3 ani garanție 14 zile de retur

Aparate de uz casnic


Aparate de uz casnic Klarstein - de la cuptor cu microunde la frigider

Indiferent dacă cei patru pereți sunt mici sau mari - aparatele electrocasnice nu trebuie să lipsească în niciun caz. La urma urmei, băuturile răcite din frigider sau din răcitorul de vinuri sunt o răcorire binevenită nu numai vara, iar fără acest ajutor zilnic multe alimente ar deveni rapid învechite. Dar un dulap cu conținut rece este departe de a fi singurul aparat de care nimeni nu ar vrea să se lipsească

Ajutoare indispensabile în gospodărie pentru o viață mai ușoară

De mult timp, nu ne mai putem imagina viața de zi cu zi fără frigidere. Cu toate acestea, acest lucru este valabil și pentru cuptoare și cuptoare cu microunde. Fie că doriți să coaceți ceva sau să lăsați friptura să se odihnească după ce ați gătit-o, nu vă puteți lipsi de un cuptor. Pe de altă parte, cuptoarele cu microunde sunt întotdeauna ideale atunci când alimentele trebuie să fie încălzite rapid. În funcție de funcțiile suplimentare, poate, de asemenea, să gătească sau să dezghețe alimente.

Pentru ca bucătăria să nu devină din greșeală o cameră de aburi atunci când gătiți, hota de gătit nu trebuie omisă Nu numai că absoarbe fumul și ceața, dar oferă și o vedere mai clară. De asemenea, elimină umiditatea și mirosurile din aer. Pe de o parte, acest lucru înseamnă că mai puțin lichid poate precipita pe mobilă și pe pereți, ceea ce protejează suprafețele. Pe de altă parte, acest lucru reduce cantitatea de curățare necesară. Vaporii și aburii de gătit împrăștie grăsimile în aer și, prin urmare, în bucătărie și în încăperile adiacente. Capacele de aspirație pot preveni acest lucru și, astfel, pot reduce efortul.

Aparate de uz casnic excelente - o mare ușurare

După ce gătești și mănânci, vine următoarea parte neplăcută a muncii: spălatul vaselor. Tacâmurile, vesela și paharele se adună rapid după doar câteva mese. Pentru a evita o dispoziție proastă la sfârșitul unei mese cu patru feluri de mâncare, deoarece vasele și farfuriile trebuie spălate, o mașină de spălat vase nu trebuie să lipsească din bucătărie Cine crede că o mașină de spălat vase nu merită pentru o singură gospodărie, deoarece, de obicei, sunt doar câteva vase de spălat, se înșală. Pentru că, datorită modelelor mici și mari, există un model potrivit pentru fiecare gospodărie. Și mulți nu mai vor să se lipsească de ea.

Spălarea rufelor, ca și spălatul vaselor, nu este un subiect preferat de majoritatea oamenilor. Desigur, toată lumea iubește mirosul hainelor proaspăt spălate - dar spălatul, scoaterea lor afară sau la uscător, agățarea lor, scoaterea Nu putea fi mai ușor? Se poate dacă achiziționați un uscător Aceasta spală în mod fiabil rufe uscate. Acesta este un avantaj nu numai atunci când afară plouă sau când sunt ocupate liniile de întins rufe. Procesul de uscare face ca rufele să fie deosebit de moi, îndepărtează scamele și părul de animale de companie și pot fi parfumate în mod plăcut datorită cârpelor de uscare sau a aditivilor lichizi adecvați.

Klarstein oferă, de asemenea, o selecție de sisteme de robinet de bere, mașini de cuburi de gheață și aragazuri. Klarstein are, de asemenea, accesorii potrivite pentru toate aparatele de uz casnic.

Cumpărarea de electrocasnice - la ce să fii atent?

În primul rând, desigur, este important ca acestea să aibă o bună eficiență energetică. Pentru că, deși aceste dispozitive sunt practice, ele consumă energie electrică non-stop. Pentru a menține costurile în aval la un nivel scăzut, eficiența ar trebui să fie cât mai mare posibil.

De asemenea, este importantă și adaptabilitatea la propriile nevoi. De aceea, oferim o gamă largă de dimensiuni diferite, astfel încât să puteți găsi produsul potrivit pentru o singură gospodărie sau pentru o familie numeroasă.

Nu în ultimul rând, bineînțeles, aspectul trebuie să fie și el corect. La urma urmei, fiecare aparat electrocasnic contribuie, de asemenea, la efectul camerei. De aceea, punem accentul pe un design modern, atractiv și elegant.

În sus