmec rustic

Mulți oameni jură pe grătarele cu cărbuni, deoarece adaugă aroma fumurie tipică a mâncării la grătar. Este nevoie de ceva timp pentru a avea suficient cărbune, dar nu contează, pentru că în atmosfera plăcută timpul trece repede. Un alt avantaj este că, cu un grătar cu cărbuni, sunteți complet independent de electricitate și gaz. Acest lucru o face ideală pentru grătare în timp scurt. Aici veți găsi un grătar cu cărbuni care să vi se potrivească: de la popularul grătar cu ceainic până la afumătorul pentru cunoscătorii pretențioși! Și dacă vă așteptați la mai mult decât o simplă funcție de grătar: avem și modele multifuncționale, cum ar fi butoiul nostru elegant pentru grătar!

Grătar electric: ideal pentru grătare blândă și spontană

Trebuie doar să conectați grătarul electric la rețeaua electrică și să îl porniți: Distracția la grătar poate începe imediat! Este întotdeauna alegerea potrivită atunci când doriți să vă bucurați de mâncăruri delicioase la grătar fără niciun fel de pregătire. Manipularea este, de asemenea, ușoară și destul de simplă. Nu trebuie să fiți un "maestru al grătarului" experimentat pentru a pregăti fripturi, cârnați și legume cu precizie. Aveți, de asemenea, o alegere: doriți să cumpărați un grătar electric de masă fără cadru sau preferați un model cu un cadru robust și compartimente de depozitare practice? Așa cum era de așteptat de la Klarstein, toate modelele impresionează prin calitatea superioară și manopera de primă clasă. Așa că nimic nu stă în calea unui nou grătar spontan!

Grătarul pe gaz: profesioniștii jură pe el

Grătarul pe gaz este gata de utilizare la fel de repede ca și modelul electric. Nu produce fum sau funingine atunci când este utilizat, astfel încât îl puteți folosi pe balcon fără ca vecinii să se plângă. Temperatura dorită poate fi controlată foarte precis și, atâta timp cât gazul durează, puteți pune mereu mâncare nouă pe grătar. Acest lucru îl face soluția ideală pentru cei cărora le place să stea lângă grătar ore întregi și să se bucure de atmosferă. În plus, grătarul pe gaz este considerat o opțiune extrem de curată și ușor de întreținut. Oferim grătare pe gaz compacte pentru gospodăriile formate dintr-o singură persoană și modele foarte mari pentru familii.

În sus