3 ani garanție 14 zile de retur

Grătarul electric potrivit pentru fiecare utilizare

Un grătar electric nu ar trebui să lipsească din nicio casă, deoarece aceste mici aparate au o gamă largă de utilizări. Un clasic este cu siguranță grătarul electric mic, care este o alternativă compactă la grătarul clasic cu cărbuni sau la grătarul mare pe gaz. Aceste grătare mici sunt ideale pentru un grătar plăcut pe balcon.

Și apropo de grupuri mici: datorită formatului său deosebit de mic, grătarul electric de masă este partenerul ideal pentru dvs. singur sau pentru un grătar în doi. În comparație cu un grătar cu cărbuni, versiunea electrică are mai multe avantaje practice. Un mic grătar cu un grătar electric pe balcon nu produce fum care ar putea deranja vecinii.

În plus, grătarul electric este fierbinte în cel mai scurt timp. În timp ce alții încă așteaptă să se aprindă cărbunii pe grătarul cu cărbuni, tu ai deja cârnații pe grătar. De asemenea, acest lucru face ca grătarele spontane să fie distractive. Dacă gătiți des la grătar, un grătar electric cu stativ este o alegere excelentă. Acesta din urmă are picioare și compartimente de depozitare adesea practice pentru maeștrii ambițioși ai grătarului.

Nu în ultimul rând, grătarul electric punctează prin opțiunile sale practice de setare a temperaturii. Pentru majoritatea modelelor, temperatura poate fi controlată la infinit. În acest fel, nu vă veți arde mâncarea din cauza căldurii prea mari și, de asemenea, puteți găti bucățile mai mari de carne la temperaturi moderate pentru perioade mai lungi de timp, până când ajung la gradul ideal de coacere.

Grătarul electric, un aparat practic și universal

Un grătar electric poate face mult mai mult decât "doar" prepararea foarte tipică a cârnaților pe un grătar. Grătarul electric cu capac de la Klarstein este o idee grozavă pentru oricine căruia îi place să meargă mai departe atunci când vine vorba de grătar. În acest fel, alimentele sunt încălzite nu numai de jos, ci și din toate părțile, la fel ca într-un cuptor.

La o temperatură ușor mai scăzută, puteți încerca așa-numitul "grătar indirect" pentru carnea sau legumele la grătar care au nevoie de mai mult timp de gătire. De altfel, carnea gătită la o temperatură scăzută și prăjită la grătar un pic mai mult timp punctează la mulți iubitori de carne pentru frăgezimea sa deosebită.

Grătarul electric este un ajutor cu adevărat versatil pe care, datorită formatului său mic și subțire, îl puteți scoate cu ușurință în viața de zi cu zi și puteți pregăti în el tot felul de componente pentru următorul prânz sau cină. Plănuiți o salată gustoasă? Atunci grătarul electric este ajutorul tău perfect pentru a găti fâșiile de piept de pui la perfecțiune în cel mai scurt timp.

Sau așezați toate tipurile de legume, cum ar fi dovlecei sau ardei, pe grătarul electric de masă și bucurați-vă de legume la grătar pregătite rapid cu o salată sau ca garnitură gustoasă. O brânză la grătar rapidă pentru salată poate fi, de asemenea, preparată rapid pe un grătar electric. Care este mâncarea ta preferată la grătar? Găsiți grătarul electric potrivit acum la Klarstein și bucurați-vă de grătar!

În sus