3 ani garanție 14 zile de retur

Roboți de bucătărie

Roboți de bucătărie

Robotul de bucătărie este unul dintre cele mai populare ajutoare de bucătărie și poate deveni mâna ta dreaptă în prepararea unei varietăți de feluri de mâncare, de la prăjituri, plăcinte, pâine, carne tocată și salate de legume. Funcțiile de bază ale roboților de bucătărie includ amestecarea, mixarea și baterea. Datorită accesoriilor speciale, roboții de bucătărie multifuncționali pot toca carnea, răzui legumele sau sucul de fructe, pregăti smoothie-uri sau găti și fierbe alimente.

Echipamentul de bază al roboților de bucătărie

Accesoriile pentru aparatele de bucătărie includ: bătutul (așa-numitul. balon) paletă, paletă de zăpadă, paletă de amestecare pentru aluaturi mai groase, cârlig de frământare și cârlig de amestecare pentru frământarea pâinii și a altor aluaturi dense sau accesoriu pentru tocarea cărnii. Pentru funcții suplimentare, cum ar fi: felierea și răzuirea legumelor, tocarea cărnii, a semințelor de mac, a cafelei sau a condimentelor, sunt necesare accesorii suplimentare speciale. De asemenea, puteți prepara smoothie-uri delicioase cu ajutorul robotului de bucătărie.

Ce fel de roboți de bucătărie există?

Roboți de bucătărie planetari se concentrează în principal pe frământarea cremelor fine, a aluatului gros și pe baterea albușurilor de ou. Acestea oferă o selecție largă de accesorii și pot funcționa și ca robot de bucătărie. Dacă achiziționați accesorii speciale, un robot de bucătărie poate deveni cu ușurință un blender, un tocător sau un storcător de fructe.

Roboții de bucătărie cu răzătoare au o funcție de ras, feliere sau tocare. Aceste modele au atât discuri, cât și tambur, care vă permit să radeți fin și grosier diferite tipuri de legume sau să tocați nuci. Unii roboți de bucătărie cu răzătoare includ, de asemenea, un tocător de carne, un blender sau un accesoriu special pentru prepararea pastelor de casă.

Procesoarele de alimente cu tocător de carne vă permit să tocați carnea într-o varietate de moduri. Dacă vă preparați acasă cârnați, salam sau salam de ficat, aceste dispozitive vă vor ușura întregul proces. Dacă pregătiți des hamburgeri, fripturi, chiftele sau chifteluțe, veți adora robotul de bucătărie cu tocător. Pe lângă prelucrarea cărnii, aceste modele pot, de asemenea, să amestece, să mixeze și să prepare sucuri.

Procesoarele de alimente cu blender sunt ajutorul ideal în bucătărie pentru toți cei care doresc să mănânce sănătos. Robotul de bucătărie cu blender facilitează prepararea alimentelor pentru copii și a piureurilor de fructe. Dacă ești adeptul unui stil de viață sănătos, vei aprecia aceste modele mai ales pentru capacitatea lor de a face smoothie-uri și shake-uri. Procesoarele de alimente cu blender sunt, de asemenea, utile pentru prepararea sosurilor clasice și a supelor cremoase.

Cum să alegeți un robot de bucătărie?

 • În primul rând, răspundeți la întrebarea la ce veți folosi cel mai mult robotul de bucătărie. Veți coace, veți face sucuri de fructe sau veți măcina carne?
 • Luați în considerare ce mărime de robot de bucătărie vă puteți permite în funcție de dimensiunea suprafeței de lucru.
 • Verificați dacă există alte accesorii care pot fi achiziționate pentru modelul dvs. și pe care le-ați putea folosi în timp.
 • Gândiți-vă la stilul general al bucătăriei dumneavoastră. Procesoarele moderne de alimente oferă o varietate de modele. Robotul de bucătărie poate deveni astfel un accesoriu plăcut în bucătăria dumneavoastră.

Avantajele roboților de bucătărie

 • Utilizarea unui robot de bucătărie vă economisește timp și efort.
 • De asemenea, pe piață sunt disponibile diverse accesorii pentru o utilizare și mai versatilă a robotului de bucătărie.
 • Procesoarele de alimente sunt ușor de utilizat.
 • Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întreținere, piesele individuale sunt ușor de curățat.
 • Rezultatul muncii robotului de bucătărie este un aluat perfect neted și bătut.

Dezavantajele roboților de bucătărie

 • În funcție de model, robotul de bucătărie ocupă spațiu pe tejgheaua din bucătărie.
 • Dacă robotul de bucătărie nu include un capac, se poate face mizerie în jurul dispozitivului, de exemplu, pulverizând aluatul.
 • Unele modele de roboți de bucătărie pot fi zgomotoase.
 • Nu toate roboții de bucătărie au opțiunea de a cumpăra toate accesoriile diferite, așa că trebuie să vă gândiți la funcțiile pe care doriți să le folosiți înainte de a cumpăra un robot de bucătărie.
În sus