3 ani garanție 14 zile de retur

Cuțite de bucătărie pentru fiecare nevoie

Nicio gospodărie nu ar trebui să fie lipsită de veselă și tacâmuri. Acestea sunt un accesoriu indispensabil pentru bucătărie. Aici nu veți găsi doar echipamentul de bază potrivit de cuțite, furculițe și linguri. De asemenea, veți primi soluții pentru prepararea unor mese complexe. De asemenea, îi ajutăm pe copii să dezvolte dragostea pentru gătit. Iar ofertele noastre sprijină organizarea bucătăriei dumneavoastră.

Klarstein oferă următoarele tipuri diferite de vase de gătit și tacâmuri

Gama de produse Klarstein se întinde de la ustensile de gătit pentru copii la echipamente profesionale. De exemplu: dacă doriți să cumpărați veselă pentru copii, veți găsi farfurii din bambus cu o față de animal vesel sau boluri cu linguri. Pentru echipamentul de bază al bucătăriei dumneavoastră, vă oferim o cutie de tacâmuri cu care puteți organiza cu succes cuțite, furculițe, linguri sau chiar paie. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru accesorii de bucătărie mai mari, cum ar fi cuțitele de pâine. Pentru echipamente profesionale, Klarstein oferă un set de cuțite de la mărci cunoscute, cum ar fi Kishiko, Kashira, Kitano sau Kaito. Plăcile de tăiat asortate fac, de asemenea, parte din ofertă. De exemplu, sunt incluse următoarele unelte de bucătărie:

  • Cuțit de bucătar (uneori numit ""cuțit Santoku"" )

  • cuțit multifuncțional

  • Decojitor de legume și fructe

  • cuțit pentru pâine

  • Cuțit de sculptat sau de filetat

Dacă achiziționați un set de cuțite de la noi, acesta vă poate fi livrat în două moduri. În primul rând, poate fi într-o cutie frumos concepută. Această variantă este obișnuită pentru seturile mai mici care conțin trei unelte de tăiere. În al doilea rând, lamele vin în bloc. Acest lucru oferă posibilitatea de a le depozita din nou în siguranță după utilizare. Modelele individuale sunt cu siguranță ascuțite. Prin urmare, din motive de siguranță, lamele acestora nu ar trebui să fie liber accesibile.

Domenii tipice de utilizare a vesela și tacâmurilor

Setul de cuțite este necesar în special pentru pregătirea în bucătărie. Tăiați fructele, legumele sau carnea pe măsură ce aveți nevoie. Începe cu fructe pentru un mic dejun gustos, continuă cu o salată ca garnitură pentru prânz și se încheie cu o friptură festivă. Cu toate acestea, cuțitele pot fi utile ca un ajutor suplimentar pentru aranjarea vizuală atractivă a mâncărurilor finite. Dacă nu aveți o placă de tăiat, ar trebui să cumpărați un set de cuțite care include una. Acesta este singurul mod de a vă proteja eficient blaturile.

Vesela pentru copii este concepută în primul rând pentru masa fiului sau fiicei dvs. Blaturile din bambus vin, prin urmare, cu mai multe părți. În acest fel, puteți separa antreul, felul principal și desertul. Astfel, copilul va învăța să mănânce în ordinea corectă. De asemenea, puteți cumpăra vase pentru copii care sunt potrivite pentru anumite părți ale preparării alimentelor. De exemplu, fiica sau fiul dvs. poate pune fructele pe care dorește să le mănânce în bolul cu linguriță, împreună cu o lingură de înghețată.

Cumpărarea cuțitelor de bucătărie: propriile nevoi decid propriile nevoi

Cele două secțiuni anterioare arată: la Klarstein, aveți o gamă largă de opțiuni. Factorul decisiv este nevoia dumneavoastră. De exemplu, dacă vă place să gătiți și să pregătiți des mese complexe, este recomandabil să cumpărați un set mai mare de cuțite. Dacă gătiți, dar apreciați simplitatea, o versiune mai mică va fi suficientă.

FAQ

Care este diferența dintre veselă și tacâmuri?

Scopul tacâmurilor este de a furniza nutriție organismului. Acestea sunt instrumentele necesare pentru a muta alimentele din farfurie sau din castron în gură. Scopul curelelor este de a permite administrarea de alimente în general. Prin urmare, sunt incluse și oalele, farfuriile, paharele etc.

Ce tipuri de cuțite de bucătărie durează cel mai mult?

Porțelanul, în special, este considerat a fi un material extrem de durabil. Feldspatul, caolinul și cuarțul ca baze pentru prelucrarea vesela de porțelan sunt o soluție excelentă în acest caz, deoarece vor rezista zeci de ani.

Cum să curățați corect cuțitele de bucătărie de bună calitate?

Cuțitele de bucătărie nu au ce căuta în mașina de spălat vase. Acestea trebuie curățate sub jet de apă caldă cu un lichid de spălat vase și apoi uscate imediat.
În sus