3 ani garanție 14 zile de retur

Cuțite de bucătărieCuțite de bucătărie: O alegere versatilă pentru o varietate de utilizări

Cuțite japoneze sau seturi întregi de cuțite: fără aceste instrumente de tăiere, multe mese și mâncăruri ar fi foarte greu de pregătit. Prin urmare, aceste produse sunt indispensabile în fiecare gospodărie. În timp ce cuțitele de tacâmuri mai mici sunt potrivite pentru îndepărtarea cojilor, cuțitele mari de feliat sunt ideale pentru felierea peștelui și a cărnii. Căutați un nou cuțit de bucătărie japonez sau doriți să cumpărați un bloc de cuțite? În magazinul nostru veți găsi o selecție versatilă a acestor cuțite practice și de înaltă calitate.

Gama noastră de cuțite din magazinul Klarstein

La Klarstein, ne angajăm să vă oferim o alegere versatilă. În plus față de produsele individuale în design japonez, oferim, de asemenea, seturi complete de cuțite în sortimentul nostru. Setul este opțiunea ideală pentru a vă dota gospodăria cu cele mai importante dimensiuni de cuțite. Printre acestea se numără cuțitele de pâine, cuțitele de feliat și cuțitele universale. Multe dintre aceste blocuri Klarstein constau în până la șapte cuțite diferite cu lame din oțel inoxidabil călit cu precizie. Găurile din blocul de cuțite permit depozitarea în siguranță a cuțitelor. Unele blocuri sunt echipate și cu alte instrumente practice de bucătărie, cum ar fi foarfeci de bucătărie sau tăblițe de diferite dimensiuni. Un set de cuțite de bucătărie japoneze completează sortimentul nostru. Acestea variază de la tacâmuri mici la cuțite profesionale mari.

Cuțite de bucătărie de calitate și caracteristicile lor speciale

Selecția noastră de cuțite nu este neapărat sigură pentru mașina de spălat vase. După curățarea sub jet de apă cu detergent, este important să uscați bine lamele cuțitului. Consultați instrucțiunile de îngrijire pentru kiturile individuale. Abia apoi se întorc înapoi în blocul de cuțite. Unele dintre trusele noastre își protejează cuțitele de bucătărie japoneze cu plexiglas din motive de igienă. Diferite tipuri de cuțite sunt potrivite pentru diferite scopuri. Seturile de cuțite japoneze includ un cuțit Santoku. În Japonia, este folosit pentru a reduce dimensiunea alimentelor, cum ar fi peștele, carnea și legumele. Datorită lamei sale puternice, cuțitul de bucătar este potrivit pentru o mare varietate de sarcini. Cuțitul de curățat, după cum sugerează și numele, este conceput pentru decojirea legumelor și fructelor. Un cuțit de pâine este de obicei echipat cu o lamă cu caneluri. Este folosit în principal pentru a tăia pâinea.

Cumpărați acum cuțitul potrivit

Cercetați un anumit produs sau un întreg set de cuțite? Cumpărați acum un set de cuțite Klarstein: profitați de lamele noastre de înaltă calitate. Oferim o gamă largă de cuțite de bucătărie. Gătești mult? Este important pentru dumneavoastră să aveți la îndemână cuțitul potrivit pentru fiecare masă? Atunci un bloc de cuțite este probabil alegerea potrivită pentru dvs. Aveți nevoie să fiți echipat doar cu cele mai importante tipuri de cuțite? În acest caz, totuși, un set de cuțite mici este o alegere bună.

Întrebări frecvente

Ce face ca cuțitele de bucătărie japoneze Klarstein să iasă în evidență?

Cuțitele de tăiat, precum și cuțitele noastre japoneze, se caracterizează prin precizie ridicată și utilizarea de materiale de înaltă calitate. Ascuțimea tăișului lamei lor este de 12 până la 15 grade. În plus, lamele cuțitelor de precizie exclusive sunt realizate din 67 de straturi de oțel damascat japonez.

Ce tipuri de cuțite sunt în blocul de cuțite?

Cuțitele japoneze sunt de diferite dimensiuni și forme. Aceasta include cuțite de bucătar pentru legume, carne și pește, precum și cuțite pentru felierea pâinii sau a altor alimente. În descrierile produselor noastre veți găsi informații detaliate despre diferitele posibilități de aplicare.

Cum recunosc un cuțit bun de tăiat?

Puteți recunoaște un cuțit de bucătărie de calitate prin faptul că nu există decolorări sau zgârieturi pe lamă. În plus, acestea sunt confortabile pentru a fi ținute în mână. Produsele noastre se disting, de asemenea, prin oțelul pentru lame de înaltă calitate utilizat la fabricarea lor.

Cum se desfășoară procesul de curățare?

Unele dintre cuțitele noastre de bucătărie sunt acoperite de următoarele: După utilizare, ștergeți-le cu grijă cu o cârpă umedă
În sus