3 ani garanție 14 zile de retur

Frigidere și congelatoare

Frigidere și congelatoare

Frigiderele și congelatoarele se numără printre cele mai necesare aparate de bucătărie din casă, deoarece în ele ne punem ingredientele pentru a le face să dureze cât mai mult timp. Există mai multe tipuri de frigidere și congelatoare pe piață, fiecare cu o capacitate și caracteristici de răcire diferite. Prin urmare, este important să se determine parametrii și caracteristicile pe care aceste dispozitive trebuie să le îndeplinească înainte de cumpărare. În prezent, oferim peste 180 de tipuri diferite de frigidere sau congelatoare, care sunt împărțite în mai multe categorii:

  • Frigidere separate
  • Congelatoare de sine stătătoare
  • Frigidere combinate
  • Minibaruri
  • Frigidere pentru vinuri
  • Frigidere pentru băuturi

Frigidere individuale

Frigiderele autonome sunt dispozitive electrice care sunt folosite pentru a răci alimentele, astfel încât acestea să rămână proaspete mai mult timp și să nu se strice. Acest tip de frigider nu are un congelator încorporat pentru alimentele congelate. Cu toate acestea, congelatorul poate fi achiziționat separat, dacă se dorește. Avantajul frigiderelor separate este volumul mai mare din interiorul aparatului. Pe de altă parte, un frigider nu are aceeași capacitate de răcire ca un congelator, așa că nu puteți depozita în el anumite alimente, cum ar fi carnea, pentru foarte mult timp.

Frigidere individuale

Congelatoarele independente sau pur și simplu congelatoarele sunt concepute pentru depozitarea alimentelor congelate. Aceste tipuri de congelatoare independente sunt deosebit de populare în familiile numeroase sau în casele cu mai multe generații, datorită capacității mari de depozitare pe care o oferă congelatoarele independente.

Facem distincția între congelatoare cu piept și congelatoare cu sertare. Congelatoarele de tip piept nu au rafturi care să ocupe spațiu. Acest lucru face ca acest tip de congelator să fie ideal pentru depozitarea unor cantități mari de alimente. Congelatoarele cu sertare sunt mai mici și se aseamănă cu frigiderele din punct de vedere al designului, fiind concepute mai mult pentru sortarea alimentelor pe rafturi separate.

Frigidere combinate

Un frigider-congelator combinat este un tip de frigider care are atât un frigider, cât și un compartiment de congelare. Acest tip de frigider-congelator este foarte popular, deoarece este practic și are uși separate pentru fiecare compartiment. Combinația frigider-congelator este o alegere excelentă pentru cei care doresc confortul unui frigider și al unui congelator într-un singur aparat.

Minibaruri

Mini-barul este un mic frigider în care puteți depozita băuturi sau alte gustări. Cel mai mare avantaj al minibarului este dimensiunea sa compactă, ceea ce îl face ușor de amplasat aproape oriunde. Minibarul are adesea o ușă din sticlă și un design elegant, care vă va tenta să vă bucurați de băuturi delicioase răcite. Un alt avantaj al unui minibar este că poate ajuta la păstrarea băuturilor la rece fără a ocupa prea mult spațiu.

Frigidere pentru vin.

Pivnițele de vinuri sunt o necesitate pentru orice vinificator bun. Gustul vinului depinde și de temperatura la care este servit, așa că sticlele trebuie păstrate cu precizie. Dacă nu aveți propria pivniță acasă, ar trebui să vă gândiți să cumpărați o pivniță de vinuri acasă. Avantajul acestui ajutor este dimensiunea sa compactă, deoarece suportul de vinuri de casă nu ocupă un spațiu mare, iar rafturile sale sunt concepute tocmai pentru sticlele de vin din sticlă. Puteți alege dintre două alternative - frigidere de vinuri încorporate și dulapuri de vinuri independente.

Frigider pentru băuturi

Frigiderele pentru băuturi sunt de mare ajutor în unitățile comerciale, dar își găsesc utilizarea și ca aparate de uz casnic, de exemplu în grădina de vară sau pe terasă. Aceste dispozitive sunt utilizate pentru răcirea perfectă a băuturilor alcoolice sau nealcoolice. Avantajul lor este că majoritatea acestor frigidere au o ușă frontală din sticlă, astfel încât puteți vedea cu ușurință ce băutură se află înăuntru.

Pe lângă frigiderele și congelatoarele propriu-zise, cuptoarele, cuptoare cu microunde sau plite sunt un element foarte esențial în bucătărie. Dacă sunteți în căutarea unor electrocasnice fiabile și de înaltă calitate pentru casa sau bucătăria dvs, ați ajuns la locul potrivit, puteți consulta gama noastră completă.

În sus