3 ani garanție 14 zile de retur

Cana termica cafea


Pahare cu perete dublu suflate cu gura - perfecte pentru băuturi calde și reci

Paharele cu perete dublu se caracterizează prin mai multe trăsături tipice. În primul rând, bineînțeles, este structura lor cu un strat interior și unul exterior de sticlă. Între ele se află un strat izolator de aer. În plus, paharele cu pereți dubli sunt realizate manual și sunt din sticlă borosilicată. Aceasta este o sticlă extrem de dură. Este rezistent la temperatură și semnificativ mai rezistent la zgârieturi decât multe alte ochelari.

Pentru espresso, cappuccino sau latte macchiato, ceștile trebuie să fie cu pereți dubli

Barista de frunte au jurat de mult timp pe sticla cu pereți dubli pentru compoziții excelente de cafea. Nu numai că vă va menține espresso-ul cald pentru o perioadă lungă de timp. Designul elegant al paharelor cu pereți dubli este, de asemenea, un decor de masă. Paharul cu pereți dubli este, de asemenea, ideal pentru prepararea cafelei sub formă de cappuccino Este deosebit de frumos să vedeți cum băutura pare să plutească în pahar, iar spuma lăptoasă delicioasă plutește deasupra cafelei.

Veghea cu pereți dubli este ideală și pentru ceai

Paharele termo cu pereți dubli promit, de asemenea, savurarea ceaiului fără presiunea timpului. Bucurați-vă de Oolong, Sencha, Bancha sau Darjeeling în liniște și pace sau priviți cum se deschide floarea de ceai în paharul cu pereți dubli.

Pahar cu perete dublu pentru bere rece, apă și băuturi răcoritoare

Cele cu pereți dubli pot fi folosite nu numai pentru băuturi calde. Chiar și berea rece sau apa răcoritoare are un gust proaspăt pentru o perioadă lungă de timp din paharele cu pereți dubli datorită efectului izolator.

Capcană vizuală: paharele de cocktail cu pereți dubli

Băuturile lungi, cocktailurile și alte băuturi mixte sunt consumate, de obicei, pe o perioadă de timp îndelungată. Cu toate acestea, ar trebui să rămână plăcut răcoroase până la ultima înghițitură. Sticla cu pereți dubli asigură exact acest lucru. De asemenea, susține o prezentare atractivă a cocktailurilor.

Paharele de vin cu pereți dubli mențin temperatura ideală de băut pentru o perioadă lungă de timp

Vinurile, în special, trebuie păstrate întotdeauna la o temperatură ideală. Cu toate acestea, într-un pahar obișnuit, vinul alb pe o terasă de vară, de exemplu, se încălzește rapid. Pentru a evita acest lucru, puteți folosi pahare cu pereți dubli pentru multe vinuri.

Peretele dublu are sens și pentru deserturi

Pentru a vă asigura că deserturile calde sau reci își păstrează temperatura pentru o perioadă lungă de timp, cel mai bine este să le serviți în pahare cu pereți dubli. Acest lucru vă oferă, de asemenea, oportunitatea de a le face să arate impresionant, de exemplu, prin stratificarea lor.

De ce merită să cumpărați pahare cu pereți dubli

Cele cu pereți dubli sunt rezistente la căldură și frig. Acest lucru le face la fel de potrivite atât pentru băuturi calde, cât și pentru băuturi reci. Stratul de aer dintre cei doi pereți are, de asemenea, un efect izolator. Astfel, conținutul borcanelor rămâne cald sau rece pentru o perioadă lungă de timp. Pereții dubli sunt, de asemenea, foarte rezistenți la zgârieturi și sunt un simbol al măiestriei suflate manual. Avem în stoc pahare cu pereți dubli în multe formate diferite. Fiecare dintre ele poate fi utilizată în mod flexibil. De asemenea, puteți utiliza paharul pentru espresso ca și ceașcă sau pahar de 400 ml pentru a bea cappuccino, apă sau bere. Aruncați o privire și la ofertele noastre speciale pentru seturi.

Întrebări frecvente

Pot fi spălate în mașina de spălat vase paharele cu pereți dubli?

Da, puteți spăla cu ușurință paharele cu pereți dubli în mașina de spălat vase.

Sunt paharele cu pereți dubli potrivite pentru cuptoarele cu microunde?

Da, le puteți pune în cuptorul cu microunde timp de până la 2 minute, la o putere de până la 600 W.

Poate pătrunde apa în spațiul dintre două straturi de sticlă?

Nu, stratul de izolație este 100% impermeabil.
În sus