3 ani garanție 14 zile de retur

Cafetieră cu picurare

Cafetierele surpriză sunt un aparat foarte răspândit în gospodăriile germane. Îl puteți folosi pentru a face cafea cu ajutorul unui aparat de cafea. Metoda de preparare nu este complicată. Dar cum funcționează exact aparatul, ce caracteristici îl fac special și la ce ar trebui să fiți atenți dacă doriți să cumpărați un aparat de cafea cu filtru.

Ce este un aparat de cafea cu picurare și cum funcționează?

Cafeaua este stimulentul numărul unu pentru mulți oameni, de exemplu pentru a se revigora dimineața. Aparatele de cafea cu picurare sunt considerate aparate de cafea clasice. Acestea sunt utilizate pentru prepararea predominant automată a cafelei aromate cu filtru: turnați apă în rezervorul de apă. Începe procesul de extracție. Aparatul o încălzește după ce se apasă butonul de pornire și apoi intră în filtru, care este umplut cu pulbere de cafea. Cafeaua finită și aromată se scurge în ulciorul de mai jos. Apoi îndepărtați filtrul cu pudra de cafea și aruncați-o în deșeurile organice. Există, de asemenea, aparate cu filtre permanente. Nivelurile de performanță variază. Cu cât această valoare este mai mare, cu atât aparatul încălzește mai repede apa și procesul de gătire este accelerat.

Cumpărați o mașină de cafea obișnuită - diferite tipuri și funcții

În magazinul online veți găsi o varietate de dispozitive diferite. Cu un aparat de cafea cu râșniță, cum ar fi Aromatica II Duo, puteți să vă bucurați de cafea la un alt nivel. În acest caz, aparatul macină boabele de cafea imediat înainte de procesul de preparare a cafelei. În cazul mașinilor de înaltă calitate, se instalează un polizor conic. Boabele proaspăt măcinate au o aromă mai intensă decât pulberea finită. Dacă aveți un aparat de cafea fără râșniță, ar trebui să cumpărați o râșniță de cafea.

Dacă aveți un aparat de cafea cu termos, cum ar fi Aromatica II Thermo, puteți sigila termosul cu un termos. Cafeaua dvs. va rămâne caldă pentru o perioadă lungă de timp datorită izolației termice excelente.

Această tehnică a fost perfecționată de-a lungul timpului. Mașinile moderne din zilele noastre au diverse funcții suplimentare utile, cum ar fi:

  • Filtru de aur: filtru permanent, parfum și mai plăcut

  • Filtru de carbon activ integrat în rezervorul de apă, dedurizarea apei

  • Funcția de menținere a temperaturii după procesul de gătire

  • Protecție împotriva scurgerilor atunci când se scoate ulciorul de sticlă

  • Număr reglabil de cupe de la două la zece

  • Oprire automată, de exemplu după 40 de minute

Cumpărați un filtru de cafea cu picurare - pe care să îl alegeți?

Aparatele de cafea cu picurare sunt disponibile în magazinul online Klarstein în multe variante și pentru fiecare cerință. Descoperiți o selecție largă și lăsați-vă inspirați de calitatea înaltă. Alegeți dintr-o varietate de caracteristici, cum ar fi un tocător integrat, un termos, o funcție de menținere a temperaturii sau un filtru permanent ca filtru reutilizabil care aduce beneficii mediului înconjurător. Nu mai este nevoie să cumpărați saci de filtrare. Cantitatea exactă de cafea care poate fi preparată cu aparatul depinde de capacitatea rezervorului și a vasului. Dacă scoateți ceainicul în timpul procesului de preparare, cafeaua nu se scurge mai departe. Alegeți cafetiera care vi se potrivește cel mai bine. Controlul este foarte simplu.

FAQ

Ce este un aparat de cafea cu picurare și cum funcționează?

Aparatele de cafea cu picurare sunt folosite pentru a prepara cafea cu filtru. Acestea diferă în ceea ce privește caracteristicile echipamentelor. Prin urmare, puteți alege între modele standard și dispozitive cu caracteristici foarte bune. Boabele Arabica de înaltă calitate sunt cele mai potrivite pentru cafeaua de filtru. De asemenea, puteți utiliza un amestec Robusta cu conținut scăzut de cafea Robusta.

Ce este un aparat de cafea cu picurare și cum funcționează?

Dispozitivele înlocuiesc prepararea berii cu vasul și suportul de filtru la locul lor. Pregătiți cafeaua în mod clasic: apa încălzită se trece peste pudra de cafea. Dispozitivele moderne oferă unele caracteristici suplimentare.

Ce face ca aceste dispozitive să fie speciale?

Aparatele de cafea sunt indispensabile pentru mulți. Acestea sunt oferite în diferite versiuni și sunt îmbunătățite cu caracteristici suplimentare, cum ar fi un măcinător integrat, un termos, închidere automată sau opritor de picurare.
În sus