3 ani garanție 14 zile de retur

Fierbătoare

Un ceainic este un ajutor practic care vă poate face viața mult mai ușoară. Este unul dintre cele mai importante aparate de uz casnic, care ne permite să preparăm rapid băuturi calde, cum ar fi ceaiul, cafeaua sau ciocolata. Oferta noastră este foarte variată, așa că veți găsi cu siguranță una care să se potrivească nevoilor și ideilor dumneavoastră.

În zilele noastre, fierbătoarele sunt disponibile în multe modele și materiale diferite. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui model simplu și de bază sau a unui model de designer și mai sofisticat, avem exact ceea ce căutați.

Fierbătoarele electrice au un loc special în casă. Acestea sunt asociate cu confortul, confortul și căldura. Fierbătoarele electrice pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale - de la fontă la plastic. Fiecare ceainic are propriul caracter, avantaje sau dezavantaje. Alegeți în funcție de.

Prin design

Fierbătoarele pot fi folosite pentru a fierbe apă și pentru a prepara ceai, cafea sau alte băuturi. În plus, fierbătoarele pot fi folosite ca element decorativ în bucătărie. Unele fierbătoare au un design retro, altele sunt mai moderne. Există, de asemenea, fierbătoare cu modele și culori interesante. Cele mai populare fierbătoare sunt albe, roșii sau negre. Fierbătoarele pot fi, de asemenea, decorate cu imagini de animale, flori sau alte modele.

Fierbătoare electrice după material

Atunci când alegeți fierbătorul perfect, este important să vă concentrați asupra materialului din care este fabricat. Cele mai populare materiale sunt plasticul, oțelul inoxidabil și aluminiul. Fiecare material are propriile avantaje și dezavantaje care trebuie luate în considerare înainte de cumpărare.

Fierbătoarele din plastic

  • Principalul avantaj al fierbătoarelor din plastic este prețul lor scăzut. În plus, fierbătoarele din plastic sunt ușoare și ușor de utilizat. Principalul dezavantaj al fierbătoarelor din plastic este calitatea lor inferioară.

Fierbătoare din oțel inoxidabil

  • Fierbătoarele din oțel inoxidabil sunt mai durabile decât cele din plastic. Fierbătoarele din oțel inoxidabil au, de asemenea, o suprafață frumoasă și strălucitoare. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți descurajat de prețul mai mare.

Fierbătoarele din aluminiu

  • Fierbătoarele din aluminiu sunt ușoare și ușor de utilizat. În plus, fierbătoarele din aluminiu au o bună conductivitate termică. Dezavantajul fierbătoarelor din aluminiu este că se acoperă rapid cu oxizi.

Fierbătoare din sticlă

  • Fierbătoarele din sticlă sunt una dintre cele mai elegante, moderne și simple completări de design pentru bucătărie, mai ales atunci când sunt iluminate din spate. Principalul dezavantaj al acestor fierbătoare în comparație cu altele este acumularea relativ frecventă de calcar.

Fierbătoare electrice după volum

Fierbătoarele sunt disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de volum. Acesta este unul dintre cei mai importanți factori atunci când cumpărați fierbătoare. Alegerea depinde de numărul de membri ai gospodăriei. Trebuie ținut cont de faptul că dintr-un litru de apă se pot prepara 4-5 cești de cafea, ceai sau orice altă băutură. Cele mai comune fierbătoare au o capacitate de 1 litru. De asemenea, sunt disponibile și fierbătoare cu o capacitate de 2 litri și mai mult.

Cele mai importante ajutoare în bucătărie

Fierbătoarele sunt o parte esențială a fiecărei bucătării. Principalul avantaj al fierbătoarelor este utilizarea rapidă și ușoară a acestora. Fierbătoarele sunt foarte convenabile și puteți obține un ceai sau o cafea foarte gustoasă în doar câteva minute.

Cu toate acestea, dacă sunteți un iubitor al cafelei de calitate și doriți să vă bucurați de aroma și gustul deplin al acesteia, aparatele noastre de cafea elegante vă vor atrage cu siguranță și pot face față chiar și celor mai exigente așteptări. Pe magazinul nostru electronic veți găsi o selecție largă de ajutoare de bucătărie și accesorii de bucătărie, care vă vor face mai ușoară gătitul zilnic (uneori mizerie) în bucătărie. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm!

În sus