3 ani garanție 14 zile de retur

Ventilatoare


Aer proaspăt și răcoros în cameră: ventilatorul face zilele fierbinți de vară mai plăcute!

Ventilator în turn pentru temperaturi confortabile în timpul verii

Zilele caniculare și nopțile înăbușitoare fac ca șederea în casă să fie un chin. Un ventilator este o achiziție rezonabilă pentru a putea respira din nou mai ușor. Diferite ventilatoare aduc mișcare aerului și creează astfel un efect de răcire. Klarstein are o varietate de modele în gama sa care oferă răcirea potrivită pentru fiecare cameră!

Welche Arten von Ventilatoren gibt es?

Pe de o parte, această diferență se referă la proiectare. Disponibil:

  • Ventilatoare de podea
  • Ventilatoare cu coloană și turn
  • Ventilatoare de tavan

Ventilatoarele cu construcție cilindrică sunt cunoscute și sub denumirea de ventilatoare tubulare, cu coloană sau cu turn. Sunt disponibile și ventilatoare de perete și de masă. Un ventilator montat pe masă sau pe perete este întotdeauna potrivit, mai ales atunci când există mai puțin spațiu disponibil pe podea.

A doua clasificare este definită de tehnica de funcționare a ventilatoarelor.

Cum funcționează un ventilator?

  • În cazul ventilatorului de podea , paletele rotative sunt montate în carcasa grilajului. Când unitatea este pornită, lamelele se rotesc pentru a asigura alimentarea cu aer proaspăt. În mod obiectiv, temperatura camerei rămâne aceeași, dar aerul este cu câteva grade mai rece datorită mișcării. Nu veți mai avea senzația de aer înfundat și greu în cameră.
  • Pe de altă parte, în cazul unui ventilator cu turn sau cu coloană , aerul din încăpere este aspirat în spate și suflat în față. Pentru unele modele, sunt posibile mai multe funcții, de exemplu "normal", "natural" sau "sleep". Acest lucru vă permite să creați o briză individuală și proaspătă. Aerul curge într-o zonă largă și chiar mai largă într-o unitate cu o funcție de oscilator comutabil. În plus, un astfel de ventilator este silențios.
  • Ventilatorul centrifugal seamănă cu un tambur. Aerul este aspirat prin axa motorului și suflat din nou cu un decalaj de 90°. Performanța ventilatorului centrifugal este foarte bună, în special în comparație cu ventilatoarele convenționale. Dispozitivul funcționează silențios, dar necesită un spațiu mai mare.
Ventilator de masă în alb.

Ventilatorul cu telecomandă este deosebit de practic și convenabil, deoarece îl puteți controla din confortul biroului sau al canapelei dumneavoastră. Ventilatoarele cu telecomandă sunt disponibile în diferite intervale de preț. În plus, este disponibil și un ventilator cu lumină, care oferă un confort deosebit ca un ventilator de tavan cu telecomandă.

Ventilator cu control prin aplicație

În magazinul nostru veți găsi și ventilatoarele noastre cu control prin aplicație. Acest lucru înseamnă că aceste ventilatoare pot fi controlate prin intermediul unei conexiuni WiFi și a aplicației noastre Klarstein App. Aceste ventilatoare sunt marcate cu litera "Smart" în denumirea produsului. Acum puteți să le configurați cât mai eficient posibil prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră. Acolo, de exemplu, puteți alege între diferite intensități ale vântului, de la vânt puternic la vânt ușor, totul este posibil. Diferite moduri, cum ar fi modul natural (mișcări de aer inspirate de natură) sau modul de somn extra-silențios, pot fi, de asemenea, setate în mod convenabil prin intermediul smartphone-ului (chiar și cu un temporizator).
Ovládanie prostredníctvom dotykového ovládacieho panela alebo diaľkového ovládača je samozrejme pri týchto jednotkách stále možné. Details zu den Features und möglichen Einstellungen findest du auf der jeweiligen Produktseite.

Fan kaufen - Worauf kommt es an?

ventilator de tavan 2 în 1 cu iluminare.

În principiu, toate tipurile de unități oferă un efect bun de răcire. Ventilatoarele turn se mulțumesc cu o suprafață mică, efectul de răcire este foarte convingător și este benefic chiar și la temperaturi extrem de ridicate. Odată ce aerul este evacuat în mod uniform, în încăpere se menține o atmosferă calmă. Din punct de vedere vizual, ventilatoarele cu coloană se integrează perfect într-un mediu clar, comercial. Un astfel de model este, de asemenea, alegerea potrivită dacă preferați un design modern, dar discret.

