3 ani garanție 14 zile de retur

Pătură electrică - test și consilier

Dacă sunteți în căutarea unei călduri confortabile și a unui confort plăcut în zilele reci de iarnă, o pătură electrică este soluția perfectă pentru dumneavoastră. Cu o pătură electrică vă puteți încălzi, vă puteți ghemui și puteți uita de frig într-o clipă. Fie că o folosiți în pat, pe canapea sau în birou: pătura electrică vă oferă confort individual și o atmosferă confortabilă. Profitați de avantajele unei pături electrice. Aflați ce modele vă oferim în ghidul nostru excelent de pături electrice.

Pătură electrică: comparație a caracteristicilor și a performanțelor

Cu ajutorul păturii electrice aveți posibilitatea de a seta individual temperatura dorită în funcție de nevoile dumneavoastră. În plus, multe modele sunt echipate cu o funcție de temporizare, care permite oprirea automată a păturii electrice după o anumită perioadă de timp. Astfel, vă puteți relaxa și adormi liniștit. În plus, unele pături electrice oferă și o funcție specială de "încălzire rapidă", care le permite să se încălzească la temperatura dorită în câteva minute. Descoperiți gama noastră de pături electrice confortabile de diferite dimensiuni și găsiți-o pe cea potrivită pentru dumneavoastră.

Dr. Watson XL Heizdecke

Tipul de produs

Pătură electrică Dr. Watson XL

Pătură de încălzire electrică din microfâșie plăcută. Dr. Watson este foarte moale, are 3 trepte de încălzire și este disponibil într-o varietate de culori și modele.

 • Funcția de oprire după 3 ore
 • Operare ușoară
 • Material super moale
Pentru pături electrice

O pătură încălzită este doar pentru persoanele în vârstă? În nici un caz! Păturile noastre electrice sunt disponibile într-o varietate de mărimi, forme, culori și modele și vă vor convinge în scurt timp de îmbrățișarea lor încălzitoare. Datorită manevrării ușoare, materialului foarte moale și a funcției de închidere sigură, acestea sunt partenerul ideal pentru iarnă.

  Beneficii:

 • Sigur și ușor de utilizat
 • Moale și lavabil la mașină
 • Disponibil în mai multe culori

  Dezavantaje:

 • Necesită o priză

Pătură electrică Klarstein.

Havasia UV 8 Geschirrspüler

Tipul de produs

Pătură electrică Dr. Watson XXL

Pătură electrică pentru două persoane: Această pătură încălzită este foarte mare, măsurând 180 x 200 cm și garantează ore plăcute de căldură.

 • Pătură încălzită cu 3 setări de încălzire
 • Lână plăcută de coral
 • Control detașabil
Pentru pături încălzite

Păturile încălzite Klarstein sunt disponibile în diferite culori. Datorită lânii deosebit de plăcute, acestea sunt deja o adevărată decorațiune ca și păturile obișnuite de pluș. Cu ajutorul comenzii, îl puteți seta la 3 niveluri și îl puteți lăsa să se încălzească. Păturile de încălzire din pluș sunt, de asemenea, lavabile la mașină.

  Beneficii:

 • Extrem de mare și confortabilă
 • Se poate spăla la mașină
 • Se oprește automat după 3 ore

  Dezavantaje:

 • Necesită o priză

Pernă de încălzire Klarstein

Magic Carpet DLX Heizmatte

Tipul de produs

Covorul de încălzire Magic Carpet DLX

Perna de încălzire pentru picioare calde în orice loc: Covorul magic. Fie că este vorba de birou, de rulotă, de atelier sau de altă parte. Nu veți mai avea niciodată picioarele reci.

 • 4 setări de încălzire
 • Funcție de temporizare
 • Suprafață antiderapantă
Pentru a încălzi covorașele

Covorașele de încălzire sunt o recomandare reală, mai ales iarna și pentru persoanele ale căror picioare se răcesc rapid. În special atunci când lucrați la birou, acestea asigură picioare mai calde și, astfel, o mai bună circulație a sângelui în general. Covorașele noastre de încălzire sunt disponibile în diferite dimensiuni și sunt foarte ușor de utilizat datorită afișajului LCD.

