3 ani garanție 14 zile de retur

Coș cu pedale

Fie că este vorba de bucătărie, baie sau orice alt loc, există o mulțime de deșeuri peste tot. De aceea, nicio gospodărie nu ar trebui să fie lipsită de un coș de gunoi. Dacă v-ați săturat să vă aplecați, să murdăriți coșul și să vă forțați spatele, puteți cumpăra un coș cu pedale. Citiți mai departe pentru a afla ce face ca aceste exemple moderne să iasă în evidență, la ce le puteți folosi și ce caracteristici oferă.

Ce face ca pubela cu pedale să fie specială?

Coșurile au o pedală de picior, ceea ce le face foarte confortabile de utilizat și ușoare pentru spate. Nu trebuie să le atingeți cu mâinile. Acționați pedala și goliți deșeurile. Atunci când este eliberat, capacul se închide singur. Amprentele digitale sau reziduurile de pe găleată sunt de domeniul trecutului. Coșurile mai mari, cu o capacitate de până la 30 de litri sau chiar mai mult, sunt coșuri cu pedale ideale pentru bucătărie. Interiorul etanș păstrează mirosurile la distanță. Le puteți utiliza în multe moduri, de exemplu:

 • Bucătărie

 • Alte camere din apartament, cum ar fi băile

 • Grădină

 • Birou

 • Zona gastronomică

Diferite tipuri de coșuri de gunoi cu pedale cu funcții diferite

Într-o pubelă cu sistem de separare, gunoiul din pubelă este colectat separat. Puteți decide dacă doriți două sau trei tăvițe detașabile. Coșul de gunoi cu pedale Grandmaster de la Klarstein are trei recipiente de 18 litri în interiorul său spațios, unde puteți, de exemplu, să vă sortați deșeurile:

 • Deșeuri reziduale

 • Deșeuri organice

 • Geantă galbenă

 • Carcasă exterioară realizată din oțel inoxidabil robust

 • Obiecte din oțel inoxidabil

 • Pedale antiderapante, ușor de utilizat

 • Închiderea strânsă a capacelor

 • Curățare ușoară

Cumpărarea unui coș de gunoi cu pedale - care ar trebui să fie?

Coșurile cu pedală se deschid cu ușurință prin apăsarea pedalei. Decideți singur dacă ar trebui să fie o carcasă cu o găleată integrată sau un model cu două sau trei găleți detașabile. Este o modalitate excelentă de a sorta deșeurile. Toate coșurile interioare sunt detașabile individual. De asemenea, capacitatea variază. Alegeți dimensiunea potrivită, care se potrivește perfect în camera dvs. și se potrivește cu volumul de deșeuri. Clapele cu închidere moale și silențioasă reprezintă, de asemenea, un avantaj. Răsfoiți gama de produse electronic. star. Aici puteți obține coșuri de înaltă calitate într-o varietate de modele, materiale și culori. Oțelul inoxidabil se caracterizează prin robustețea, durabilitatea și ușurința de curățare. Modelele sunt moderne, de înaltă calitate și conving prin designul lor atractiv.

FAQ

Ce este un coș cu pedale?

Coșurile de gunoi sunt esențiale în fiecare gospodărie. Coșurile cu pedală sunt extrem de populare, deoarece le puteți deschide cu ușurință prin apăsarea pedalei și nu trebuie să vă aplecați. Aveți ambele mâini libere pentru eliminarea deșeurilor. Mirosurile neplăcute rămân sub control datorită capacelor de închidere.

Care sunt avantajele pubelelor cu pedale?

Deoarece găleata nu trebuie să fie deschisă manual, aceasta permite eliminarea comodă și igienică a deșeurilor. Capacul este apoi închis din nou ușor. Un coș de gunoi cu sistem de separare vă ajută să reciclați diferite tipuri de deșeuri.

La ce poți folosi un coș de gunoi cu pedale?

Puteți utiliza coșul de gunoi cu pedale în bucătărie, baie și în multe alte locuri, de exemplu în grădină sau la birou. Toate recipientele sunt fabricate din materiale ușor de întreținut.
În sus