3 ani garanție 14 zile de retur

Test și ghid pentru grătarul cu gaz

Grătarul pe gaz a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani. Și pe bună dreptate! Grătarul pe gaz este foarte ușor, necesită mai puțin timp decât grătarul pe cărbune, iar curățarea este, de asemenea, foarte ușoară cu un grătar pe gaz. Fie pe balcon, fie pe terasă, fie pe drum, în camping sau în locuri desemnate la lacuri sau pe plaje: grătarul cu gaz a devenit indispensabil. Dacă sunteți în căutarea unui model nou, ați ajuns la locul potrivit. Vă arătăm cum să alegeți grătarul pe gaz ideal

Grătar pe gaz: Compararea caracteristicilor și a performanțelor

Grătarele cu gaz Klarstein se disting, de obicei, în primul rând prin mărimea sau numărul de arzătoare pe care puteți pregăti mâncăruri gustoase la grătar. Cu cât sunt mai multe arzătoare, cu atât este mai mare grătarul. În plus, multe alte caracteristici sunt, de asemenea, importante. De exemplu, aprinderea, echipamentul, dacă există sau nu plite, ce dimensiune a buteliei de gaz se potrivește în grătar etc. Am dori să vă prezentăm câteva dintre modelele noastre preferate din gama noastră largă și să vă arătăm avantajele și dezavantajele acestora. În acest fel, puteți lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră.

Grătar cu gaz Klarstein - Valdosta 3.1

Valdosta 3.1 grătar pe gaz

Tipul produsului

Valdosta 3.1 grătar pe gaz

Valdosta 3.1 este un adevărat clasic. Practic, funcțional și cu tot ce aveți nevoie pentru grătar

 • 3 arzătoare principale și un arzător lateral
 • Mese laterale practice pentru mai mult spațiu de depozitare
 • Spațiu de depozitare pentru o butelie de gaz de 11 kg în bază
Pentru grătarul cu gaz

Grătarele cu gaz Klarstein sunt o combinație de funcționalitate, design și materiale de înaltă calitate. Cu o configurare la îndemână, aprindere rapidă și multe alte caracteristici, acestea oferă tot ce aveți nevoie pentru un weekend de distracție la grătar. Este inclus și un furtun de gaz cu conexiune standardizată la butelia de gaz

  Beneficii:

 • O mulțime de spațiu de depozitare
 • Design elegant, simplu
 • Grile de grătar din fontă

Klarstein grătar de camping

Grătar pe gaz Parforce Duo

Tipul produsului

Grătar pe gaz Parforce Duo

Rezultate perfecte la grătar în deplasare? Cu Parforce Duo nu există nicio problemă. Datorită mânerelor de transport, poate fi așezat oriunde.

 • Grătar portabil cu gaz
 • 2 arzătoare cu grătare din fontă
 • Aprindere electrică simplă
Descrierea produsului

S-au dus zilele în care campingul însemna să încălzești ravioli dintr-o conservă pe o simplă sobă cu gaz. Cu grătarul cu gaz pentru camping, meniul în deplasare este complet nou. Cu 2 arzătoare și un capac, acest grătar poate fi folosit pentru grătare excelente. Mulțumită meselor laterale, puteți instala o mică stație și puteți pregăti toate ingredientele.

  Beneficii:

 • Practic și portabil
 • Mese laterale detașabile
 • Aprindere electrică și termometru în capac

  Dezavantaje

 • Nu există spațiu de depozitare pentru butelia de gaz
 • Zonă de grătar mai mică

Grătar pentru pizza - Pizzaiolo Neo

Cuptor pentru pizza Pizzaiolo Neo

Tipul produsului

Cuptor pentru pizza Pizzaiolo Neo

Pizza ca la un restaurant italian: nicio problemă cu un cuptor de pizza pe gaz. Pizzele de la Pizza Stone sunt crocante și incomparabil de gustoase.

 • Ușor de utilizat
 • Pentru adevărații iubitori de pizza
 • Inclusiv. Reductor de presiune și furtun
Descrierea produsului

Dacă v-ați dorit întotdeauna să vă coaceți propria pizza în stil italian, atunci un grătar pentru pizza este exact ceea ce vă trebuie. Datorită temperaturii interne ridicate și a pietrei de pizza, care conduce și acumulează căldura în mod optim, jocul dvs. cu pizza ajunge la un nou nivel. Margini crocante și brânză care se topește în gură - ce poți cere mai mult?

