3 ani garanție 14 zile de retur

Testare și sfaturi la aer condiționat

Aparatele mobile de aer condiționat reprezintă o modalitate practică de a asigura o răcire confortabilă la temperaturi ridicate. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat instalate permanent, care, de obicei, pot fi instalate doar în zone rezidențiale și comerciale cu o pregătire corespunzătoare, aparatele de aer condiționat mobile sunt ușor de transportat și pot fi utilizate într-o varietate de încăperi și chiar în aer liber sau în rulote și campinguri. În ghidul nostru, vă vom prezenta diferitele modele de aparate de aer condiționat mobile, caracteristicile acestora, precum și avantajele și dezavantajele lor. Apropo: dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi împotriva căldurii, vă recomandăm articolul nostru pe această temă.

Răcitoare mobile: comparație între caracteristici și performanțe

Aparatele de aer condiționat mobile funcționează practic la fel ca aparatele de aer condiționat convenționale, în sensul că acestea aspiră aerul cald, îl curăță printr-un filtru și apoi îl răcesc din nou cu ajutorul agentului frigorific. Cu toate acestea, există câteva diferențe care trebuie luate în considerare atunci când alegeți un aparat de aer condiționat mobil. Performanța unităților depinde, de exemplu, de mărimea camerei și de temperatura exterioară. Există, de asemenea, diferite modele cu diferite caracteristici, cum ar fi funcții de temporizare, etape de ventilație sau sisteme de purificare a aerului. Există, de asemenea, diferențe între aparate în ceea ce privește eficiența energetică și volumul, care trebuie luate în considerare atunci când se face o alegere. Pentru a vă ajuta să alegeți aparatul de aer condiționat mobil ideal, vă vom prezenta diferite tpuri din magazin. Cu sau fără furtun de extracție, ca unitate inteligentă sau ca alt aparat de aer condiționat: cu siguranță veți găsi ceea ce căutați în gama noastră!

Aparat de aer condiționat mobil

Metrobreeze Rome

Tipul de produs

Metrobreeze Rome

Aparatul de aer condiționat 4 în 1 răcește în mod silențios și eficient camere până la 49 de metri pătrați. Telecomanda, temporizatorul și operarea simplă sunt incluse!

 • Inclusiv bucla de aerisire
 • Cu telecomandă și funcție de temporizare
 • Clasa de eficiență energetică A+
Pentru aparate de aer condiționat mobile

Aparate de aer condiționat pentru uz casnic: aceste unități sunt ideale pentru apartamentele de închiriat, penthouse-uri și alte spații care trebuie răcite. Acestea funcționează în mod deosebit de silențios și sunt echipate cu un dispozitiv adecvat pentru a permite evacuarea aerului prin fereastră. În același timp, acestea ocupă puțin spațiu și consumă puțină energie electrică.

  Beneficii:

 • Eficiență energetică bună
 • Inclusiv. Sistem de evacuare universal
 • Funcționare silențioasă

  Dezavantaje

 • Furtun de aer necesar
 • Preț relativ ridicat

Aparat de aer condiționat 3 în 1

Metrobreeze Rome

Tipul de produs

Metrobreeze Rome

3 în 1: Aparat de aer condiționat, ventilator și dezumidificator Această unitate răcește în mod ideal încăperile mai mici și este ușor de utilizat

 • Dimensiuni compacte
 • Aparat de aer condiționat, ventilator și dezumidificator într-unul singur
 • Design simplu
Pentru aparate de aer condiționat mobile

Aparatele de aer condiționat cu funcții multiple? Pe lângă aparatul de aer condiționat propriu-zis, sunt instalate și un ventilator și un dezumidificator. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a crea climatul din cameră exact pe placul dumneavoastră. Datorită operării simple pe unitate sau prin telecomandă, aveți control deplin.

