3 ani garanție 14 zile de retur

Aspiratoare & aspiratoare robotice


Aspirator de la Klarstein

Fie că este vorba de viața privată, de locul de muncă sau de orice altă clădire, o podea curată este considerată un simbol. Sufixul are o mare importanță în acest caz. Cu aparatul potrivit, curățarea devine o joacă de copii. Oricine dorește să cumpere un aspirator va găsi o selecție mare în magazinul online.

Hoover - diverse tipuri

Multe soiuri pot fi găsite în magazin. Pe lângă performanță, control și funcționalitate, cerințele și obiceiurile dumneavoastră, precum și dimensiunea casei sau a clădirii sunt, de asemenea, decisive. Cea mai comună opțiune este un aspirator de podea. Datorită funcției 2 în 1, multe dispozitive pot fi utilizate atât ca aspirator de podea, cât și ca aspirator portabil. Acesta din urmă este potrivit pentru a îndepărta firimiturile dintre ele, de exemplu. Pe lângă duza de podea, sunt adesea incluse și alte accesorii, cum ar fi duza pentru tapițerie și duza pentru crăpături, pe care le puteți atașa în funcție de necesități. Dispozitivele fără sac au un recipient pentru praf sau un recipient de colectare, al cărui conținut poate fi golit în deșeurile menajere. Este un lucru bun pentru mediu și pentru bugetul casei, deoarece nu trebuie să cumpărați saci noi pentru aspirator.

Aspirator fără fir sau cu fir

Datorită tehnologiei sofisticate a bateriilor, puteți aspira fără fir chiar și în locuri fără curent electric. Scările, interiorul mașinii sau casa din grădină pot fi curățate fără efort cu ajutorul acestuia. Bateriile reîncărcabile moderne și puternice au permis dezvoltarea unor aspiratoare mai mari și mai flexibile. De exemplu, bateria Li-Ion de 25,2 volți garantează o durată de funcționare lungă, astfel încât puteți aspira timp de până la 50 de minute fără cablu. Dacă doriți să cumpărați un aspirator, ar trebui să acordați atenție atât duratei de viață a bateriei, cât și performanței de curățare. După ce aspiratorul și-a terminat activitatea, acesta este reîncărcat la stația de încărcare. Un alt avantaj al aspiratorului fără fir practic este designul său subțire. Prin urmare, poate fi depozitat în orice nișă din cameră pentru a economisi spațiu și este la fel de repede la îndemână.

1 x aspirator pentru aspirare umedă/uscata

Aspiratoarele cu uscare umedă sunt foarte potrivite pentru curățarea podelelor foarte murdare. Acestea captează atât murdăria solidă, cât și cea lichidă, în timp ce aspiratoarele convenționale pot deteriora umiditatea. De asemenea, puteți curăța tapițeria și covoarele cu el. De aceea, acestea sunt adesea numite aspiratoare universale. Aspiratoarele umede își au originea în sectoarele comerciale și industriale, dar între timp aparatele multifuncționale sunt folosite și în casă. O intrare poluată în toamnă și iarnă este un bun exemplu de aplicație. De asemenea, acestea funcționează bine și în exterior, de exemplu pentru a curăța pământul de ghiveci vărsat.

Cum să alegeți un aspirator industrial

Aspiratoarele industriale puternice s-au dovedit a fi eficiente în curățarea echipamentelor și utilajelor. De asemenea, acestea pot face față poluării puternice și cantităților mari. Aspiratoarele industriale sunt extrem de puternice și ideale pentru uz comercial. Majoritatea unităților sunt concepute ca aspiratoare multifuncționale pentru îndepărtarea murdăriei umede și uscate de diferite tipuri, cu o putere de aspirare mare, precum și a materialelor grosiere, cum ar fi resturile de construcții. Aici, aspiratoarele convenționale își ating rapid limitele. Chiar și în cazul gospodăriilor private, uneori merită să investim în aspiratoare industriale, care sunt disponibile cu diferite capacități de aspirare și diferite volume de recipient.

Aspirator robot

Roboții aspiratori moderni permit curățarea automată și, prin urmare, reprezintă o modalitate extrem de convenabilă de a curăța podelele dure și covoarele cu peri scurți chiar și în absența dumneavoastră. Puteți programa aspiratorul robotizat să pornească la o anumită oră. Unitățile au senzori speciali pentru a detecta obstacolele. Unele dintre ele sunt controlate de o aplicație și au și o funcție de ștergere, astfel încât este posibilă și curățarea umedă.

Cumpărați un aspirator fără sac

În zilele noastre, există multe aspiratoare diferite. Alegerea este variată, fie că este vorba de un aparat convențional, de un aspirator cu baterii, de un aspirator cu apă și uscat, de un aspirator industrial care poate colecta și lichide sau de un robot aspirator complet automat.

În sus