3 ani garanție 14 zile de retur

Aparate de conservare și distribuitoare de băuturi pentru uz zilnic și pentru sărbători

Dacă doriți să conservați fructele din grădină și să vă ușurați munca, vă va ajuta un conservator automat, pe care îl puteți cumpăra în diferite versiuni. De obicei, îl puteți folosi ca aparat de făcut vin fiert și, de asemenea, ca distribuitor de băuturi cu un robinet pentru băuturi calde. Distribuitoarele de băuturi cu suporturi pentru sticle sunt ideale pentru barul de acasă.

Ce modele de mașini de conserve și mașini de băuturi sunt disponibile?

Mașinile de conservă sunt disponibile cu capacități diferite, în funcție de cantitatea pe care doriți să o puneți la conservă. Acestea au un robinet, astfel încât le puteți folosi pentru a prepara băuturi calde și ca distribuitor de băuturi calde în același timp. De asemenea, puteți folosi robinetul pentru a scurge apa după ce ați fixat. Unele modele au un afișaj digital al temperaturii. Folosiți cronometrul pentru a seta timpul de conservare, care variază în funcție de tipul de fructe sau legume pe care doriți să le puneți la conservă.

În funcție de capacitate, puteți introduce un număr diferit de borcane. Dar dispozitivele pot face chiar mai mult. De asemenea, puteți depozita cârnați, diverse preparate din carne și tocănițe în borcane și le puteți conserva. În aceste dispozitive pot fi păstrate și gemuri de casă. Puteți alege temperaturi diferite pentru conserve, deoarece fructele și alte alimente se conservă la temperaturi diferite. Adesea, aparatul de conservă este echipat cu un cronometru cu ajutorul căruia puteți seta timpul de conservare. În plus, este adesea disponibilă o protecție împotriva supraîncălzirii. Dacă vasul este prea fierbinte sau nu este suficientă apă, se oprește singur.

Conservele automate au o funcție de închidere automată. După trecerea timpului stabilit, dispozitivul se oprește. O simplă conservă automată este, de asemenea, un instrument util în gospodărie, dar nu se oprește singură când se termină conservarea. Dacă doriți să serviți în special băuturi reci în barul dvs. de acasă, puteți alege un suport pentru sticle care este disponibil pentru diferite numere de sticle. Aceste suporturi pentru pahare au tăvițe care vă permit să vă umpleți rapid paharele. În bar, aceste robinete au un aspect frumos.

Distribuitorul de băuturi Klarstein cu robinet funcționează cu un cartuș de gaz comprimat. Acesta este interschimbabil. Achiziționarea se poate face ușor și fără complicații printr-un sistem de depozit practic. Predați cartușul gol și îl schimbați cu unul nou. Este simplu, necomplicat și protejează mediul înconjurător.

Producător de vin fiert - băuturi calde pentru sezonul rece

Conservele automate sunt, de asemenea, excelente pentru prepararea vinului fiert și pentru prepararea altor băuturi calde, cum ar fi cafeaua și ceaiul, în cantități mai mari. Acestea sunt tăvile perfecte pentru băuturi calde pentru o petrecere sau un alt eveniment mare. În plus, puteți utiliza și distribuitoare de băuturi cu un robinet pentru băuturi reci.

Tot ce aveți nevoie pentru a face să funcționeze aragazul cu vin fiert este o conexiune electrică. Modelele individuale diferă în primul rând prin capacitatea lor. Pentru sărbători mai mici, sunt suficiente modelele de bază cu o capacitate de 30 de pahare sau 16 litri. Dacă aveți nevoie de o mașină de gătit vin fiert pentru un eveniment mai mare sau pentru mai mulți oaspeți, alegeți modelele de 27 de litri.

Modelele conving nu numai prin funcționalitatea lor ridicată, ci și prin designul lor nobil. Elementele din oțel inoxidabil, în combinație cu plasticul negru, atrag cu adevărat atenția. Deoarece robinetul este integrat în plită, vinul fiert poate fi servit simplu și sigur.

La Klarstein, puteți cumpăra mai mult decât un simplu distribuitor de băuturi pentru a vă trata oaspeții cu o băutură răcoroasă. Optați pentru gătitul vinului fiert ca supliment sau alternativă. Un vin fiert bun, cu sau fără un shot, este băutura potrivită pentru zilele reci. Vă puteți bucura de el nu numai la piețele de Crăciun dacă vă decideți să cumpărați un fierbător de vin fiert de la Klarstein.

Avantajele cumpărării unui conservator, distribuitor de băuturi sau producător de vin fiert de la Klarstein

Dacă doriți să cumpărați o mașină automată de conserve, ar trebui să luați în considerare ceea ce este important pentru dvs. În funcție de capacitatea pe care doriți să o gătiți în cantități mai mari sau mai mici, alegeți capacitatea. Ca să nu vă faceți griji că trebuie să opriți singur aparatul, alegeți un aparat cu temporizator și cu închidere automată. Din punct de vedere al siguranței, protecția împotriva supraîncălzirii este importantă pentru a preveni deteriorarea aparatului din cauza căldurii. Panoul de control cu butoane asigură o operare ușoară și convenabilă. Ar trebui să alegeți un afișaj digital pentru a vedea ce temperatură a fost atinsă în aparat. Dacă sunteți în căutarea unui dozator de băuturi, nu trebuie să cumpărați unul separat, deoarece toate aparatele de conserve au un robinet. Puteți prepara băuturi calde în el, precum și să depozitați și să folosiți ustensile calde sau reci.

Întrebări frecvente despre cazanele de conserve

Care este diferența dintre o mașină de preparare a berii și un fierbător de vin fiert?

Aparatul automat simplu nu are un temporizator și nu se oprește când se termină gătitul. La o conservă complet automată, setați timpul de conservare cu ajutorul unui cronometru. După această perioadă, aparatul se oprește singur.

Se pot folosi conservanți pentru a face băuturi calde?

Toate aparatele de conserve automate sunt, de asemenea, potrivite pentru prepararea vinului fiert și a altor băuturi calde. Au o carcasă din oțel inoxidabil fără gust, ușor de curățat, și o funcție de menținere a căldurii care menține băuturile calde.

Pot fi stivuite borcanele când se conservă?

În funcție de dimensiunea aparatului de conservă și a borcanelor, puteți stivui mai multe borcane unul peste altul pentru a pune în conserve sau a fierbe gemul.

În sus