  Beneficii:

 • Design compact
 • Funcții multiple într-o singură unitate

  Dezavantaje

 • Potrivit pentru camere mai mici
 • Furtun de aer necesar

Aer condiționat mobil inteligent

Kraftwerk Smart 12K

Tipul de produs

Kraftwerk Smart 12K

Aer condiționat puternic cu operare inteligentă - nicio problemă cu Kraftwerk Smart. Cu o gamă excepțională de culori, există ceva pentru toată lumea.

 • 4 culori din care puteți alege
 • Control convenabil prin intermediul aplicației
 • Puternic: Pentru camere până la 60 de metri pătrați
La produs

Aer condiționat mobil inteligent Toate aceste caracteristici pot fi combinate cu ușurință. Asigurarea unui climat confortabil în timpul verii călduroase este o nimica toată, chiar înainte de a ajunge acasă. De ce să nu îl încerci acum! Cu aplicația noastră, puteți controla toate dispozitivele inteligente și puteți ști în permanență ce se întâmplă acasă.

  Beneficii:

 • Operare inteligentă prin intermediul aplicației
 • Aer condiționat puternic
 • Mobil

  Dezavantaje

 • Furtun de aer necesar
 • destul de scump

Sistem mobil de aer condiționat fără furtun de evacuare

Răcitor de aer cu răcire cu apă

Tipul de produs

Răcitor de aer cu răcire cu apă

Sistem mobil de aer condiționat fără furtun de evacuare Aerul este răcit aici prin evaporare - complet fără furtun de evacuare.

 • Design subțire
 • Răcire și umidificare
 • Mobil și ușor de instalat
La produs

Dacă nu doriți un furtun de evacuare pe fereastră, soluția este un răcitor de aer. Aici, aerul cald nu este evacuat în exterior, ci răcit prin evaporare și eliberat înapoi în încăpere. În acest fel, se obține un efect de răcire fără perturbații optice. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect, vă recomandăm articolul nostru cu ghidul despre răcitoarele de aer!

  Beneficii:

 • Compact și silențios
 • Nu este nevoie de furtun de evacuare
 • Relativ ieftin

  Dezavantaje

 • Mai puțin eficiente decât aerul condiționat
 • Potrivit pentru camere mai mici

Compararea aparatelor de aer condiționat mobile

Metrobreeze Rome Metrobreeze New York 7k Mobile Air Conditioner Power Station Smart 12K 3 in 1 Air Conditioner Răcitor de aer cu răcire cu apă
Tipul de unitate aer condiționat mobil aer condiționat mobil aer condiționat mobil Răcitor de aer
Capacitate de răcire 10.000 BTU/3,0 kW 7000 BTU/2,05 kW 12.000 BTU/3,4 kW
Putere 900 Watt 785 Watt 1350 Watt 45 Watt
Greutate 24,1 kg 23 kg 27 kg 5,8 kg
dimensiunea recomandată a camerei 29 - 49 m² 15 - 20 m² 35 - 59 m²
Zgomotul de funcționare max. 63 dB 65 dB 65 dB 65 dB
Lichid de răcire R290 R290 R290
Caracteristici speciale - 3 moduri de funcționare: răcire, uscare și ventilator
- inclusiv furtun de extracție și kit de etanșare a ferestrei
- toate funcțiile pot fi utilizate prin intermediul telecomenzii
- 3 moduri de funcționare: răcire, uscare și ventilator
- Funcție de mod de veghe
- conductă de evacuare de 1500 mm
- Control prin intermediul aplicației Klarstein
- 3 moduri de funcționare: răcire, uscare și ventilator
- cronometru programabil de până la 24 h în trepte de 1 h
- Dimensiunea rezervorului: 4 litri
- 3 moduri de funcționare: natural, sleep și normal
- Cronometru: oprire automată reglabilă până la 9 h în intervale de o oră

Cumpărați aerul condiționat mobil potrivit pentru nevoile dvs.