  Beneficii:

 • Asigură picioare calde
 • Control intuitiv
 • Design simplu

  Dezavantaje:

 • Nu se poate spăla la mașină
 • Necesită o priză

Covor încălzit Klarstein

Magic-Carpet DX Heizteppich

Tipul de produs

Magic-Carpet DX covor încălzit

Ușor de utilizat și întotdeauna atât de cald pe cât vă doriți: Cu covorașul de încălzire Klarstein, picioarele reci sunt de domeniul trecutului!

 • Operare ușoară cu LED-uri colorate
 • dimensiune 40 x 60 cm
 • Timp scurt de încălzire
Pentru încălzirea covoarelor

Covoarele încălzite sunt practice și sunt întotdeauna de ajutor împotriva picioarelor reci. Cu toate acestea, încălzirea covoarelor este, de asemenea, potrivită pentru uscarea pantofilor sau ca un loc cald pentru ca animalele de companie să se întindă. Prin urmare, este un mijloc cu adevărat versatil de a crea un mediu confortabil și cald pentru toată lumea. Aveți nevoie de un mic covor cald chiar și iarna?

  Beneficii:

 • Operare ușoară
 • Capac lavabil
 • Cu suprafață antiderapantă

  Dezavantaje:

 • Fără afișaj
 • Necesită o priză

Comparație de pături electrice

Pătură electrică Dr. Watson XL Pătură electrică Dr. Watson XXL Covorul de încălzire Magic Carpet DLX Magic-Carpet DX covor încălzit
Preț  /  performanță​​​​​ Bun, 110,99 Euro Foarte bun, 89,99 EUR Foarte bun, 71,99 EUR Foarte bun, 71,99 EUR
Dimensiunile produsului​​​​​​ 180 x130 cm 200 x 180 cm​ 40 x 98 cm​ 40 x 60 cm
Greutate 2 kg​ 2,6 kg​ 0,8 kg​ 0,6 kg​​
Putere 120 watts 120 watts 100 watts 75 watts
Etape de încălzire 3​ 3​ 4​ 3​
Material Microfleece Polar coral Suprafață de covor cu partea inferioară antiderapantă
Tipul de pătură electrică Pătură de încălzire mare Pătură de încălzire pentru 2 persoane Pătură de încălzire pentru picioare Covor de încălzire pentru picioare
Caracteristici Oprire automată după 3 ore, 3 trepte de încălzire Protecție împotriva supra încălzirii, 3 trepte de încălzire, oprire automată după 3 ore Cronometru, funcție, suprafață antiderapantă Cronometru, funcție, suprafață antiderapantă, protecție împotriva supra încălzirii
Caracteristici speciale Funcționare analogică cu afișaj digital, opțiune de spălare cu program de lână, cablu de alimentare de 2 m Funcționare analogică cu afișaj digital, posibilitate de spălare în programul de lână, cablu de alimentare de 2,35 m Afișaj LCD, lavabil manual, cablu de alimentare de 2 m Funcționare cu LED-uri colorate, lavabil la 30 °C pe ciclu delicat, cablu de alimentare de 2 m
Alegerea culorilor Gri, maro, roșu, bej, negru Model antracit, model maro, model verde, model bej, model bej, model bej Antracit Antracit

Cumpărarea păturii electrice potrivite

Dacă doriți să cumpărați o pătură electrică, ar trebui să vă uitați mai întâi la dimensiunea acesteia și să vă asigurați că se potrivește patului sau canapelei dumneavoastră. De asemenea, verificați calitatea materialului și asigurați-vă că este moale și confortabil. Verificați dacă pătura electrică are diferite setări de încălzire, astfel încât să puteți ajusta nivelul de încălzire în funcție de preferințele personale. În cele din urmă, este recomandabil să căutați caracteristici de siguranță, cum ar fi protecția împotriva supra încălzirii și oprirea automată, pentru a asigura o utilizare sigură. Dacă sunteți predispus la picioarele reci sau la tensiune în timpul lucrului la birou, vă recomandăm un tampon sau un covor de încălzire. În orice caz, trebuie luat în considerare și consumul de energie. Astfel, puteți cumpăra produsul perfect pentru dumneavoastră!

