3 ani garanție 14 zile de retur

Combine frigorifice

Frigidere combinate cu congelator

Unul dintre cele mai populare tipuri de frigidere este combinația frigider/congelator. Aceste aparate de bucătărie au compartimente separate de refrigerare și congelare - fiecare cu ușa sa proprie. Acest lucru le face foarte practice și convenabile pentru mulți proprietari de locuințe.

În cele din urmă, va trebui să vă decideți asupra stilului potrivit pentru bucătăria dumneavoastră. Combinațiile frigider-congelator sunt disponibile într-o varietate de stiluri, așa că este important să alegeți unul care să se potrivească cu decorul dvs. existent.

Avantajele combinațiilor frigider cu congelator:

 • Combinați frigiderul și congelatorul într-un singur aparat - nu este nevoie să cumpărați separat frigiderul și congelatorul, deci este mai economic.

 • Compactitate - frigiderele combinate sunt proiectate pe verticală și ocupă mai puțin spațiu în bucătărie.

 • Selecție largă - oferim mai multe tipuri de frigidere combinate, astfel încât să îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Dezavantajele frigiderelor combinate

 • Capacitate mai mică de congelare - În general, frigiderele combinate au mai puțin spațiu pentru depozitarea alimentelor în compartimentul de congelare în comparație cu congelatoarele convenționale.

Ce tipuri de frigidere combinate oferim

 • Sunteți în căutarea unui congelator pentru un restaurant, un bufet sau alte unități gastro.
 • Aveți o familie numeroasă care are nevoie de mult spațiu de depozitare pentru alimente.
 • Obișnuiți să cumpărați cantități mari de alimente la preț redus.
 • Aveți nevoie să depozitați carnea de la abator? Un congelator cu piept vă ajută să depozitați carnea.

Avantajele congelatoarelor tip ladă:

 • Frigider cu congelator superior - aceste tipuri de frigidere combinate au un compartiment de congelare în partea superioară a frigiderului. În general, astfel de frigidere combinate au un congelator mai mic în comparație cu cele care îl au în partea de jos a frigiderului. Avantajul, însă, este că, atâta timp cât scoateți regulat alimentele din congelator, nu trebuie să le duceți la parter.

 • Frigider cu congelator sub - acest tip de frigider combinat are un compartiment de congelare mai mare, dar cu scoaterea regulată a alimentelor, poate fi o bătaie de cap să te tot apleci. De asemenea, acest frigider nu este foarte potrivit pentru persoanele în vârstă sau pentru cele cu probleme de spate.

 • Frigider și congelator alăturate - există și modele în care frigiderul și congelatorul sunt alăturate pe verticală. Astfel de frigidere se mai numesc și frigidere americane, cum ar fi Grand Host L.

 • Frigidere cu două uși - Frigiderele cu două uși au o ușă proprie pentru compartimentul frigider și o ușă separată pentru compartimentul congelator. Avantajul este că, atunci când una dintre uși este deschisă, din cealaltă parte a frigiderului combinat nu mai scapă căldură.

 • Frigidere cu o singură ușă - aceste frigidere-congelatoare funcționează cu o singură ușă, care este împărțită atât de frigider, cât și de congelator.

Cum să alegi un frigider cu congelator?

La alegerea congelatorului este necesar sa luăm în considerare câțiva factori. În primul rând, trebuie să decideți care este dimensiunea potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Aceste unități vin într-o varietate de dimensiuni, așa că este important să alegeți una care să se potrivească bucătăriei dumneavoastră.

Al doilea factor important este volumul frigiderului-congelator în sine. Există mai multe tipuri diferite de frigidere-congelatoare pe piață, așa că trebuie să vă gândiți mai întâi la cantitatea de alimente pe care o veți depozita în frigider și congelator. Atunci când alegeți, puteți lucra cu ecuația conform căreia ar trebui să existe cel puțin 60 de litri în frigider și cel puțin 25 de litri în congelator pentru fiecare persoană din gospodărie.

Un alt factor important este tipul de congelator. Unele combinații frigider-congelator au un congelator de tip piept, în timp ce altele au un congelator montat în partea superioară. Congelatoarele ladă tind să fie mai eficiente din punct de vedere energetic, astfel încât acestea pot fi o alegere bună dacă doriți să economisiți la facturile de energie.

Avantajul acestor frigidere este că tind să fie mai puțin costisitoare decât cumpărarea a două electrocasnice separate. Prețurile pentru frigidere-congelatoare pot varia, dar sunt adesea mai ieftine decât dacă ați cumpăra separat un frigider și un congelator. Aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru cei care au un buget limitat.

Frigiderele cu congelator au, de obicei, o performanță și o eficiență de congelare mai bune decât frigiderele fără congelator. Acest lucru înseamnă că alimentele vor rămâne proaspete pentru mai mult timp și nu trebuie să vă faceți griji că se vor strica atât de repede. Dacă vă pasă de prospețimea alimentelor, atunci acesta este cu siguranță un factor important.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități practice și convenabile de a vă păstra alimentele la rece, o combinație frigider-congelator este o alegere excelentă. Țineți cont de acești factori atunci când cumpărați și veți găsi cu siguranță unitatea perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

În sus