3 ani garanție 14 zile de retur

Grill-ul accesorii


Accesorii pentru grătar - calitate înaltă și selecție mare la Klarstein

Un grătar de calitate are nevoie de accesoriile potrivite. Alegeți piese individuale de calitate, multe dintre ele putând fi utilizate în mod universal. Klarstein oferă accesorii pentru propriile sale grătare. Produsele nu numai că sunt produse la un standard ridicat, dar sunt, de asemenea, adaptate cu precizie.

Accesorii pentru grătarele pe gaz pentru un grătar relaxat de seară

Vă plac grătarele relaxate cu prietenii și familia? Un grătar pe gaz de calitate combină multe avantaje. Nu mai este necesar să cumpărați cărbuni sau o brichetă pentru grătar. Nu trebuie să aprindeți focul și nu trebuie să așteptați mult timp înainte de a vă bucura de un grătar gustos împreună cu oaspeții dumneavoastră.

Grătarul pe gaz necesită puțină întreținere. Atunci puteți fi siguri că noul dvs. grătar vă va face fericiți mulți ani de acum încolo. Alegeți accesorii de înaltă calitate, pe care le veți găsi în marea selecție de la Klarstein. Dorim să vă prezentăm câteva produse din magazinul online Klarstein.de.

Capacul de grătar

Puteți lăsa grătarul cu gaz afară tot timpul anului. Nu trebuie neapărat să construiți o magazie. Cu toate acestea, este o idee bună să protejați grătarul cu gaz de diferite condiții meteorologice. Umiditatea poate fi o problemă pentru material, în special dacă este expus la ea pentru perioade lungi de timp.

Cu ajutorul husei oferiți grătarului dumneavoastră pe gaz o protecție suficientă împotriva ploii și a precipitațiilor. Capacul pentru grătar este realizat astfel încât să îl puteți potrivi cu precizie pe grătarul dumneavoastră. Materiál je odolný voči poveternostným vplyvom. Când acoperiți, asigurați-vă că grătarul este curat și uscat, dacă este posibil. Acest lucru garantează o protecție optimă chiar și pe o perioadă lungă de timp.

Tacâmuri pentru grătar

Unul dintre cele mai importante accesorii ale unui grătar pe gaz este reprezentat de ustensilele de grătar. Este format din clești și un întorsor, cu care puteți întoarce ușor și simplu carnea. De asemenea, puteți cumpăra o furculiță pentru grătar ca accesoriu.

Cerințele pentru tacâmurile de grătar sunt ridicate. Ar trebui să fie durabil și potrivit pentru utilizarea în aer liber. Mânerul de formă ergonomică este, de asemenea, important. Acesta este fabricat din lemn sau din metal de înaltă calitate. Tacâmurile sunt rezistente la coroziune și extrem de durabile.

Grillrost aus Edelstahl

Grătarul grătarului este supus la solicitări extrem de mari. Dacă este foarte uzată, o puteți înlocui. Puteți obține grătarul de grătar din oțel inoxidabil în diferite versiuni. Accesoriile pentru grătar pot fi înlocuite cu ușurință.

Avantajul unui grătar din oțel inoxidabil în comparație cu un model din fontă este că este extrem de ușor de curățat. Puteți să o curățați cu o perie sau să o clătiți sub apă caldă cu săpun. Nu este necesară bronzarea înainte de prima utilizare.

Grillspieß

Folosiți o țepușă pentru a întoarce carnea deasupra focului și a obține o rumenire deosebit de fină. Carnea nu se înăbușă în propriile sucuri și este extrem de sănătoasă. Dacă doriți să folosiți o țepușă ca accesoriu pentru grătar, trebuie să acordați atenție compatibilității acesteia cu grătarul dumneavoastră. Ar trebui să existe un dispozitiv care să ridice grătarul. Adesea, puteți monta ulterior suportul.

Cuptor olandez pentru cei care doresc să folosească grătarul într-un mod și mai flexibil

Ochii cunoscătorilor de grătare se aprind la cuvântul cuptor olandez! Nu e de mirare, pentru că o oală masivă este un adevărat atu. Oala robustă din fontă cu capac și trepied stabil poate face o cantitate incredibilă: este potrivită pentru coacere, fierbere, fierbere și prăjire. Îl puteți pune direct în foc sau îl puteți atârna deasupra focului pe un cuier accesibil separat. Oala din fontă este deja preîncălzită și poate fi folosită imediat. Sunt disponibile trei dimensiuni. Capacul nu servește doar ca un capac, ci poate fi folosit și ca o tigaie răsturnată. În plus, capacul oferă posibilitatea de a așeza cărbuni pe el, astfel încât oala să fie arsă și de sus. În funcție de dimensiune, ceainicul este ideal pentru fripturi mici, medii și mari, tocănițe, supe și tocănițe. Odată ce ați ajuns să o cunoașteți cu adevărat, puteți coace în ea - pâinea se coace foarte bine. Și prăjirea funcționează, o oală de foc este foarte versatilă! Oala din fontă este ideală pentru camping, veți economisi pe alte ustensile de bucătărie.

Ca o caracteristică specială, oferim un set de cuptoare olandeze, care constă din mai multe piese. Atunci când comandați un set pentru cuptor olandez, primiți o oală cu capac și mâner, o oală de oțel cu capac, o tigaie și o plită - toate din fontă de calitate, bineînțeles.

Standarde de calitate pentru accesoriile pentru grătar

Când vine vorba de accesorii pentru grătar, standardele de înaltă calitate sunt cel mai important factor în decizia de cumpărare. Rețineți că accesoriile sunt supuse unor tensiuni ridicate. Acest lucru nu se referă doar la căldura mare la care pregătiți mâncarea. Diversele condiții meteorologice afectează, de asemenea, accesoriile.

Atunci când alegeți accesorii pentru grătar de la Klarstein, obțineți o calitate extrem de înaltă. În magazinul online Klarstein.de, veți găsi grătarul de grătar și alte accesorii în diferite versiuni. Răsfoiți oferta noastră și alegeți accesoriile pe care doriți să le folosiți.

În sus