3 ani garanție 14 zile de retur

Pături și perne electrice


Bucurați-vă de căldura de încălzire cu pături electrice și plăcuțe de încălzire - o plăcere pentru întregul corp

Căldura are un efect de neegalat asupra pielii, organelor și sistemului nervos autonom în multe situații. Mai presus de toate, relaxează mușchii, ceea ce înseamnă că stresul întregii zile pare să dispară aproape complet în câteva minute. În plus, căldura favorizează circulația sângelui. Acest lucru promovează procesele metabolice din organism, astfel încât acesta este alimentat cu nutrienți și oxigen suplimentar. În același timp, sunt eliminate deșeurile. Prin urmare, o pătură electrică sau o pătură de încălzire este o soluție valoroasă pentru anotimpurile mai reci sau pur și simplu pentru a vă relaxa după muncă.

Klarstein oferă o selecție largă de pături electrice pentru pat sau canapea, precum și opțiunea de a achiziționa plăcuțe de încălzire confortabile. Puterea unei pături încălzite este, de obicei, între 50 și 160 de wați, astfel încât consumul este foarte redus, ceea ce face ca aceste dispozitive să fie o alternativă practică și eficientă la încălzirea în dormitor. În plus, anumite caracteristici, cum ar fi controlul individual al temperaturii, permit o mai mare siguranță și reduc costurile de consum.

Care sunt beneficiile plafoanelor încălzite Klarstein?

Avantajele unei pături electrice sunt în primul rând economice, practice și de sănătate. Încălzindu-vă patul cu o pătură electrică sau o plapumă, puteți reduce temperatura din cameră și economisi costurile de încălzire, bucurându-vă în același timp de căldura de sub pătură. Același lucru este valabil și în alte încăperi ale casei, de exemplu pe canapeaua din fața televizorului: vă puteți încălzi cu o pătură călduroasă chiar și atunci când încălzirea este oprită.

Regulácia tepla

Deoarece senzația termică a fiecărei persoane poate fi foarte diferită, păturile electrice KLARSTEIN oferă posibilitatea de reglare individuală. Prin selectarea unui nivel mai ridicat, corpul înghețat poate fi dezghețat din nou puțin, iar temperatura poate fi apoi scăzută treptat.

Flexibilitate

În plus, păturile încălzite sunt o soluție flexibilă, deoarece pot fi folosite oriunde în spațiul de locuit, atâta timp cât există o conexiune electrică în apropiere. Pentru a utiliza pături electrice, timpul petrecut pe ele nu înseamnă neapărat timp de inactivitate. De aceea, merită, de asemenea, să cumpărați o pătură încălzită pentru angajați și freelanceri atunci când temperaturile scad în biroul de acasă și corpul nu se mișcă din cauza muncii pe ecran. Astfel, perna de încălzire creează o relaxare plăcută la nivelul coloanei lombare chiar și în timpul lucrului. Dacă vă place un plus de confort, puteți cumpăra o pătură electrică cu huse.

Klarstein oferă, de asemenea, pături electrice confortabile pentru a vă încălzi patul în nopțile foarte reci. Pentru că a adormi cu picioarele reci nu este nici ușor, nici sănătos pentru organism. O pătură caldă va alunga frigul și va oferi un contrast plăcut cu temperatura ambiantă rece din dormitor. Păturile noastre încălzite sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, cum ar fi păturile încălzite clasice în mărimea XXL.

Confort și igienă

Suprafața păturii încălzite este fabricată din micro pluș de înaltă calitate, care este ușor de întreținut. Astfel, pătura electrică oferă căldură suplimentară. Deoarece panoul de control poate fi îndepărtat, plapuma poate fi curățată și în mașina de spălat. Acest lucru asigură un nivel ridicat de igienă, iar pătura încălzită va mirosi mereu a proaspăt.

Plafoanele încălzite sunt conectate la o sursă de alimentare cu energie electrică, astfel încât trebuie să se acorde atenție aspectelor de siguranță. Cumpărarea unei pături electrice sau a unui tampon de încălzire de la Klarstein oferă siguranță și în acest sens. Pentru a evita pericolele de incendiu, dacă pătura de încălzire nu este oprită, aceasta se va opri de obicei în mod automat după o perioadă de timp prestabilită. Prin urmare, este posibil să nu existe un pericol imediat în cazul în care adormiți în timpul utilizării.

Cumpărați pături electrice și tampoane de încălzire la Klarstein

În magazinul online este disponibilă o selecție largă de modele diferite. Acestea pot fi integrate armonios în designul interior și oferă posibilități interesante de combinare cu alte elemente decorative elegante. Pe lângă păturile în culori solide, sunt disponibile și modele în carouri, care au un farmec deosebit, mai ales în perioada Adventului. Dar și alte modele discrete și atrăgătoare pentru ochi îndeplinesc dorințele pentru un accesoriu de casă convingător.

În sus