3 ani garanție 14 zile de retur

Cutie pentru intors ceasuri

Rotator de ceas

Unii dintre dumneavoastră se întreabă ce sunt de fapt înfășurătoarele de ceasuri, cunoscute și sub numele de ceasuri de mână. Înfășurătorul de ceasuri este un dispozitiv care vă ajută să vă mențineți ceasul automat înfășurat și gata de a fi purtat. Ceasurile automate se bazează pur și simplu pe mișcarea încheieturii mâinii pentru a funcționa, așa că, dacă nu îl purtați în mod regulat, s-ar putea să nu mai funcționeze după un timp. Înfășurătorul de ceas simulează practic mișcarea încheieturii mâinii și menține activă mișcarea ceasului, chiar și atunci când nu îl purtați. Acest lucru este deosebit de important pentru ceasurile de lux și de colecție, care pot fi scumpe și dificil de înlocuit.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui accesoriu de bun gust pentru livingul dvs. modern, un ceas de înfășurat va fi alegerea potrivită pentru dvs. Gama noastră de înfășurătoare de ceasuri va încânta nu numai oamenii de afaceri și colecționarii de ceasuri care doresc să poarte sau să colecționeze ceasuri de lux și de colecție, ci și oamenii obișnuiți care își prețuiesc timpul și mai ales ceasurile!

Ce veți învăța despre înfășurătoarele de ceasuri în acest articol?

 • Ce tipuri de înfășurătoare de ceasuri cunoaștem?
 • Cum funcționează înfășurătoarele de ceas?
 • Care sunt principalele beneficii ale înfășurătoarelor de ceasuri?
 • Cum să alegeți înfășurătorul de ceas potrivit?
 • Care sunt avantajele de a cumpăra la Klarstein. sk?
 • Întrebări frecvente

Ce tipuri de înfășurătoare de ceasuri cunoaștem?

Există multe tipuri diferite de înfășurătoare de ceasuri pe piață, de la dispozitive simple alimentate cu baterii la modele mai sofisticate, cu setări multiple și cronometre programabile. Puteți găsi, de asemenea, înfășurătoare de ceasuri care vin cu spațiu de depozitare încorporat pentru colecția dvs. de ceasuri. Prețurile înfășurătoarelor de ceasuri variază de la aproximativ 30 la câteva mii de euro, astfel încât există cu siguranță unul care să se potrivească fiecărui buget.

Cum funcționează înfășurătoarele de ceas?

Înfășurătoarele de ceasuri sunt dispozitive care ajută la menținerea ceasului dumneavoastră automat în funcțiune chiar și atunci când nu îl purtați. Acestea funcționează pe baza următorului principiu:

Un înfășurător de ceasuri este, în principiu, un dispozitiv special, în care se introduce ceasul dumneavoastră. Acest dispozitiv efectuează apoi un anumit număr de rotații în timp și se rotește încet în ambele direcții.

Ca urmare, ceasul dumneavoastră automat nu se oprește niciodată iar uleiul de lubrifiere este distribuit uniform în întreaga mișcare a ceasului. Acest lucru ajută la menținerea ceasului în stare bună de funcționare și previne deteriorarea în timp.

Așadar, dacă aveți un ceas automat, luați în considerare investiția într-un ceas de înfășurare de calitate. Aceasta va ajuta la menținerea ceasului dumneavoastră pentru mulți ani de acum încolo!

Care sunt principalele beneficii ale înfășurătoarelor de ceasuri?

Vă oferă comoditate și vă economisește timp, oferindu-vă liniștea ca proprietar de ceas și siguranța că ceasul dvs. este gata de utilizare în orice moment, chiar dacă îl purtați rar.

Acesta reduce uzura mecanismului de înfășurare a ceasului prelungind astfel durata de viață a acestuia.

Cum să alegeți înfășurătorul de ceas potrivit?

Dacă vă gândiți să cumpărați un înfășurător de ceasuri, este important să luați în considerare câte ceasuri trebuie să depozitați și ce tip de ceas este. De exemplu, dacă aveți o colecție de ceasuri de epocă cu mișcări fine, veți dori să alegeți un înfășurător de ceasuri cu o setare de înfășurare deosebit de atentă. Pe de altă parte, dacă aveți doar câteva ceasuri automate de zi cu zi, un model de bază va fi suficient. Oricum, există într-adevăr ceva pentru toată lumea din gama noastră largă de produse.

Care sunt avantajele de a cumpăra la Klarstein. sk?

 • Vă garantăm o garanție de 3 ani.
 • O selecție largă de piese de design pentru fiecare casă.
 • Opțiunea de a încerca produsul timp de 14 zile.
 • Transport gratuit în toată Slovacia.
 • Oferim livrare expresă pentru produsele marcate, care vor ajunge în termen de două zile lucrătoare.

Întrebări frecvente

1. Înfășurătoarele de ceasuri nu provoacă daune ceasurilor?

Un înfășurător de ceas de bună calitate nu ar trebui să deterioreze ceasul. Dacă nu purtați ceasul zilnic, se recomandă să îl înfășurați în mod regulat pentru a preveni depunerea uleiului. O utilizare mai intensă, inclusiv înfășurarea ceasului, poate duce în cele din urmă la o uzură mai mare. Desigur, un înfășurător de ceasuri nu ar trebui să fie utilizat la nesfârșit.

2. Este posibil ca dispozitivul de înfășurare a ceasului să "supraînfășoare" ceasul?

Nu. Astăzi, aproape toate ceasurile automate au o opțiune care oprește mecanismul de înfășurare imediat ce arcul principal este complet înfășurat.

Cu toate acestea, atunci când alegeți un înfășurător, trebuie să urmați recomandările producătorului ceasului. Ar trebui să știți în ce direcție trebuie înfășurat ceasul și câte ture pe zi sunt recomandate pentru a-l menține în stare bună de funcționare. Este important să luați în considerare faptul că, dacă ceasul dumneavoastră se învârte mult mai mult decât ar trebui, acest lucru poate duce la o uzură excesivă a mișcării și, prin urmare, la scurtarea duratei de viață a ceasului.

3. Nu aveți nevoie de un înfășurător de ceasuri dacă aveți următoarele tipuri de ceasuri

Ceasuri cu cuarț. Această mișcare cu cuarț funcționează cu o baterie. Ceas mecanic manual. Mișcarea acestui ceas trebuie să fie înfășurată manual în fiecare zi. Ceas cinetic. Pentru ceasurile cinetice, este necesar un încărcător "cinetic".

În sus