3 ani garanție 14 zile de retur

Pahare și căni

Nici o gospodărie nu poate face fără cești și căni. Acestea fac parte din echipamentul de bază al bucătăriei și pur și simplu nu pot lipsi. Și să fim sinceri: cafeaua, latte macchiato, ceaiul și altele au un gust mult mai bun în cești frumoase decât în cești, nu-i așa? Conținutul este pur și simplu mai atractiv și mai plăcut din punct de vedere estetic. La urma urmei, după cum știm cu toții, și ochiul bea!

De la cană la carafa de sticlă

Nu toate tipurile de sticlă sunt la fel: există multe tipuri diferite de sticlă care au proprietăți foarte specifice. Diferențele pot fi găsite în ceea ce privește dimensiunea și capacitatea, precum și forma. Chiar și procesarea în sine poate fi complet diferită. De exemplu, sticla cu pereți dubli are proprietăți excelente de termoreglare și izolare. Acest lucru înseamnă că băuturile reci rămân reci mai mult timp, iar băuturile calde rămân calde mai mult timp în ele. Acesta este, desigur, un aspect foarte important, mai ales în cazul cappuccino sau al cafelei cu gheață. Geamurile duble au, de asemenea, un efect pozitiv asupra senzației. De exemplu, nu vă veți arde degetele dacă îl atingeți, deoarece există un strat izolator de aer între cei doi pereți de sticlă. Băuturile reci, pe de altă parte, nu provoacă aburire la exterior, astfel încât mâinile rămân uscate. Un ceainic de sticlă are adesea o strecurătoare de ceai: acest lucru este foarte practic și vă facilitează prepararea ceaiului. Cu toate acestea, există, de asemenea, carafe de sticlă cu o căptușeală sau o țepușă de fructe: dacă doriți să vă faceți apa puțin mai colorată.

Cumpărarea ochelarilor: cele mai importante caracteristici

Dacă doriți să vă preparați cafeaua în mod tradițional (și, pentru mulți cunoscători, singurul mod corect), presa franceză este alegerea potrivită. Aceste cafetiere sunt fabricate din sticlă borosilicată durabilă și rezistentă la temperatură și sunt foarte ușor de utilizat. Dacă vă place să vă savurați cafeaua pe balcon sau pe terasă, aveți nevoie de o ceașcă de cafea cu capac. Acest lucru protejează insectele de înecare și previne, de asemenea, vărsarea atunci când le transportă din casă în exterior. Preferați ceaiul? Atunci vă va plăcea ceainicul de sticlă cu încălzitor de ceai! Vă puteți păstra băutura preferată caldă timp de ore întregi.

La ce ar trebui să mă uit când cumpăr ochelari?

Gândiți-vă la ce doriți să folosiți produsele înainte de a le cumpăra. Pentru băuturi calde sau reci, pentru cafea sau ceai, pentru porții mai mici sau pentru o sete foarte mare? Ulcioarele din sticlă cu inserții sunt ideale dacă faceți adesea ceaiuri vrac sau dacă vă plac băuturile cu fructe proaspete, de exemplu. Sticla cu pereți dubli are multe avantaje datorită proprietăților sale izolatoare și poate fi utilizată într-o varietate de moduri. Este bine de știut: Nu poți da greș niciodată cu sticla borosilicată!

FAQ

Sticlă borosilicată

Sticla borosilicată este o sticlă de înaltă calitate, rezistentă la temperatură și, mai presus de toate, rezistentă la spargere, ideală pentru toate tipurile de băuturi. Nu absoarbe mirosurile sau gusturile.

Se poate pune paharul cu pereți dubli în mașina de spălat vase?

În cazul în care sticla cu pereți dubli este din sticlă borosilicată, aceasta este de obicei lavabilă în mașina de spălat vase. Și nu numai atât: paharele termo speciale pot fi încălzite chiar și în cuptorul cu microunde!

Ce ar trebui să fac cu flori de ceai?

Florile de ceai arată frumos în borcane sau decantoare de sticlă. După ce se toarnă apă caldă peste ele, se ridică și își desfășoară întreaga frumusețe.
În sus