3 ani garanție 14 zile de retur

Răcitor de vin cu două zone

Dulapuri de vin cu zonă dublă

Sunteți iubitor de vin? Aveți o colecție de mai multe sticle și știți că depozitarea sticlelor în frigiderul nu este potrivită? Dacă da, asigurați-vă că vă tratați vinurile cu o vinotecă de calitate , unde vinurile dvs. vor fi depozitate corespunzător. Dacă colecția dvs. constă din mai multe soiuri, de exemplu, atât vinuri albe, cât și vinuri roșii, ar trebui să luați în considerare cu siguranță achiziționarea unui dulap de vin cu două zone. Acest aparat electrocasnic nu vă va dezamăgi cu siguranță. Dulapurile pentru vinuri cu două zone au două zone de temperatură care permit păstrarea vinurilor roșii și albe la temperatura optimă.

Unele modele de depozitare a vinurilor cu două zone au chiar și compartimente multiple în fiecare zonă, astfel încât să vă puteți organiza colecția în funcție de soi sau de recoltă. Această versatilitate înseamnă că puteți păstra o varietate de vinuri pregătite pentru a fi servite sau îmbătrânite, asigurându-vă că aveți întotdeauna la îndemână sticla perfectă pentru orice ocazie. Așadar, dacă doriți să oferiți vinurilor dvs. cel mai bun mediu de depozitare, citiți mai departe.

Ce tipuri și stiluri de pivnițe de vin cu două zone puteți găsi aici?

 • Pivniță de vinuri mică cu două zone - are o capacitate de până la aproximativ 30 de sticle. Aceste dulapuri mici cu două zone pentru vinuri sunt potrivite pentru gospodării mai mici sau dacă nu aveți o colecție mare de vinuri. Acestea sunt elegante, iar designul lor se va potrivi în orice casă.

 • Pivniță de vinuri de dimensiuni medii cu două zone - de la 30 la aproximativ 100 de sticle. Cu această capacitate, pivnița de vinuri cu două zone este potrivită pentru colecțiile mari de vinuri, pentru colecționarii pasionați sau chiar pentru întreprinderile mai mici.

 • Pivniță de vinuri mică cu două zone - are o capacitate de peste 100 de sticle. Unele dulapuri mari pentru vinuri cu două zone au uși de dulap, o parte a dulapului fiind o zonă, iar cealaltă parte a dulapului fiind cealaltă zonă. Dulapurile mari pentru vinuri cu două zone sunt deja potrivite pentru magazine, întreprinderi mai mari sau restaurante. De exemplu, una dintre cele mai mari pivnițe de vin cu două zone este vinoteca Vinovilla Onyx Grande duo.

Cum să utilizați o pivniță de vin cu două zone pentru a păstra vinul în mod corespunzător?

În primul rând, este esențial să știți la ce temperaturi trebuie păstrate diferitele tipuri de vin:

 • Vin spumant și vin spumant - 5-8 °C
 • Vin alb dulce/vin de desert - 8-12 °C
 • Vin alb sec - 9-11 °C
 • Vin rose - 10-13 °C
 • Vin roșu mai deschis - 12-15 °C
 • Vin roșu mai greu - 15-18 °C

Dacă știți deja la ce temperatură trebuie să setați o anumită zonă din pivnița de vinuri cu două zone, în funcție de tipul de vin pe care îl veți păstra în acea zonă, urmați instrucțiunile de mai jos:

1. O pivniță de vin cu două zone ar trebui să fie amplasată într-o locație în care este mai întunecată.

2. Selectați temperatura corectă în pivnița cu două zone pentru fiecare zonă pentru a se potrivi cu tipul de vin.

3. Asigurați-vă că pluta este întotdeauna lâncedă și nu se usucă. Acest lucru se realizează prin depozitarea vinului în pivnița de vin cu două zone de la suprafață.

