3 ani garanție 14 zile de retur

Grătare de grădină


Ca o vacanță în grădina proprie - grătarul cu gaz face posibil

Grătarul de piatră ca un ajutor versatil

Grătarele de grădină sunt deosebit de populare în timpul verii și sunt disponibile în multe versiuni diferite. În orice caz, un grătar de grădină din piatră este un punct de atracție în grădina dvs. și este făcut să dureze mult timp. Aceasta este o achiziție foarte specială, concepută special pentru iubitorii de grădină și grătar. Deși prețul unui grătar de piatră este puțin mai mare decât al grătarelor de grădină comparabile, acesta oferă mai multe avantaje. Deși un grătar de piatră este puțin mai greoi și necesită destul de mult spațiu în comparație cu alte tipuri de grătare ,, acesta este extrem de stabil și bine protejat de condițiile meteorologice dure.

Dacă vă place să faceți grătare des, aveți un teren relativ mare și vă place să vă invitați prietenii la petrecerea din grădină, sunteți pe drumul cel bun cu grătarele de grădină din piatră. Avantajul său special este atmosfera tradițională, dar aroma intensă a mâncării la grătar nu poate fi negată. În plus, dacă grătarul de grădină este din cărămidă, se potrivește perfect într-o grădină proiectată în stil toscan. Nu există nicio îndoială: grătarul pe un astfel de grătar trebuie să fie pur și simplu delicios și, bineînțeles, este, de asemenea, un punct de atracție pentru întreaga vecinătate.

Bucurie tradițională de grătar cu grătare cu cărbuni

Grătarele cu cărbuni sunt, în general, foarte potrivite pentru grădină, deoarece simbolizează modul original de a face grătar. Atunci când grătarul de grădină este umplut cu cărbuni, aroma specială este transferată alimentelor. Dacă nu aveți loc pentru un grătar de grădină din piatră, un grătar mobil clasic cu cărbuni este mai sigur. Acestea pot fi transportate în aer liber în condiții meteorologice adecvate, dar pot fi și depozitate și protejate în mod convenabil de intemperii. Unele dintre aceste grătare combină un grătar cu cărbuni cu un afumător.

Acestea sunt adesea cu mai multe etaje, oferind astfel mult spațiu pentru o petrecere cu grătar zgomotoasă. Fripturile, cârnații crocanți, coastele, peștele sau legumele pot fi prăjite la grătarul cu cărbuni din grădină. Dacă doriți să cumpărați un grătar de grădină, ar trebui să căutați un material solid. Avantajul grătarului din oțel inoxidabil este stabilitatea sa extraordinară. Metalul lucios îi conferă un aspect nobil. Grătarul de grădină din oțel inoxidabil impresionează prin stabilitatea sa și poate rezista chiar și la condiții meteorologice neospitaliere. Spre deosebire de alte grătare cu cărbuni, acest grătar de grădină nu trebuie să fie scos când plouă. Nu ruginește și poate fi curățat cu ușurință cu puțin detergent pentru grătar.

Rapid și ușor cu un grătar cu gaz

Un tip de grătar foarte popular este grătarul pe gaz. Fanii înrăiți ai grătarului îi pot nega farmecul original al grătarului, dar are câteva avantaje în mânecă care nu pot fi negate. Un grătar de grădină cu funcționare pe gaz nu scoate fum sau funingine și, prin urmare, produce mult mai puține emisii, ceea ce este deosebit de plăcut pentru vecini. Apropo, arată minunat nu numai în grădină, ci și pe balcon. În plus, nu există cenușă care să fie eliminată ulterior. Oricine dorește să cumpere un grătar de grădină trebuie să țină cont de faptul că un grătar pe gaz se încălzește mult mai repede decât unul pe cărbune. Se "încălzește" foarte repede și nu există nicio limită în ceea ce privește durata grătarului, atâta timp cât vă asigurați că există o cantitate suficientă de gaz. Un mic dezavantaj al unui grătar pe gaz este lipsa aromei de fum în mâncarea la grătar, care este un criteriu crucial pentru mulți fani ai grătarului.

În sus