3 ani garanție 14 zile de retur

Răcitoare vinuri incorporabile


Frigider încorporat pentru vinuri

Funcționalitatea întâlnește eleganța în frigiderul pentru vinuri încorporat. Îl puteți încorpora cu ușurință în designul bucătăriei și al camerei de zi și vă puteți păstra vinurile fine la o temperatură optimă. Astfel, frigiderele de vinuri încorporate îndeplinesc cerințele ridicate ale iubitorilor pasionați de vinuri. Descoperiți o varietate de aceste soluții sofisticate de răcire din gama noastră, care accentuează, de asemenea, estetica sticlelor de vin și conferă încăperii o atmosferă deosebită.

Diferite tipuri de răcitoare de vinuri încorporate

Pentru a se potrivi diferitelor preferințe și nevoi ale utilizatorilor, există mai multe tipuri de frigidere de vin încorporate. Mai jos sunt prezentate câteva dintre variantele comune.

Frigider de vinuri încorporat cu zonă dublă: Acest model are două zone de temperatură separate pentru depozitarea sticlelor de vin. Acest lucru vă permite să depozitați diferite tipuri de vinuri în condiții optime, astfel încât acestea să se afle la temperatura ideală de consum. Una dintre aceste zone este de obicei destinată vinurilor roșii și are o temperatură ușor mai ridicată (între 12 și 18 °C). A doua zonă este utilizată pentru depozitarea vinurilor albe, a vinurilor spumante și a șampaniei și are o temperatură mai scăzută (de obicei între 5 și 12 °C). Controlul independent al temperaturii din frigiderul de vin încorporat cu două zone asigură că puteți seta temperatura dorită în fiecare zonă separat.

Frigider de vinuri încorporat de 60 cm: Aceste frigidere de vin încorporabile sunt concepute pentru a fi încorporate în bucătării standard cu o lățime de 60 cm. Acestea se integrează armonios în unitățile de bucătărie existente și, prin urmare, oferă o soluție de economisire a spațiului. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care spațiul disponibil în bucătărie este limitat. Datorită lățimii sale înguste de 60 cm, frigiderul pentru vinuri încorporat poate fi amplasat flexibil în diferite locații - în funcție de preferințele dvs.

Combinație de frigidere de vinuri încorporate cu compartiment de congelare: Unele aparate oferă un compartiment congelator încorporat, pe lângă spațiul pentru sticlele de vin. Această opțiune este practică dacă doriți să depozitați atât alimente congelate, cât și vin.

Frigidere de vinuri încorporate cu sticlă cu protecție UV: Sticla specială din ușa răcitorului de vin încorporat blochează razele UV și previne efectele nocive ale luminii asupra calității vinului.

La ce se folosesc răcitoarele de vin încorporate?

Scopul principal al frigiderelor de vin încorporate este de a crea mediul perfect pentru depozitarea sticlelor de vin. Criteriile de bază pentru păstrarea calității vinului sunt reglarea condițiilor de temperatură, umiditate și lumină. Condițiile de temperatură stabilă contribuie la susținerea procesului de maturare. Acest lucru permite ca aroma vinului să se dezvolte în continuare în timpul procesului de răcire, în timp ce, în același timp, aveți o imagine de ansamblu bună a stocurilor de vin. Prezentarea estetică a colecției dvs. de vinuri este, de asemenea, potrivită pentru evenimente și întâlniri sociale. În frigiderul de vinuri încorporat cu ușă din sticlă rezistentă la UV, oaspeții dvs. pot vedea ce vinuri le serviți la cea mai bună temperatură. Beneficii practice: frigiderul se potrivește perfect în interior.

De ce ar trebui să cumpărați un frigider de vin încorporat

Știm de ce adevărații cunoscători ar trebui să cumpere un frigider de vin încorporat. Frigiderele de vin încorporate vă oferă acces convenabil la sticlele de vin fără a fi nevoie să deschideți un frigider obișnuit pentru alimente. Mai ales dacă au mai multe zone, acestea vă vor garanta cea mai bună temperatură de consum pentru fiecare soi de struguri. Modelele cu uși de sticlă prezintă, de asemenea, cel mai bine vinul.

Întrebări frecvente

Cum se instalează un frigider de vin încorporat?

Verificați dimensiunile din bucătăria dvs. și conectați-l la o priză potrivită. Asigurați-vă că tensiunea corespunde specificațiilor producătorului.

Care sunt avantajele frigiderelor de vin încorporate în comparație cu modelele independente?

Acestea sunt aparate care economisesc spațiu și care pot fi integrate estetic în bucătărie.

Cum se curăță un frigider de vin încorporat?

Dacă s-a format îngheț, opriți aparatul și dezghețați-l. Apoi, ștergeți suprafețele interioare cu o cârpă moale și un detergent ușor.

Frigiderul meu are nevoie de mai multe zone de temperatură?

Acest lucru depinde de soiurile de struguri pe care doriți să le depozitați. Dacă depozitați vinuri roșii și albe, vă recomandăm un aparat cu două zone de temperatură.
În sus