3 ani garanție 14 zile de retur

Cumpărați Humidor la Klarstein - depozitarea perfectă pentru trabucuri premium

Țigările sunt considerate produse premium și fac parte din segmentul produselor scumpe. Prin urmare, se impun cerințe extrem de ridicate în ceea ce privește depozitarea acestora. Pentru ca trabucurile să poată fi fumate în timpul unei depozitări prelungite, este foarte important să fie umidificate din exterior. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, ele se vor epuiza pe termen mediu, ceea ce s-ar dovedi a fi un adevărat sacrilegiu. Soluția este, prin urmare, un sistem special care furnizează trabucuri cu umiditate suficientă: humidorul electric, care este disponibil în diferite versiuni în magazinul online Klarstein.

Cum funcționează mai exact un humidor?

Este un dulap humidor care poate fi utilizat imediat, fără alte manipulări. În humidor sunt instalate atât un umidificator, cât și un higrometru. Higrometrul poate fi utilizat pentru a măsura umiditatea din dulapul humidorului. În plus față de o răcire stabilă, umiditatea recomandată este de aproximativ 70% Umiditatea poate fi ușor de completat prin intermediul rezervorului de apă integrat. Atunci când depozitați batoane de tutun elegante, este recomandabil să păstrați valorile constante. Aceasta este singura modalitate de a păstra plăcerea deplină a trabucului.

Există rafturi în humidor care pot fi îndepărtate individual. Sertarele - realizate din lemn de cedru de calitate - glisează pe șine, astfel încât să puteți scoate trabucul dorit. Acest lucru asigură o distribuție flexibilă în interiorul humidorului.

Cele mai multe umidificatoare sunt acționate electric. Modelele disponibile în magazinul online corespund clasei de eficiență energetică medie și înaltă și sunt fabricate în conformitate cu standardele moderne. Temperatura internă poate fi reglată - individual, în funcție de gradul respectiv și perfect adaptată la trabuc. Acesta este transmis prin intermediul unui afișaj digital. Datorită elementului tactil modern, humidorul electric este foarte ușor de utilizat - este un adevărat produs de lifestyle care se remarcă vizual în casa oricărui cunoscător de trabucuri.

Humidor electric - ce distinge un model de calitate?

Cei care aleg să cumpere un humidor caută în mod ideal calitate și o manoperă solidă. Merită să vă uitați la grosimea pereților humidorului. Cu cât sunt mai groase, cu atât este mai ideal pentru a stabiliza umiditatea din unitate. Acest lucru permite higrometrului din umidificator să afișeze valorile dorite. Pereții mai groși le permit să facă față mai ușor fluctuațiilor de umiditate. Modelele pe care le puteți comanda în magazinul online îndeplinesc aceste standarde înalte de calitate.

Cât de mare ar trebui să fie capacitatea humidorului?

Capacitatea depinde în primul rând de consumul personal de trabucuri. De obicei, trabucurile sunt depozitate în așa fel încât să le scoată în evidență aroma specială, permițându-le să îmbătrânească mai mult timp. Prin urmare, pentru o maturare foarte îndelungată, se recomandă un model în care poate fi depozitată o cantitate mai mare de trabucuri. De exemplu, o variantă de 65 de litri sau 78 de litri. Mini humidorul cu un volum de aproximativ 33 de litri este potrivit pentru plăcerea ocazională, precum și pentru spații mai mici. Dacă preferați o dimensiune medie, modelul de 48 de litri este o alegere excelentă.

Ce zici de lemnul de cedru?

Lemnul de cedru este ales în mod deliberat pentru depozitarea trabucurilor, deoarece are un efect pozitiv asupra trabucurilor. Aroma sa este clar perceptibilă și indică cel mai bun lemn învechit. De asemenea, are avantajul de a proteja trabucurile de gândacii de tutun din humidor.

În sus