Întrebări frecvente despre paturile pentru câini

Da, păturile electrice pot fi considerate sigure și sănătoase atunci când sunt utilizate în mod corespunzător. Cu toate acestea, este important să acordați atenție funcțiilor de siguranță, cum ar fi protecția împotriva supra încălzirii și oprirea automată și să nu folosiți pătura electrică prea des.

Alegerea între un tampon de încălzire și o pătură electrică depinde de nevoile dumneavoastră individuale. Un tampon de încălzire este de obicei mai mic și vizează o anumită parte a corpului, cum ar fi spatele sau gâtul. Aceasta oferă căldură specifică și poate fi foarte eficientă pentru durere și tensiune. Pe de altă parte, o pătură electrică este mai mare și acoperă o suprafață mai mare, cum ar fi un pat întreg sau o canapea. Oferă o căldură uniformă și permite o ondulare completă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei surse mari de căldură, o pătură electrică este o alegere mai bună. În cele din urmă, depinde de preferințele dumneavoastră personale și de utilizarea pe care o intenționați.

Da, se poate dormi cu o pătură electrică. Mulți oameni o găsesc plăcută și relaxantă. Cu toate acestea, asigurați-vă că pătura electrică are caracteristici de siguranță, cum ar fi protecția împotriva supra încălzirii, și urmați instrucțiunile producătorului. Pentru a asigura o utilizare sigură, se recomandă să opriți pătura electrică înainte de culcare sau să folosiți funcția de temporizare.

Nu există o limită de timp, cât de mult poți sta pe o pătură electrică. Cu toate acestea, se recomandă să nu le folosiți prea mult timp. Este important să urmați instrucțiunile producătorului și să nu lăsați pătura electrică nesupravegheată pentru perioade lungi de timp. Unele pături electrice au o funcție de oprire automată care se activează după o anumită perioadă de timp. Se recomandă să faceți pauze regulate și să aveți grijă de confortul și bunăstarea dumneavoastră. Dacă aveți probleme de sănătate sau nu sunteți sigur, consultați medicul dumneavoastră.

Păturile electrice sunt sigure atunci când sunt utilizate corect. Acestea au caracteristici de siguranță, cum ar fi protecția împotriva supra încălzirii și oprirea automată. Este important să urmați instrucțiunile producătorului, să păstrați pătura electrică în stare bună și să nu o folosiți în exces. La fel ca în cazul tuturor aparatelor electrice, trebuie manifestată prudență și trebuie întreruptă utilizarea în cazul în care apar nereguli.

Consumul de energie al unei pături electrice poate varia în funcție de model, de nivelul de încălzire și de timpul de utilizare. Cu toate acestea, păturile electrice consumă de obicei între 50 și 200 W. Pentru a afla consumul exact de energie, puteți consulta eticheta energetică sau specificațiile producătorului. Rețineți, totuși, că consumul real de energie depinde de diverși factori, cum ar fi durata de utilizare și gradul de încălzire selectat. Pentru a economisi energie, se recomandă să nu lăsați pătura electrică pornită prea mult timp și să o opriți la timp atunci când nu mai este nevoie de ea.

Pătura electrică funcționează pe baza încălzirii prin rezistență electrică. În interior se află elemente de încălzire prin care trece un curent electric și astfel se generează căldură. Această căldură este apoi distribuită uniform pe materialul păturii electrice și oferă o sursă plăcută de căldură pentru a vă menține cald.

Atunci când spălați o pătură electrică, cel mai bine este să urmați instrucțiunile producătorului. Aproape toate păturile electrice Klarstein pot fi spălate la 30 °C în programul pentru lână. Pentru a face acest lucru, puteți pur și simplu să scoateți modulul de control de pe pătură și apoi să o spălați fără ezitare.

În sus