Pe de altă parte, apare un ventilator clasic cu "retro chic", care arată foarte bine în multe case. Efectul este, de asemenea, bun, dar se simte mai mult bătaia aripilor. În general, totuși, se poate spune că:

  • Pentru o utilizare permanentă în dormitor , cel mai potrivit este un ventilator de tavan cu un mod de funcționare și funcționare silențioasă.
  • Pentru o utilizare permanentă în diferite încăperi, cea mai bună alegere este un ventilator turn sau un ventilator de podea .

Prezentare generală a celor mai importante puncte ale ventilatoarelor:

Ventilator turn Ventilator cu piedestal Ventilator de tavan
Cum funcționează Aerul din încăpere este aspirat în partea din spate și suflat din nou în față. Lamele rotative din capacul grilajului asigură alimentarea cu aer proaspăt. Aerul cald la altitudine recirculă și este eliberat înapoi în jos sub forma unui curent de aer rece.
Stromverbrauch 40 până la 60 de wați 50 până la 75 de wați 45 până la 80 de wați
Funkcie Diferite moduri de funcționare, telecomandă, disponibilă și cu control prin aplicație Diferite moduri de funcționare, telecomandă, funcție de oscilație orizontală Verschiedene Betriebsmodi, Fernbedienung, auch 2-in-1 mit Lampe verfügbar.

Magazinul online Klarstein are o gamă largă de produse - fie că sunteți în căutarea unui ventilator tubular, a unui ventilator radial, a unui ventilator de perete sau a unui ventilator cu telecomandă, există un ventilator pentru fiecare gust. Bineînțeles, toate unitățile oferă tehnologie sofisticată și manoperă meticuloasă. Klarstein oferă, de asemenea, livrare gratuită și o perioadă de returnare de 60 de zile. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă oferim ajutor suplimentar pe pagina noastră de ajutor .

Der Sommer kann kommen! Prin achiziționarea unui ventilator, sunteți în siguranță. Apropo: Klarstein are, de asemenea, ventilatoare de tavan cu lumină în gama sa, care asigură, de asemenea, o temperatură plăcută și o senzație bună de viață!

În plus, veți găsi ventilatorul în test cu alte aparate de aer condiționat pe site-ul nostru , care este un ghid pentru aparatele de aer condiționat

Wie viel Strom verbraucht ein Ventilator?

Ventilatoarele au un consum mediu de energie de aproximativ 50-100 W. Ventilatoarele de masă mai mici au chiar și numai 30 de wați. Acest lucru înseamnă că ventilatoarele au cel mai mic consum de energie în comparație cu alte unități de aer condiționat, cum ar fi un răcitor de aer sau un aparat de aer condiționat.

Care este diferența dintre ventilator și climatizare?

Ventilatorul asigură un flux de aer prin circulația aerului, care este perceput ca fiind răcoritor pe piele. Aerul condiționat, pe de altă parte, scade de fapt temperatura într-o cameră prin extragerea aerului cald din încăpere, răcindu-l cu un agent frigorific și apoi eliberându-l sub formă de aer rece. Cu toate acestea, aparatele de aer condiționat sunt, de asemenea, mai scumpe și consumă energie electrică.

Poți să te îmbolnăvești de la un ventilator?

Dacă vă aflați în mod constant într-un curent de aer, indus de ventilator, riscați să răciți vara. Prin urmare, nu se recomandă utilizarea ventilatorului în regim de funcționare continuă sau expunerea permanentă a acestuia la un flux de aer direct. Polenul sau particulele de praf pot, de asemenea, să se învârtă în aer și să cauzeze probleme persoanelor care suferă de alergii.

În ce parte a camerei este cel mai bine să plasați ventilatorul?

Ventilatorul are rolul de a ventila încăperea. Pentru a face acest lucru, un aviator are nevoie de aer proaspăt. Dacă temperatura de afară este încă suficient de scăzută, este recomandabil să plasați un ventilator lângă o fereastră deschisă, deoarece astfel aerul proaspăt de afară poate circula în interior. Cu toate acestea, în cazul în care temperatura exterioară este deja prea ridicată, ventilatorul poate fi amplasat într-un pasaj către o încăpere care nu este utilizată în acel moment pentru a asigura schimbul de aer. În acest scop, cel mai bine este să plasați ventilatorul cu spatele la ușa deschisă.
În sus