  Beneficii:

 • Operare ușoară cu ajutorul butonului rotativ
 • Fereastră de afișare
 • Temperaturi ridicate

  Dezavantaje

 • Potrivit numai pentru pizza
 • Destul de scumpă

Grătar pe gaz cu 3 arzătoare  Klarstein

Grătar pe gaz Lucifer 3

Tipul produsului

Grătar pe gaz Lucifer 3

Grătar pe gaz Lucifer cu 3 arzătoare, mese laterale practice și aprindere piezoelectrică pentru distracție la grătar pentru întreaga familie

 • Grătar din oțel inoxidabil
 • Suprafață mare de grătar cu grătare din fontă
 • Spațiu de depozitare în bază
Descrierea produsului

Grătarul pe gaz cu 3 arzătoare este probabil cel mai clasic dintre grătarele pe gaz. Datorită lui aveți mult spațiu pentru grătar pentru întreaga familie. Cu măsuțe laterale, cârlige și compartimente pentru condimente, există o mulțime de spațiu pentru orice. Mâncarea gata preparată la grătar poate fi depozitată pe suportul de încălzire, iar construcția din oțel inoxidabil face ca curățarea grătarului cu gaz să fie foarte ușoară.

  Beneficii:

 • Grătare din fontă și grătar de încălzire
 • Suprafață mare de grătar
 • Spațiu pentru butelia de gaz de 11 kg

  Dezavantaje

 • Fără arzător lateral

Grătar pe gaz cu 4 arzătoare  Klarstein

Grătar cu gaz Tomahawk

Tipul produsului

Grătar cu gaz Tomahawk

Spațiu suplimentar pentru grătar și un arzător wok în masa laterală: acest grătar va face ca visul tău de a face grătar să devină realitate.

 • grătar pe gaz cu 4 arzătoare
 • Arzător wok suplimentar în masa laterală
 • O mulțime de spațiu de depozitare și loc pentru accesorii
Descrierea produsului

Grătarul mare pe gaz cu 4 arzătoare este un adevărat vis pentru iubitorii de grătar. Aici aveți o zonă de grătar foarte mare, o grilă de încălzire și un arzător WOK cu care puteți hrăni întreaga echipă de fotbal. Datorită termometrului din capac, aveți întotdeauna o imagine de ansamblu și puteți frige mult timp fără să vă faceți griji cu privire la butelia mare de gaz de 11 kg. De asemenea, merită menționate aprinderea piezoelectrică, roțile robuste și designul elegant.

  Beneficii:

 • Zonă de grătar foarte mare
 • Aprindere ușoară datorită aprinderii piezoelectrice
 • Mobil și stabil în același timp

  Dezavantaje

 • Destul de scumpă

Comparație între grătarele cu gaz

Grătar cu gaz Klarstein Grătar de camping pe gaz Grătar pentru pizza Grătar pe gaz cu 3 arzătoare Grătar pe gaz cu 4 arzătoare
Preț/performanță ​​​369,99 Euro, foarte bun 174,99 Euro, bun 224, 99 EUR, bun 419,99 EUR, bun 374,99 EUR, foarte bun
Dimensiunile produsului​​​ 112 x 112 x 48 cm 110 x 34 x 50 cm 43 x 55 x 55 cm 122 x 116 x 56 cm 131,5 x 110,5 x 60 cm
Greutate 26 kg 11,9 kg 11 kg 34 kg 27 kg
Număr de persoane 3-6 1-4 1-4 3-5 6-10
Numărul de arzătoare 3 + 1 arzător lateral 2 1 3 4 + 1 arzător wok
Putere totală 10,6 kW 5 kW 3,9 kW 10,9 kW 17,1 kW
Caracteristici: Gătit, grătar direct și indirect Grătar direct și indirect Coacere pizza Grătar direct și indirect, Grătar direct și indirect reglabil în mod continuu, gătit
Facilități: Aprindere piezoelectrică, grilă de încălzire, mese laterale, compartiment pentru butelii de gaz, cârlig pentru accesorii, arzător lateral Aprindere electrică, capac, mese laterale Piatră de pizza, grilă, aprindere integrată, termometru Mese laterale, deschizător de sticle, cârlig pentru accesorii, aprindere piezoelectrică, compartiment pentru sticle de gaz Aprindere piezoelectrică, cârlig de accesorii, mese laterale, compartiment pentru sticle de gaz
Material: Fontă, oțel inoxidabil acoperit cu pulbere Fontă, oțel inoxidabil și oțel inoxidabil emailat Oțel inoxidabil Oțel inoxidabil și fontă Oțel inoxidabil și fontă
Alegerea culorilor: Neagră Negru, gri Argintiu Gri Argintiu/negru

