3 ani garanție 14 zile de retur

Masini de inghetata

Aparate de făcut înghețată

O mașină de făcut înghețată, sau aparat de făcut înghețată, este un dispozitiv relativ simplu care vă permite să vă bucurați de înghețată de calitate în confortul propriei case. Prepararea înghețatei cu acest ajutor vă va lua doar 40 de minute. Aparatul de făcut înghețată împreună cu ice maker se numără printre aparatele de bucătărie pe care le veți aprecia mai ales în timpul lunilor de vară.

Cum funcționează aparatului de înghețată?

Aparatul de înghețată funcționează prin răcirea și amestecarea înghețatei, astfel încât amestecul lichid pregătit se transformă în înghețată cu o textură moale și pufoasă pe care o puteți servi imediat.

Aparatele de înghețată au o izolație foarte bună. În aparatul în sine, există un bici la îndemână care amestecă perfect amestecul. Aparatele de înghețată folosesc în cea mai mare parte electricitatea ca sursă de energie, dar există și aparate de înghețată cu manivelă manuală sau cu baterii.

Modelele mai ieftine sunt mai simple și au un recipient detașabil care trebuie să fie răcit în prealabil în congelator înainte de utilizare. Modelele de calitate superioară sunt echipate cu propriul compresor cu răcire autonomă. În acest caz, nu este nevoie să se răcească nimic în avans.

Tipuri de aparate de înghețată

Aparat de preparat înghețată cu compresor

Aparatul de înghețată cu compresor se poate ocupa singur de amestecul lichid. Pur și simplu turnați amestecul de înghețată în recipient și porniți aparatul. Paletele de amestecare împreună cu compresorul asigură un rezultat perfect de înghețată cremoasă și delicioasă. Este deosebit de potrivit pentru uz profesional sau pentru uz casnic frecvent.

Aparat de înghețată fără compresor

Un aparat de înghețată fără compresor nu se îngheață singur, așa că folosește un recipient din congelator pentru a răci înghețata, care trebuie pregătită în prealabil. Pur și simplu turnați amestecul lichid pregătit în recipient, introduceți recipientul în corpul mașinii de înghețată, iar paletele de amestecare se vor ocupa de restul. După o jumătate de oră de amestecare, vă puteți bucura de o înghețată grozavă, exact pe gustul dumneavoastră. Aparatul de înghețată fără compresor este un aparat de familie potrivit pentru prepararea unor cantități mici de înghețată.

Avantajele producătorilor de înghețată

  • Aparatul de înghețată amestecă și răcește continuu amestecul pentru a produce înghețată moale și pufoasă, fără cristale de gheață.

  • Puteți amesteca înghețata exact după gustul dumneavoastră. Adăugați fructele, biscuiții, ciocolata sau alte arome preferate. Datorită aparatului de înghețată de casă, puteți experimenta și descoperi noi combinații de înghețată.

  • Aparatul de făcut înghețată este ușor de utilizat.

  • Este ușor de dezasamblat și îi puteți pune piesele în mașina de spălat vase.
În sus