3 ani garanție 14 zile de retur

Cumpărând oale și tigăi

Oalele și tigăile sunt, fără îndoială, printre cele mai importante ustensile de bucătărie. Pentru a vă asigura că mâncărurile dvs. preferate sunt întotdeauna perfect pregătite, trebuie să vă asigurați că ustensilele de gătit sunt de bună calitate. În caz contrar, se poate întâmpla, de exemplu, ca tigaia să se deformeze după o perioadă scurtă de timp sau ca căldura de pe tigaie să nu fie distribuită uniform. Alegerea oalei sau a tigăii potrivite pentru diferite tipuri de preparate și mese este, de asemenea, importantă.

Aceste oale și tigăi diferite trebuie să fie în fiecare bucătărie

Tigaia acoperită are marele avantaj că practic nu se arde nimic pe ea și este foarte ușor de curățat ulterior. De asemenea, aveți nevoie de mult mai puține grăsimi, ceea ce contribuie la o dietă mai puțin calorică și la o mai mare atenție. Deoarece nu aveți nevoie de o tigaie mare pentru un ou prăjit, de exemplu, ar putea avea sens să vă echipați gospodăria cu un set complet de tigăi de diferite dimensiuni. Tigăile pentru fripturi, după cum sugerează și numele, sunt folosite în principal pentru fripturi suculente, dar și pentru alte feluri de mâncare la grătar, cum ar fi peștele și legumele. Acestea sunt de obicei fabricate din fontă, au o bază tipică cu nervuri și sunt adesea echipate cu un canal de scurgere pentru excesul de grăsime. Dacă doriți să cumpărați oale, puteți alege, de asemenea, un set complet de vase de gătit. Acesta include nu numai diferite dimensiuni, ci și diferite tipuri de vase de gătit. De exemplu, o caserolă, care are, de obicei, un mâner sau mânere lungi și este potrivită în special pentru coacere și fierbere. Setul de vase de gătit include și oale clasice cu capac, care pot fi folosite pentru a găti, printre altele, paste, cartofi, orez și supe.

Covorașe și pâslă pentru ustensilele de bucătărie

Indiferent ce vase de gătit alegeți, partea de sus și cea de jos trebuie să fie întotdeauna protejate de zgârieturi. Cu toate acestea, acest lucru poate fi dificil atunci când se depozitează într-un dulap de bucătărie, deoarece ustensilele trebuie, de obicei, să fie stivuite din motive de spațiu. Din fericire, însă, daunele pot fi ușor de prevenit. Tot ce aveți nevoie sunt covorașe bune pentru ghiveci sau plăcuțe de pâslă. Așezați-le între ustensilele de bucătărie pentru a acționa ca un fel de tampon. De asemenea, le puteți folosi pentru a vă proteja biroul sau suprafața de lucru. Caracteristică specială: puteți tăia cu ușurință suporturile de pâslă la orice dimensiune!

Caserole, tigăi și multe altele: vă vor face fericiți timp de mulți ani

Fie că sunt singure sau ca set complet, ustensilele de gătit bune fac ca gătitul, prăjitul, fierberea și fierberea să fie cel puțin de două ori mai distractive. Practic: Bazele potrivite sunt deja incluse în multe seturi de oale sau tigăi. Deci, puteți începe imediat după cumpărare! Oalele și tigăile de calitate sunt, de asemenea, foarte binevenite ca un cadou de casă nouă sau de nuntă!

FAQ

Ce dimensiuni ar trebui să aibă vasele mele de gătit?

Ghivecele cu o dimensiune de la 24 până la 28 centimetri sunt suficiente pentru o gospodărie normală; dacă doriți să primiți mai mulți oaspeți în mod regulat, ghivecele trebuie să aibă până la 36 de centimetri.

Cum să ai grijă de o tigaie cu o acoperire?

Pur și simplu folosiți apă caldă, un detergent nu prea agresiv și o cârpă moale. Evitați cu orice preț bureții aspri.

Din ce sunt făcute tigăile și oalele?

Materialele dovedite sunt în principal fontă și oțel inoxidabil, dar uneori și cupru, aluminiu și email.
În sus