3 ani garanție 14 zile de retur

Cuptorul olandez la modă al lui Klarstein

De îndată ce soarele strălucește, oamenii vin în grădină. Acesta este momentul perfect pentru iubitorii de grătar care preferă să facă grătar. Okrem klasického plynového grilu alebo grilu na drevené uhlie je vynikajúcou možnosťou na prípravu jedla aj mimoriadne žiaruvzdorná holandská rúra. Puteți coace, frige, frige, fierbe, fierbe sau pregăti o varietate de feluri de mâncare în această oală olandeză sau din fontă premium și durabilă și puteți folosi chiar și căldura de sus și de jos.

Oala robustă și solidă din fontă este considerată aproape indestructibilă datorită proprietăților excelente ale materialului și a manoperei de primă clasă. Môžete si kúpiť liatinovú holandskú rúru a používať ju rôznymi spôsobmi:

  • Grill
  • Vas de foc
  • Cuptor olandez Feuerstelle
  • Cuptor și aragaz

Fie că este vorba de Rösten, Schmoren sau Backen, fast alle Gerichte lassen sich damit zubereiten, wie Suppen, Eintöpfe, Gulasch, Pulled Pork, Braten, Brote und Kuchen. Căldura se acumulează foarte bine în oală. Hlavným rozdielom oproti sporáku je priamy kontakt so zdrojom tepla, napríklad s uhlím. Der Topf besteht aus:

  • Topf + Deckel
  • Füße
  • Rukoväte

Datorită picioarelor acestei oale olandeze sau din fontă, puteți așeza cu ușurință oala cu pereți groși, extrem de rezistentă la căldură și termorezistentă, direct pe cărbuni sau o puteți atârna deasupra șemineului cu ajutorul mânerului. Utilizarea este simplă: trebuie doar să adăugați puțină apă la mâncarea marinată sau condimentată și apoi să o aruncați în cărbunii aprinși. O caracteristică specială a capacului din fontă este marginea exterioară ridicată, pe care puteți pune brichete sau cărbune pentru a crea atât încălzire inferioară, cât și superioară. Acest lucru este deosebit de practic dacă doriți să fierbeți sau să coaceți în șemineu. În plus, marginea împiedică scurgerea cărbunelui în mâncare. Mâncarea dumneavoastră este pregătită cu grijă și perfect. Amintiți-vă doar să nu ridicați prea des capacul în timpul gătitului.

Diferite tipuri de cuptoare olandeze sau oale de foc

Descoperiți o gamă largă de cazane de foc în magazinul nostru online. Multe modele sunt echipate cu picioare și un mâner. Dimensiunile sunt, de asemenea, diferite, de exemplu:

  • 4 litri: 2 până la 4 persoane
  • 5,7 litri: 4 până la 6 persoane
  • Cuptor olandez de 9 litri: 10 și mai multe persoane

Setul pentru cuptorul olandez este foarte popular și este format din diferite părți, cum ar fi o oală cu mâner, o tigaie, o oală elegantă, o placă de copt, un suport pentru oală și un ridicător de capac. De obicei, kitul este prevăzut cu un dispozitiv de ridicare a capacului, astfel încât să puteți ridica capacul cu ușurință.

Caracteristici importante ale cuptorului olandez și ale oalelor din fontă

Atât vasele puțin adânci, cât și cele adânci sunt potrivite pentru prepararea alimentelor la temperaturi ridicate, în timp ce vasele mai adânci sunt ideale pentru prepararea alimentelor la temperaturi scăzute. Datorită dimensiunilor diferite, există ceva pentru toată lumea în gama noastră largă. Preferați o oală cu sau fără fund? Letztere können sowohl drinnen als auch draußen verwendet werden. Mit dem Henkel kannst du den Dutch Topf auch über ein offenes Feuer hängen. A ak má pokrievka nožičky, možno ju jednoducho položiť na žeravé uhlíky a používať ako panvicu.

Avantajele de a cumpăra un cuptor olandez

Există o serie de beneficii care trebuie luate în considerare atunci când cumpărați un cuptor olandez sau o oală din fontă la Klarstein, cum ar fi diferitele dimensiuni și modele care pot fi utilizate pe un foc deschis, pe un grătar de ceainic sau pe un grătar cu gaz.

Apa caldă și o spatulă nemetalică sunt tot ce aveți nevoie pentru a curăța setul de cuptoare olandeze pentru a îndepărta reziduurile de mâncare arsă. După curățare, se recomandă să se frece vasul cu puțin ulei (de ex. ulei de floarea-soarelui cu un punct de fum de peste 200 °C). În niciun caz nu trebuie folosite săpunuri sau detergenți pe vasele din fontă. Acești agenți ar deteriora stratul protector al patinei și ar lăsa un gust în metale care le-ar face să se ardă din nou.

Lasă-te inspirat de designul inovator al cuptoarelor noastre olandeze, al oalelor din fontă și al tigăilor pentru foc, care sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și oferă o valoare adăugată de lungă durată la achiziția ta. În plus, oferim o garanție de doi ani pentru toate produsele Klarstein și returnări gratuite pentru primele 60 de zile.

Întrebări frecvente despre cuptoarele olandeze

Cum funcționează un cuptor olandez?

Hrniec na oheň je pomerne ťažký a pevný. Este fabricat din fontă și, de obicei, vine cu o oală, un capac, picioare și un mâner de transport. Această oală robustă din fontă este ideală pentru o varietate de metode de gătit, cum ar fi fierberea, coacerea, prăjirea și prăjirea mâncărurilor, cum ar fi carnea de porc, tocănița, coastele, chilli con carne sau pastele. Pentru a găti și mai bine, este o idee bună să vă procurați accesorii practice. De aceea, puteți cumpăra și un set de cuptoare olandeze.

Din ce este confecționat recipientul pentru foc?

Acest set robust de gătit din fontă este format dintr-o oală și un capac cu piciorușe mici în partea de jos, care vă permit să puneți oala direct pe cărbuni sau să folosiți mânerul pentru a o suspenda deasupra flăcărilor. Datorită capacului bombat, puteți stivui mai mulți cărbuni unul peste altul pentru a obține o încălzire perfectă în partea superioară și inferioară.

Ce este mai bun la Gusseisen?

Datorită grosimii materialului, cuptorul olandez va păstra căldura pentru o perioadă destul de lungă de timp. Prin urmare, este ideal pentru prepararea tocănițelor. Fierul turnat are nevoie de timp pentru a menține temperatura camerei, dar o va păstra pentru o perioadă lungă de timp. Aj keď plameň zhasne, stále v ňom zostáva dostatok tepla a energie.

În sus