Datorită modelelor noastre și comparației acestora, aveți acum baza pentru a alege aparatul de aer condiționat mobil ideal pentru nevoile dumneavoastră. Aruncați o privire la oferta noastră și răspundeți la aceste patru întrebări:

  • 1. Ce aparat de aer condiționat se potrivește la dimensiunea camerei dumneavoastră?
  • 2. Cât de înaltă ar trebui să fie clasa de eficiență energetică a aparatului de aer condiționat și cât de des doriți să îl utilizați?
  • 3. Aveți nevoie de un aparat de aer condiționat deosebit de silențios, de exemplu pentru birouri sau dormitoare?
  • 4. De ce echipament aveți nevoie și ce caracteristici și culori preferați?

Răspunzând la aceste întrebări, puteți alege exact aparatul de aer condiționat mobil de care aveți nevoie. Distracție în timpul coacerii!

Mini aer condiționat

Un mini aparat de aer condiționat este un dispozitiv compact pe care îl puteți folosi pentru răcirea personală. Este mic și practic, astfel încât îl puteți lua cu ușurință cu dvs. Aparatul de aer condiționat este ideal pentru a fi folosit la birou sau în timpul nopții. Este ușor de utilizat și nu necesită o instalare complicată. Un mini aparat de aer condiționat funcționează de obicei cu un rezervor de apă care produce răcire pentru o perioadă de timp. Aerul este aspirat prin rezervor și suflat înapoi în cameră cu ajutorul unui ventilator. În acest proces, aerul este umidificat și astfel răcit. În funcție de model, pot fi montate filtre suplimentare pentru a asigura o calitate mai bună a aerului.

Întrebări frecvente

Un aparat de aer condiționat mobil aspiră aerul cald din încăpere, îl răcește prin evaporare și îl eliberează din nou sub formă de aer rece. Umiditatea este extrasă din aer și evacuată în exterior prin furtunul de evacuare. Puteți regla temperatura și viteza ventilatorului pentru a crea un climat interior confortabil.

Consumul de energie al unui aparat de aer condiționat mobil depinde de performanțele acestuia și de clasa de eficiență energetică. Atunci când cumpărați, verificați eticheta energetică și informațiile privind consumul de energie pentru a estima costul de funcționare. Consumul de energie al unui aparat de aer condiționat mobil cu clasa de eficiență energetică A poate varia între 900 și 1200 W, în funcție de model și de puterea de ieșire.

Nu, un aparat de aer condiționat mobil nu poate fi utilizat pentru încălzire, deoarece are doar funcția de răcire și ventilație.

Există aparate de aer condiționat mobile speciale pentru rulote care sunt adaptate la condițiile și nevoile de camping. Un exemplu este sistemul nostru de aer condiționat Klimamobil pentru rulote. Dacă doriți să folosiți o unitate de podea, vă recomandăm o unitate mică și deosebit de silențioasă. Aici puteți alege un aparat economic și nu prea puternic pentru a economisi costurile cu energia electrică.

Un aparat de aer condiționat mobil cu un furtun de evacuare funcționează prin extragerea aerului cald din încăpere și trecerea acestuia printr-un radiator, care răcește aerul. Căldura este disipată în exterior, în timp ce aerul rece se întoarce în cameră. Funcționarea necesită în mod normal o priză electrică pentru a alimenta aparatul de aer condiționat.

Un aparat de aer condiționat mobil fără un furtun de evacuare a aerului nu este posibil din punct de vedere tehnic, deoarece aerul cald trebuie să fie evacuat întotdeauna atunci când aerul este răcit. Cu toate acestea, există răcitoare de aer. Acestea nu necesită un furtun de aer. Un răcitor de aer este un dispozitiv care scade temperatura într-o cameră prin evaporarea apei și circulația aerului

Da, un aparat de aer condiționat mobil poate funcționa și ca dezumidificator, deoarece elimină umiditatea din aer și evacuează condensul printr-un furtun de evacuare sau un recipient separat.

În sus