3 ani garanție 14 zile de retur

Grătare cu cărbune, afumătoare și cuptoare pentru pizza


Cuptorul de pizza, afumătorul, grătarul cu cărbuni și multe altele: preparați delicatese pe cont propriu

Ce ar fi vara fără grătare, fără petreceri fără pizza și fără cârnați fără aromă de afumătură? Cu aparatele noastre de înaltă calitate, puteți pregăti cele mai delicioase mâncăruri în orice moment. Va fi o atmosferă plăcută, o șansă de a discuta și mult timp pentru distracție. Atât bucătarii cu experiență în autoservire, cât și bucătarii ocazionali vor găsi cu siguranță aparatul potrivit în gama noastră largă, cu care să se ospăteze și mai des în viitor.

Pentru fanii adevărați: cuptorul de pizza pentru casă

Știi care este secretul unei pizza delicioase? Nu doar aluatul și toppingurile fac o experiență culinară unică. Temperatura este la fel de importantă. Acest lucru este aproape imposibil de realizat într-un cuptor convențional. Pe de altă parte, cuptorul nostru pe peleți asigură temperatura necesară la care baza este crocantă, iar toppingul rămâne suculent. Cuptorul de pizza pe peleți funcționează fără electricitate, astfel încât îl puteți amplasa oriunde. Termometrul integrat vă va arăta dacă sunteți gata să începeți.

Atunci când cuptorul de pizza este alimentat cu lemne, obțineți cea mai bună aromă, indiferent dacă este vorba de pizza, pâine, lasagna sau legume.... Pe lângă naturalețe, este importantă și temperatura potrivită. În funcție de umplutură, pizza trebuie preparată la temperaturi foarte ridicate, de 350-400 °C, în timp ce pâinea se prepară de obicei la 180-220 °C. Acest lucru înseamnă că fiecare fel de mâncare are propria temperatură și propriul timp de gătire. Atunci când se folosește un cuptor de pizza în aer liber, pizza este de obicei gata în 2-4 minute, în timp ce pâinea are nevoie de aproximativ 40-50 de minute pentru a se coace.

Grătar cu cărbune: un clasic revizuit

Ce ar fi gătitul în aer liber fără un grătar cu cărbuni? Singurul lucru pe care modelele noastre îl au în comun cu variantele simple, convenționale, este încălzirea. Grătarul nostru cu ceainic are un grătar de gătit generos. Este un grătar cu cărbuni cu capac, puteți regla dezvoltarea căldurii cu ajutorul ventilației comutabile. Grătarul cu acest grătar cu cărbuni este o afacere curată: capcana de grăsime previne ca grăsimea care se scurge să se amestece cu cărbunele. Cenușa de la cărbunele de lemn ajunge într-un recipient de cenușă detașabil, care poate fi golit cu ușurință după răcire.

Adevăratul succes este grătarul Kamado. Caracteristica sa specială este cupola din ceramică. Materialul său ceramic acumulează foarte bine căldura și, din nou, o eliberează uniform pe o perioadă lungă de timp. Grătarul Kamado atinge cele mai înalte temperaturi cu un combustibil surprinzător de puțin. Forma de cupolă a acestuia creează o aspirație a căldurii, care este reglată prin clapete de ventilație. Acest lucru face ca acest grătar cu cărbuni perfect să fie potrivit și pentru gătit, copt și afumat. În funcție de model, grătarul cu cărbuni este prevăzut și cu rafturi mari. Aici vă puteți depozita ustensilele de grătar, condimentele, sosurile și tot ce aveți nevoie pentru grătar, la îndemână.

Dacă doriți să cumpărați un grătar cu cărbuni de la noi, puteți alege dintr-o varietate de materiale. Vă oferim un grătar cu cărbuni din oțel inoxidabil, un grătar cu un strat de acoperire de înaltă temperatură, care este, de asemenea, o protecție împotriva intemperiilor, și un grătar ceramic în diferite culori. Iubitorii de porții mai mari de carne se vor bucura de grătarul unui porc, de exemplu. O puteți obține în mai multe variante, astfel încât să o puteți comanda exact pe cea care se potrivește cel mai bine proiectului dumneavoastră.

Peștele pe care îl prindeți singur, cârnații de casă, brânzeturile și multe altele pot fi preparate perfect în afumătoare, după gustul dumneavoastră. Veganii și vegetarienii vor aprecia, de asemenea, rafinarea tofu-ului și a legumelor în funcție de propriile rețete și atingerea finală a aromei afumate. Cu modelele cu fereastră, puteți chiar să urmăriți cum produsul afumat se apropie de finalizare. Alegeți interiorul în funcție de preferințele dumneavoastră: rafturile, tăvile și cârligele pentru agățat sunt printre cele mai importante elemente.

Odnímateľné mriežky uľahčujú čistenie. Tăvile de scurgere sunt, de asemenea, detașabile și rețin lichidul și grăsimea care se scurg în timpul afumării. Modelele cu termometru integrat vă permit să monitorizați temperatura fără a deschide ușa. Acest lucru economisește pierderea de temperatură și de fum, procesul de afumare nu este întrerupt. Clapele de aerisire atașate sunt folosite pentru a controla densitatea fumului de la grătarul cu cărbuni. Pentru a asigura nu numai o experiență de fumat reușită, ci și siguranța, camerele de fumat ar trebui să fie folosite numai în aer liber. Veți găsi, de asemenea, o notă lângă modelul respectiv.

Smokehouse ca clasă regală printre grătarele cu cărbuni

Regele grătarelor cu cărbuni este, fără îndoială, afumătorul sau afumătorul BBQ, unde mâncarea nu este atât de mult prăjită, cât gătită sau afumată. Ako palivo sa používa drevo, drevené uhlie alebo brikety. Afumătoriile sunt folosite de obicei pentru prepararea clasică a alimentelor la grătar și afumare. Pregătirea durează adesea mai mult decât în cazul altor grătare cu cărbuni, în special la temperaturi scăzute. Cu toate acestea, fanii grătarului vor fi mai mult decât compensați de carnea cu gust afumat, care este extrem de fragedă datorită timpului mai lung de gătire și a grătarului indirect.

Dacă utilizați pentru prima dată afumătorul BBQ, trebuie să îl pregătiți, de ex. o dată aprinsă fără mâncare. Acest proces este important și prelungește durata de viață a afumătoarei dumneavoastră. Una dintre cele mai importante caracteristici ale afumătorului în comparație cu alte tipuri de grătare este camera de ardere și cea de gătit separate. Acest design are o serie de avantaje:

  • Alimentele nu pot fi arse, deoarece nu există contact direct cu flăcările.
  • Pregătirea este posibilă chiar și la temperaturi scăzute
  • Grătar, gătit și afumare indirectă
  • Fără aprindere a picăturilor de grăsime care ar putea provoca fumuri nocive
  • Alimentele nu trebuie să se rotească
  • Carnea rămâne extrem de fragedă și suculentă

  • În sus