4. Păstrați umiditatea din pivnița de vinuri cu două zone între 50-80 %

5. Nu deschideți ușa vinotecii cu două zone prea des.

Funcțiile pivnițelor de vin cu două zone

 • Afișaj cu LED-uri - păstrați o imagine de ansamblu a dulapului dvs. de vinuri cu două zone cu un afișaj cu LED-uri unde puteți vedea temperatura curentă sau, de exemplu, umiditatea din interiorul dulapului de vinuri cu două zone
 • Iluminat cu LED-uri - vă va ajuta să vă orientați mai bine în pivnița de vinuri cu două zone, astfel încât să puteți supraveghea vinurile pe care le aveți depozitate în ea.
 • Protecție antibacteriană - vă ajută să scăpați de bacteriile din interiorul dulapului de vinuri cu două zone.
 • Afișaj cu LED-uri - păstrați o imagine de ansamblu a dulapului dvs. de vinuri cu două zone cu un afișaj cu LED-uri unde puteți vedea temperatura curentă sau, de exemplu, umiditatea din interiorul dulapului de vinuri cu două zone
 • Super răcire - cu această funcție, veți obține o schimbare foarte semnificativă și rapidă a temperaturii în interiorul distribuitorului de vin cu două zone, în cazul în care aveți nevoie să răciți rapid sticlele.
 • Blocare - această funcție este utilă dacă aveți un copil mic în casă.
 • Filtru Airfresh - datorită acestui filtru, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mirosurile nedorite din vinoteca dvs cu două zone. Filtrul Airfresh vă va asigura că aveți aer curat. y
 • Filtru UV - ajută la împiedicarea pătrunderii razelor solare în dulapul de vinuri cu două zone.

Cum să alegeți vinoteca potrivită cu două zone?

 • Capacitate - alegeți capacitatea corectă a unei vinoteci cu două zone în funcție de colecția dumneavoastră. În cazul în care aveți o afacere și trebuie să depozitați multe sticle, alegeți o vinotecă cu o capacitate mare.

 • Rafturile și materialul din care sunt confecționate - Metal - sunt mai ieftine și au o formă pliată. Din lemn - mențin umiditatea ideală în pivnițele de vinuri cu două zone, dar sunt mai scumpe.

 • Consumul de energie - Cele mai eficiente din punct de vedere energetic sunt vinotecile cu două zone marcate cu litera A, iar cele mai puțin eficiente din punct de vedere energetic sunt vinotecile cu două zone marcate cu litera G.

 • Zgomot - mai puțin zgomotoase sunt vinotecile cu două zone cu o celulă termoelectrică și mai zgomotoase sunt vinotecile cu două zone care au un compresor.

Avantajele de a cumpăra cu Klarstein. sk

 • 3 ani garanție pentru toate produsele.
 • Produsele care sunt marcate ca fiind "livrare expres" vă vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare.
 • Transport gratuit dacă plătiți în avans cu cardul.
 • O mulțime de piese de design într-un singur loc.
 • Puteți încerca produsul timp de 14 zile și, dacă nu sunteți mulțumit de el, îl puteți returna fără a ne da niciun motiv.

Întrebări frecvente

Care este intervalul de temperatură a vinotecii?

Intervalul de temperatură este, de obicei, între 5 și 18 °C, ceea ce reprezintă practic toate temperaturile pe care le puteți seta pentru fiecare tip de vin.

Cât de zgomotoase sunt vinotecile?

Nivelul de zgomot variază între 20 și 50 dB. 50 dB este un nivel de zgomot care poate fi comparat, de exemplu, cu un discurs clasic, iar acest nivel de zgomot este în cazul unui compresor. Dacă aveți o vinotecă cu două zone cu răcire termoelectrică, nivelul de zgomot este considerabil mai mic.

Ce sistem de răcire este mai bun pentru vinotecile cu două zone?

În cele din urmă, alegerea sistemului de răcire pentru vinoteca cu două zone va depinde de nevoile și preferințele dvs. specifice. Dacă sunteți un profesionist sau dacă aveți o colecție mare care necesită un control constant al temperaturii, cel mai bine ar putea fi un sistem de răcire cu compresor, care este mai puternic, dar mai zgomotos. Cu toate acestea, dacă funcționarea silențioasă și vibrațiile minime sunt importante pentru dumneavoastră, un sistem de răcire termoelectric poate fi mai potrivit. Cu toate acestea, în cazul unui sistem de răcire termoelectric, trebuie să vă așteptați ca randamentul acestuia să fie semnificativ mai mic decât cel al unui compresor, astfel încât sticlele vor avea nevoie de mai mult timp pentru a se răci.

În sus