3 ani garanție 14 zile de retur

Coșuri de gunoi


Coș de gunoi

Klarstein vă oferă coșuri moderne și de înaltă calitate, într-o varietate de dimensiuni și modele. Acestea sunt foarte ușor de utilizat și impresionează prin designul lor atractiv. Multe coșuri de gunoi de bucătărie sunt echipate cu un sistem de sortare a deșeurilor. Astfel, este foarte ușor să separați deșeurile menajere de cele organice și să le depozitați în coșul galben. Puteți alege diferite modele în care o tavă are 2 compartimente. Cu sistemul Ordnungshüter 3 vă oferim un sistem de sortare a deșeurilor în care coșul de gunoi este împărțit în 3 compartimente. Toate produsele sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt acoperite cu pulbere. În interior veți găsi suporturi practice pentru pungile de gunoi, care pot fi îndepărtate rapid.

Coșurile de gunoi Cleansmann și Cleanton

Cele două modele au multe asemănări și puține diferențe. Acestea sunt potrivite nu numai pentru bucătărie, ci și pentru baie, hol, grădină și oriunde doriți să scăpați de deșeuri rapid și fiabil. Datorită materialului de înaltă calitate și designului atractiv, acestea pot fi bine integrate în imaginea de ansamblu a interiorului sau a exteriorului. Capacitatea ambelor modele este de 50 de litri, ceea ce este foarte mult. Deșeurile sunt inodore și sigilate în siguranță. În ambele cazuri, este vorba de o tavă cu senzori. Dacă doriți să aruncați gunoiul, puteți face acest lucru fără să-l atingeți. Dacă vă deplasați la o distanță de 20 cm sau mai puțin, coșul cu senzor se va deschide automat. Acum va rămâne deschis timp de 5 secunde și apoi se va închide din nou de unul singur. De asemenea, puteți acționa coșul de gunoi prin simpla apăsare a unui buton.

Orderly 3 - Coș de gunoi cu 3 compartimente

Cu Ordnungshüter 3, sortarea deșeurilor este o joacă de copii. Înăuntru se află trei găleți solide, care sunt clar separate una de cealaltă. Coșul pentru deșeuri organice are un autocolant verde, cel pentru deșeuri menajere generale are un autocolant maro, iar cel pentru plastic are un autocolant galben. Pentru a arunca gunoiul, găleata se deschide din față. Acest lucru este posibil datorită deschiderii integrate a clapetei frontale. Aveți posibilitatea de a scoate fiecare găleată în parte, de a o goli și apoi de a o reintroduce.

Coș de gunoi pentru 2 compartimente - deșeuri menajere și deșeuri organice

Diferitele modele au fie un compartiment, fie 2 compartimente. În acest din urmă caz, pubelele cu pedale sau pubelele cu senzori permit o separare clară a deșeurilor menajere normale de cele organice. Dacă preferați să operați cu un senzor, puteți alege, printre altele, dintre următoarele modele:

  • Marele Maestru Trash
  • Senzor de gunoi regal sau
  • Coș cu senzor fără atingere Ultraclean.

Aceste coșuri au avantajul decisiv de a fi echipate nu numai cu un filtru de mirosuri, ci și cu o sterilizare stabilă cu ozon. Acesta poate distruge în mod sigur și fiabil aproximativ 90% din virușii și bacteriile care se găsesc în deșeuri. Datorită senzorului, nu trebuie să deschideți manual coșul de bucătărie. Dacă vă apropiați la 20 cm sau mai mult, se va întâmpla automat. Aveți apoi la dispoziție 5 secunde pentru a umple din nou deșeurile, deoarece găleata se închide din nou.

Cumpărați un coș de gunoi - vă vom sfătui cu plăcere!

Sunteți interesat și doriți să cumpărați un coș de gunoi? Atunci vom fi bucuroși dacă ne veți contacta. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în alegerea dumneavoastră.

În sus