3 ani garanție 14 zile de retur

Testul deshidratorului și sfaturi

Deshidratorul vă permite să uscați ușor fructe, legume, carne, ierburi și vă permite să preparați gustări bune și sănătoase. Atunci când cumpărați un deshidrator automat, trebuie să luați în considerare diverși factori, cum ar fi capacitatea, performanța și alte caracteristici. În acest ghid veți găsi tot ceea ce trebuie să știți pentru a lua decizia corectă. Vom vorbi, de asemenea, despre metodele de uscare și despre sfaturi pentru a profita la maxim de uscătorul dumneavoastră. Găsiți la noi deshidratorul ideal pentru nevoile dumneavoastră.

Deshidrator: comparație a caracteristicilor și a performanțelor

În ghidul nostru excelent, vă vom arăta cum să vă decideți asupra celui mai bun deshidrator. Deoarece aceste dispozitive au funcții diferite. Deshidratoarele automate oferă temperaturi reglabile, funcții de temporizare și rafturi multiple pentru o uscare uniformă. Modelele mai avansate au setări programabile și funcții de oprire automată. Vom fi bucuroși să vă prezentăm diferitele deshidratoare din gama noastră și să vă ajutăm să îl alegeți pe cel mai bun atunci când cumpărați un deshidrator automat.

Deshidrator Klarstein

Deshidrator Bananarama

Tipul de produs

Deshidrator Bananarama

Deshidratorul cu sistem de stivuire este disponibil în două culori. Sunt incluse: cronometrul, setarea temperaturii și funcționarea silențioasă.

 • Operarea ușoară a dispozitivului
 • Dimensiune reglabilă în funcție de necesități
 • Design simplu
Deshidrator

Deshidratoarele Klarstein sunt disponibile într-o varietate de sisteme, stiluri și culori. Dimensiunea sau suprafața pe care poate fi uscat este întotdeauna importantă. Sistemul de stivuire permite mărirea și micșorarea individuală. În plus, toate aparatele sunt echipate cu un temporizator și setări flexibile ale temperaturii. Practic, nu-i așa?

  Beneficii:

 • Funcționare silențioasă
 • Funcționare intuitivă
 • Fără BPA

Uscător de fructe Klarstein

Uscător Tutti Frutti

Tipul de produs

Uscător Tutti Frutti

Uscați fructele în 4 nivele: cu uscătorul Tutti Frutti este floare la ureche. Aparatul nu ocupă mult spațiu, dar oferă suficient loc pentru fructe, legume, carne și multe altele.

 • Design colorat
 • circulație 3D pentru o uscare uniformă
 • Cu afișaj LED
Uscător de fructe

Uscătoarele de fructe Klarstein își găsesc un loc în fiecare bucătărie. Puteți alege între dispozitive mici și compacte și modele mai mari. Sertarele practice din oțel inoxidabil facilitează uscarea și curățarea ulterioară. De asemenea, este disponibilă o gamă largă de culori și design.

  Beneficii:

 • Sistem practic de inserție
 • Distribuție uniformă a căldurii
 • Diferite modele

  Dezavantaje

 • Destul de mic

Deshidrator cu infraroșu

Deshidrator Florida Jerky

Tipul de produs

Deshidrator Florida Jerky

Deshidrator cu infraroșu cu tehnologie inovatoare și un design elegant. Florida Jerky usucă rapid și uniform.

 • Tehnologie inovatoare cu infraroșu
 • Cu ecran tactil și 4 programe
 • 5 orificii
Deshidrator cu infraroșu

Cea mai recentă tehnologie cu infraroșu pentru o uscare delicată, dar rapidă. Cu deshidratoarele cu infraroșu, tot ce trebuie să faceți este să așezați alimentele pe rafturi și să selectați programul dorit: fructe, legume, carne sau alte alimente? Dumneavoastră alegeți, iar dispozitivul face setările optime. Stocarea durabilă a alimentelor poate fi la fel de simplă ca aceasta.

  Beneficii:

 • Tehnologie inovatoare
 • Uscare rapidă
 • Design simplu

Klarstein Gastro deshidrator

Deshidrator Master Jerky 300

Tipul de produs

Deshidrator Master Jerky 300

20 de sertare din oțel inoxidabil, operare ușoară și 3 metri pătrați de spațiu pentru alimente. Master Jerky le aduce pe toate

 • O mulțime de spațiu pentru alimente uscate
 • Operare ușoară
 • Temporizator și temperatură reglabilă
Deshidrator

De asemenea, deshidratoarele sunt foarte practice pentru restaurante. Fie că este vorba de ciuperci, fructe de pădure sau ierburi: dacă le uscați singuri, puteți adăuga o notă specială creațiilor dumneavoastră. Cu ajutorul deshidratoarelor de alimente Klarstein, cantități mari de alimente pot fi uscate și astfel conservate și concentrate.