Sfaturi pentru cumpărarea unui grătar cu gaz

Dacă doriți să cumpărați un nou grătar de gaz Klarstein, mai întâi de toate întrebați-vă: Unde vreau să îl folosesc și câte persoane vreau să hrănesc în mod regulat? Dacă aveți o locație fixă, cum ar fi un balcon sau o terasă, nu este necesar un grătar pe gaz mobil. Grătarul pe gaz cu 3 arzătoare este suficient pentru 3-4 persoane. Cu toate acestea, dacă vă place să frigeți cantități mari sau doriți să preparați coaste și alte lucruri complicate, vă recomandăm un grătar cu patru plăci. Acest lucru vă va arăta rapid care sunt criteriile la care trebuie să acordați atenție.

Apropo: veți găsi multe rețete și sfaturi pentru grătarele cu gaz în revista noastră Klarstein. În ghidul nostru excelent despre grătarul pe gaz, veți afla cum funcționează curățarea unui grătar pe gaz și de ce nu are un gust diferit față de grătarul pe cărbune.

Întrebări frecvente despre paturile pentru câini

Grătarele pe gaz folosesc gaz în loc de cărbune. În acest scop, se conectează o butelie de gaz, se aprinde gazul în arzător, se încălzește grătarul și se poate face grătarul pe el.

Manipularea gazului nu este, în esență, lipsită de pericole. Cu toate acestea, dacă verificați dacă nu există scurgeri de gaz înainte de utilizare, curățați grătarul în mod regulat și închideți întotdeauna butelia de gaz după utilizare, nu se poate întâmpla nimic. Când faceți grătar, respectați întotdeauna instrucțiunile de siguranță din manualul de instrucțiuni.

Așa cum se întâmplă adesea, acest lucru nu poate fi determinat în termeni generali. Alegerea depinde de ceea ce aveți nevoie. Atunci când alegeți, căutați o manoperă de calitate, o aprindere bună și o dimensiune și un design care să vă placă.

Grătarul cu gaz trebuie să fie de bună calitate, să aibă un capac și un suport robust. Asigurați-vă că aprinderea este bună și ușoară și că grătarele grătarului sunt bine făcute. În plus, un reductor de presiune și un furtun de gaz ar trebui să fie deja incluse în volumul de livrare.

Nu există un răspuns general la această întrebare. Fierul turnat este foarte popular, deoarece conduce bine căldura și se păstrează bine. Oțelul inoxidabil, pe de altă parte, este mai ușor de curățat sau poate fi curățat cu agenți de curățare agresivi. Pe de altă parte, fonta este pur și simplu arsă și întreținută cu ulei pentru a crea o patină durabilă și pentru a preveni arderea alimentelor pe grătar.

Depinde de material. Majoritatea grătarelor pe gaz sunt fabricate din oțel inoxidabil. Prin urmare, pentru curățarea exteriorului se poate folosi un detergent pentru oțel inoxidabil. Cei care lucrează cu grătare din fontă trebuie să aprindă grătarul după utilizare. Acest lucru înseamnă că îl folosiți timp de aproximativ 30 de minute la putere maximă și fără a găti alimente la grătar. În acest fel începe piroliza. Pentru mai multe informații pe această temă, consultați ghidul nostru, Grătarul pe gaz.

Grătarele mari pe gaz cu 3 sau 4 arzătoare ar trebui să aibă o putere de 10-20 kW. Asigurați-vă că fiecare dintre arzătoare are o putere de 2-3 kW. În general, este important ca căldura din grătar să fie distribuită uniform, astfel încât să puteți obține rezultate excelente la grătar.

În sus