3 ani garanție 14 zile de retur

Aspirator vertical

Aspiratoarele sunt produse de curățare populare care ajută la crearea unui mediu curat și sănătos. De-a lungul timpului, au fost realizate numeroase progrese tehnice pentru a răspunde cerințelor în creștere. Aspiratoarele reîncărcabile sunt populare deoarece manipularea modelelor cu cablu este adesea incomodă. Aflați ce le diferențiază și ce caracteristici sunt avantajoase.

Ce este special la un aspirator fără fir?

Aspiratoarele cu cabluri au tendința de a se încurca și de a limita libertatea de mișcare. Dacă doriți să evitați acest lucru, ar trebui să cumpărați un aspirator cu băț, care va face această sarcină adesea plictisitoare mult mai ușoară. Vă puteți mișca mult mai liber, raza de acțiune este mai mare și nu este nevoie să deconectați cablul sau să vă conectați și deconectați. Energia este furnizată de o baterie reîncărcabilă care alimentează motorul. Aspiratoarele cu băț sunt, de asemenea, mai ușoare decât majoritatea dispozitivelor cu fir și necesită mai puțin spațiu de depozitare. Aspiratoarele cu băț sunt convenabile în multe cazuri:

 • Dimensiunea camerei

 • Nici o priză electrică în apropiere

 • Zone greu accesibile

 • Disconfort fizic

 • Persoanele în vârstă datorită confortului de aspirație mai mare

Între timp, performanța aspiratoarelor cu băț a crescut semnificativ, iar modelele nu mai au, de obicei, saci de praf. Recipientul pentru praf poate fi ușor de îndepărtat, golit și reintrodus. Cu aceasta se salvează mediul și portofelul. Durata de viață a bateriei variază. Majoritatea aspiratoarelor cu băț pot aspira până la o oră cu o singură încărcare a bateriei. Recipientele de praf au o capacitate de 0,3 până la un litru.

Ce tipuri/tipuri diferite puteți cumpăra într-un aspirator cu băț și care sunt caracteristicile sale speciale?

Aspiratoarele cu băț sunt similare aspiratoarelor verticale, dar sunt fără fir și ușoare. Alegeți un dispozitiv cu o baghetă și un mâner pentru curățarea facilă a suprafețelor mari cu spatele sau un aspirator de mână mic și practic, cum ar fi aspiratorul de mână fără fir LARMA, pentru îndepărtarea rapidă a firimiturilor, scame, păr de animale de companie și alte produse intermediare. În cazul aparatelor moderne, cum ar fi aspiratorul fără sac LARMA cu acumulator, un senzor integrat adaptează puterea la podeaua care trebuie curățată. Aspiratoarele cu baterii sunt foarte populare nu numai în casă, ci și în mașină, pe barcă și în alte locuri. Diverse caracteristici sunt atractive, de exemplu:

 • Niveluri diferite de performanță

 • Senzor de praf: reglează automat puterea de aspirare

 • Perie de podea flexibilă pivotantă

 • accesorii: duză pentru crăpături și perie pentru mobilă

 • Lumină LED

 • Suport de perete cu capacitate de încărcare

 • Baterie înlocuibilă

Unele aspiratoare sunt echipate cu lumini LED. Îl puteți utiliza pentru a ilumina colțurile întunecate. Cu ajutorul aparatelor de aspirare cu aspirare uscată și umedă, cum ar fi aspiratorul cu aspirare uscată și umedă Caswell de la Klarstein, care are două rezervoare de apă, puteți aspira și spăla podelele în același timp.

Cumpărarea unui aspirator cu băț - care ar trebui să fie?

În magazinul online Klarstein veți găsi o selecție mare de aspiratoare cu băț de înaltă calitate de la producătorii de top. Puteți să comandați convenabil echipamentul online și, dacă este necesar, să profitați de opțiunea de cumpărare în rate. Aspiratoarele cu băț și aspiratoarele cu mânere sunt potrivite pentru curățarea suprafețelor mari de podea. Este preferabilă o articulație cu un interval de rotație de 180°. De asemenea, aspiratorul poate fi completat cu un aspirator de mână pentru o curățare rapidă între curățenie. Aspiratorul umed și uscat este potrivit pentru murdărie uscată și umedă. Datorită bateriei înlocuibile, puteți schimba o baterie descărcată cu una plină și puteți dubla durata de funcționare.

FAQ

Ce este un aspirator cu băț?

Treburile casnice ar trebui să fie cât mai confortabile posibil. Aspiratorul cu băț este un asistent de aspirare modern și inovator. Nu aveți nevoie de o priză electrică, deoarece este alimentat de o baterie reîncărcabilă. Există aspiratoare cu băț, de mână și cu uscare umedă.

Care sunt avantajele aspiratoarelor cu băț?

Cu un aspirator cu băț, vă puteți mișca mai liber atunci când aspirați, independent de priza electrică. Este mai comod și mai practic decât un aspirator cu fir, care are un cablu de alimentare lung. Diferite caracteristici sunt utile, cum ar fi perii și duzele de extracție suplimentare incluse, lumina LED și suportul de perete.

Pentru cine este potrivit un aspirator cu băț?

Aspiratorul portabil cu băț este potrivit pentru aspirarea scurtă. Îl puteți folosi pentru a aspira mobila tapițată și pentru a îndepărta părul de animale de companie și firimiturile.
În sus