  Beneficii:

 • O mulțime de spațiu
 • Uscare eficientă
 • 20 de rafturi

  Dezavantaje

 • Ocupă mult spațiu
 • Destul de scump

Comparație între deshidratoare

Deshidrator Bananarama Uscător Tutti Frutti Deshidrator Florida Jerky Deshidrator Master Jerky 300
Gama de temperaturi 40 până la 70 °C 42 - 80 °C 35 până la 75 °C 40-90 °C
Podele 6 4 5 20
Alimentarea cu energie electrică 550 Watt 400 Watt 500 Watt 2000 Watt
Greutate 3,4 kg 2,85 kg 6,5 kg 42 kg
Dimensiuni (un raft) 42 x 28,5 cm 24,5 x 20,3 cm 30 x 24 cm 40 x 38 cm
Caracteristici speciale - Cronometru: 1 - 48 de ore
- Afișaj LCD
- circulație 3D
- Afișaj LED
- Tehnologie cu infraroșu
- 4 programe: fructe, carne, legume sau iaurt
- Temporizator până la 24 de ore
- Motor de înaltă performanță

Cumpărarea deshidratorului potrivit

Dacă doriți să cumpărați un deshidrator automat, fie pentru uz casnic, fie pentru industria de catering, ne vom asigura că luați o decizie corectă. Vă întrebați la ce factori trebuie să fiți atenți? Vă spunem noi!

  • Capacitate: gândiți-vă la cantitatea pe care doriți să o uscați și alegeți un deshidrator cu suficiente rafturi sau de dimensiuni potrivite.
  • Performanță: acordați atenție performanței aparatului pentru a asigura o uscare eficientă și rapidă.
  • Controlul temperaturii: asigurați-vă că deshidratorul oferă o temperatură reglabilă, astfel încât să puteți usca în mod corespunzător diferite tipuri de alimente.
  • Funcția de temporizare: funcția de temporizare permite un control precis al timpului de uscare.
  • Curățare și întreținere: Luați în considerare cât de ușor este de curățat deshidratorul și dacă piesele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase.
  • Volum: Luați în considerare volumul deshidratorului, mai ales dacă doriți să îl utilizați într-un mediu sensibil la zgomot.
  • Preț: comparați prețurile diferitelor modele, ținând cont de caracteristicile și performanțele oferite.

Întrebări frecvente

Un deshidrator usucă alimentele la temperaturi scăzute prin îndepărtarea lentă a umidității din ele. Alimentele sunt așezate pe rafturi, iar ventilatorul asigură o circulație uniformă a aerului. Temperatura este de obicei cuprinsă între 40 °C și 70 °C. Procesul de uscare durează de la câteva ore la câteva zile, în funcție de tipul de aliment și de conținutul de umiditate al acestuia. În final, obțineți alimente durabile, care pot fi depozitate pentru un timp mai lung. Deshidratorul cu infraroșu utilizează radiații infraroșii pentru a usca ușor și eficient alimentele.

Deshidratorul poate usca o varietate de alimente, inclusiv fructe, cum ar fi mere, banane, fructe de pădure și mango, legume, cum ar fi roșii, morcovi și ardei, ierburi și condimente, carne și pește, nuci și semințe, ciuperci, precum și petale în scopuri decorative. Posibilitățile sunt aproape nelimitate, atâta timp cât alimentele au dimensiunea corectă a și sunt tăiate corespunzător.

Consumul de energie al unui deshidrator automat variază în funcție de model, de putere și de timpul de utilizare. În general, valorile consumului de energie pentru deshidratoarele automate variază între aproximativ 300 și 600 de wați pe oră. Cu toate acestea, unele modele pot avea performanțe mai mari, în special dacă au caracteristici suplimentare, cum ar fi setări programabile sau o capacitate mai mare. De exemplu, deshidratoarele Gastro au o putere până la 2000 W

Timpul de uscare a inelelor de măr este de obicei între 6 și 12 ore, în funcție de grosimea inelelor, de temperatura de uscare și de gradul de uscare dorit.

Uscarea alimentelor poate fi un mod sănătos de a le pregăti, deoarece păstrează în mare măsură substanțele nutritive și nu necesită conservanți sau zahăr suplimentar. Este important să folosiți alimente de bună calitate și să le depozitați corespunzător. Uscarea ar trebui să fie considerată ca o completare a unei diete echilibrate.

Puterea (în wați) necesară pentru un uscător automat depinde de diverși factori, cum ar fi dimensiunea aparatului, numărul de rafturi și timpul de uscare necesar. În general, majoritatea deshidratoarelor au o putere cuprinsă între 400 și 1000 de wați. Dacă doriți să uscați doar cantități mici, este posibil să vă mulțumiți cu o putere mai mică. Cu toate acestea, dacă doriți să uscați cantități mai mari sau mai frecvent, un deshidrator cu o putere mai mare poate fi mai eficient. Atunci când selectați deshidratorul cu performanțe potrivite, este important să verificați specificațiile producătorului și să luați în considerare propriile nevoi și preferințe.

În sus